Igen, alapjárati keverékre gondoltam. Nekem most 1.5-re van kitekerve, gondoltam, megkérdem, ki mennyire szokta állítani. A gyári beállítást tudtam, van manualom, azt nem tudom, hogy a nyitott cső miatt kell-e variálni ezzel. Meg azt, hogyha most állítok rajta, kell-e szinkron újra? Mert ha kell, akkor gyorsan megcsinálom, amíg itt a műszer.
Gondolom az alapjárati keverék csavarra gondolsz!
Pilot screw a teljes betekeréstől 2 teljes fordulat vissza!(gyári) Próbáld meg így! Ha nem jó akkor egy negyed vagy fél fordulattal próbáld kifelé tekerni!
Az lett a vége a sztorinak, hogy tegnap a cimborámnál szétszedtem a porit, 1 tubus (+20% ingyen) féktisztító felhasználásával kitakarítottam, szinkron, és most nagyon szépen jár. Viszont kérdésem: Nyitott dobbal mennyire szoktátok az alpjárati csavart állítani ('98-as)?
még egy másik, mosmá téleg berugtamam,csak azém mondom el ötösön rs nekemerdett 230ig ott vot ekoszontem de ezek a fosalicskák üzemanyagra megvernek. mindig tele tankal induljatok
ja csak pecánál sose sérülök annyira
most itt vagyok jb-be ittunk egy kortyot oszt végem van. A srácoknak megmutattam az örült görögök videót, innen a fórumról azt mondták, hogy ZORAL
Azért nem mindíg van ez így, hogy nem fogok
Vannak azért jobb napok is Sajna az egészhétvéges horgászatokra, most még nincs időm, de nyáron remélhetőleg lesz, na Cápa olyankor péntek délutántól-vasárnap délutánig nyomom. Hogy mit lehet ott csinálni? Inni, főzni, aludni, és nem utolsó sorban halatfogni. Moziba egyébként én sem járok, utoljára az Argót láttam, mondjuk azt moziban kétszer is megnéztem
-Ami azt illeti a motorozás még valóban hagy kívánni valót maga után- 500 km-em van a nijával és így fogom a kormányt/ /
A horgászatban a táj a szép
a motorozásban pedig a gyorsulás és a keletkező hangok...
Na léptem délelőtt még meló
Kerdes van-e ertelme tobb mint 1M forintot kiadni valamiert aminek a kvalitasait 50%-ban sem tudja kihasznalni az ember. Kesobb ez persze valtozhat, de teljesen gyakorlatlanul, nulla hozzaertessel en ennek toredeket sem adtam volna motorert. Ha pl. holnap kitalalom, hogy marpedig en golfozni fogok, akkor nem a leg dragabb golfutokkel fogom kezdeni. Jo lesz kapalni az 1000 forintossal is. Persze nekem eszem agaban sincs golfozni.
Jobb ötletem nincs,vagy bontó!
Tud esetleg valaki nekem egy olyan fekete műanyagot, amivel a benzincsapot lehet tekergetni? Valahol elmaradt a hétvégén valahogy.
Köszi.
Pilot screw a teljes betekeréstől 2 teljes fordulat vissza!(gyári) Próbáld meg így! Ha nem jó akkor egy negyed vagy fél fordulattal próbáld kifelé tekerni!
most itt vagyok jb-be ittunk egy kortyot oszt végem van. A srácoknak megmutattam az örült görögök videót, innen a fórumról azt mondták, hogy ZORAL
KAWASZEKI!
Vannak azért jobb napok is Sajna az egészhétvéges horgászatokra, most még nincs időm, de nyáron remélhetőleg lesz, na Cápa olyankor péntek délutántól-vasárnap délutánig nyomom. Hogy mit lehet ott csinálni? Inni, főzni, aludni, és nem utolsó sorban halatfogni. Moziba egyébként én sem járok, utoljára az Argót láttam, mondjuk azt moziban kétszer is megnéztem
-Ami azt illeti a motorozás még valóban hagy kívánni valót maga után- 500 km-em van a nijával és így fogom a kormányt/ /
A horgászatban a táj a szép
a motorozásban pedig a gyorsulás és a keletkező hangok...
Na léptem délelőtt még meló