Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyorsan beszéld le róla,és vegyen inkább MOTORT!
Le sem merem irni... 2006 Honda CBF 600. Villanymotor.
Aruld mar el, hogy hogy kepes valaki horgaszni? En meg moziba se jarok, mert keptelen vagyok 2 orat egy helyben ulni. Ok, vannak horgaszok, elfogadom. De azok meg nem sportmotoroznak! Hogy jon ossze ez a ketto? (Ugy igazan egyik sem megy, ahogy latom... Semmit nem fogni en is tudok, pl. ma se fogtam semmit. )
Milyen géppel?
Ez a horgászat már csak ilyen!Talán majd legközelebb,ha korábban kelsz!
Ma motoroztam. Egy volt osztalytarsam kert meg, hogy egy megvasarolando motort probaljak ki. 5km-t mentem. Jol esett!
Nem harapnak ba..meg ezek semmikor...
Ma se fogtam ló..szt se... Leszek inkább vadász azt legalább látom
Hazajöttem, mérgembe lenyírtam a füvet, még egy fél órácskát motoroztam is szűk utakon kettőnegyvennel
Legalább a borigatás javul egy kicsit, de határozottan pattog az eleje egy jobb bedöntésnél ez egy kicsit szaratós. Vagy velem nem stimmol valami vagy a mocival.
Tényleg!
Nebasszameg!
Csááááááá!
Mi meg majdnem falubeliek vagyunk, vazz
Köszi, ránézek ma a szinkronra, aztán "meglássuk". Majd írok...
Éljen a Munka Ünnepe
Nem biztos hogy a szinkronnal van a baj!
Egy karbitakarítás az nem árt! Szedd ki az alapjárati keverék állítócsavarokat is! Vigyázzz! Rugó-alátét-o gyűrű meg legyen!
Ne hagyd el! Ha kiveszed a csavart akkor ha nem jön ki a csavarral együtt az egész ovatosan piszkáld ki!
Mielőtt kiszeded a csavart előtte tekerd pe tökig! Számold meg mennyi fordulatot tudsz befelé tekerni és jegyezd meg!
Menni viszont megy, harmadikban gyorsításnál 8000 felett lazán elforgatja a kereket (mez6 )
Ma nem szedek szét semmit, csak rádugom a tesztert, hogy mutat-e irreális értéket, mert akkor lehet, hogy csak az a baja. Ezért kérdeztem, van-e valami trükk a 9-nél. Ha nem lesz kirívó az eredmény, akkor viszont holnap lepusztítom a porikat, és kiganézom rendesen, a cimborámnál, nála van rendes szerszám, kompresszor, meg ami kell. Ma nem ér rá.
Valami nagyon nem frankó a gépen, a "kézigáz" fel van tekerve teljesen, kb fél fordulat vissza, akkor van alapjárat melegen. Hidegen kézzel kell tartsam a gázt, hogy legyen alapjárat, nem tudok annyit adni neki tekeréssel közel sem. Ezért gondoltam (meg a hideg belső leömlők miatt), hogy ma gyorsan ránézek a szinkronra, hátha csak annyi a baj.
Azért köszi a választ, esetleg tipp a jelenségre?
Először is szét kellene szedni a karbikat és a fúvókákat kitisztítani. A minimum, hogy leengeded a karbik aljából a trutyis benzint. Aztán le lehet kapni a karbik tetejét is, és locsolni egy picit műszerolajjal. Aztán állítgatni, de én emelnék egy picit az alapjáraton és úgy állítanék! Én így csinálnám!
Amit a pályára előírnak az a sisak,kesztyű,csizma és protektoros ruházat. Bukógomba lehet rajta. Én is úgy voltam fent.
Sziasztok,
Hátha valaki koránkelő tud segíteni... Kaptam kölcsön egy szinkrontesztert, nekilátok a feladatnak (még sosem csináltam). A zx9-nél van valami, amire különösen kell figyelni, vagy simán rádugom, és tekergetek?
Egyébként az a bajom, hogy melegítésnél a két középső leömlő még hideg, amikor a két szélső már izzik. Ha bemelegszik, jó minden, megy is, csak az alapjárat inog egy kicsit.
Kösz, ha van tanács
Hali!A halak korán harapnak ,nem?!?
Csá!
Még mindig a gatyóval vagy fennakadva?
Ha nem lennék lusta esküszöm kikeresném neked a pályán tartózkodás szabályait. Egy amit fejből tudok, bukó gomba nem lehet a gépen, hogy ne szántsák a betont
Én is benne vagyok,de lehet hogy csak nézelődök
Vagy lehúzok valami magamfajta fasziról egy protis gatyót
oszt felmegyek én is.
Hát ma vagyok szabad, az pedig a horgászat jegyében telik, szombat d.e meló (mocskos kapitalizmus... )
délután baráti vendégeskedés j.berényben, vaddisznópörkölt, jagermaister, és más hasonló nyalánkság
Vasárnap józanodás.
Asszem ezzel véget is ért a hétvége.
Egyébként mentem volna, hogy legalább egy-két fórumos arccal találkozzak, de még a szezon elején vagyunk alkalom lehet még bőven. Látatlanban támogatom én is a sedu féle máj.29-et
Emberek,hát milyen helyen mernek Titeket ünnepnapon is dolgoztatni?!?
Sajna én is melózok a hétvégén,viszont 29-én a ringen ott leszek!
Alakul!