Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Asszem már múltkor is segítettem neked valamiben na szerencséd van mert most is tudok...
Tehát itt két lehetőség is van 1. várj akkor 15 percet de ha ez nem jönne be akkor inkább told be úgy nem ránt akkorát
Bármikor rendelkezésedre állok ha valami kérdésed lenne...
Én az opelomon savállo forgáccsal tömtem ki, kicsit nehéz lett,de a nejem imádja a hangját.
HÉ!szerezd meg a külsejét én meg a belsejét,és alkossunk valamit
Már mint Szeghalmon.
És azt tudtátok, hogy a kawasaki kipufogókat pedig Szeghaémon gyártják, legalább is a kevlár részét. Bátyám a vezetője az üzemnek.
HALI.Köszi a képet!ha meglessz,teszek fel róla képeket és meglátjuk mit lehet belőle alkotni! tudtátok hogy jászárokszálláson gyártják a BMV,FERRÁRI,RANGE-ROVER,stb kipufogókat?
Akkor is nagyot ránt, ha várok 10 percet.
még 1x
Ha ordít akkor már kiégett

A képen egy gyári Aprókavics.
az enyémböl még nem égett ki,pedig már két éve tömtem.és ordit mint az állat
Sziasztok!

1998-as zx-9 hez jobb els? irÁnyjelz?re lenne szÜksÉgem.van valakinek esetleg elfekvÖben?

Üdv: balu
Sziasztok,

zöld sityak eladó, Shoei XR1000, L-es, vadonat uj, 85E Ft.
(Itthon 116E, akcioban 93E Ft...)
van egy kék is, ha esetleg valakinek az jobban bejön
Elerhetosegem az adatlapon.
udv,
N.
Nem az. a BMV kipufogokba teszik.lehet hogy tudnak perfolált csöveket is,az a jukas cső ha jol tudom.abbol lehet belső részeket alkotni!
Hát nem tudom ez most pont úgy néz ki mint a régi zsigákon a koppányvég...
Ha a kőzetgyapotra gondolsz az is ki fog égni. A megoldás másban van.
OKÉÉÉÉÉ!
PFFUU...
Sziasztok!tudok szerezni gyapotot,ami nem szúr és nem ég ki!Ha lesz közzé teszem a fórumon.
Szerintem a kuplungnál lehet valami gubanc,nem szabadna rángatnia mikor berakod sebességbe.
Helló!Ne küldd a festéket,mert a fehér üléses nem az enyém!A mobile.de-n találtam.Az enyémen még a gyári van!
Szerintem ez a 3 szín jól állna a kilencesen is. A fehér ülés hamar koszolódik és szerintem buzis is
A kuplung bowdenen spanolni kell és majd nem ránt akkorát! Ha ez nem jön be, akkor elkopott a kiemelő szerkezet!
Hali!
A gép menet dinamikáját figyelembe véve,
talán jobb lenne barna bőrülés.
A lényeg, hogy a puncimágnest ki ne hagyd belőle
Nekem így is tetszik.

üdv
Két dolgot próbálj meg: úgy indítsd be hogy behúzott kuplunggal, vagy járó motornál amikor behúzod nem rakod azonnal sebességbe hanem vársz egy kicsit. Így biztosan nem fog nagyot rántani, legalábbis az enyém nem. Ha mégis akkor gond van.
Igen,üveggyapottal szokták megtömni a pufogót ha már túl nagy a hangja,és kiégett belőle.
Az enyémre is ráférne már,mert kezd hangos lenni nekem is.
Csak amelyik nem szétszedhetős azt kókányolni lell sajna.