Megkérdeztem a Kawás ismerősöm.
Utánanézett, ha még a héten megrendelet a konzolt, akkor 16700 Ft-ba kerül a gyári. A cikkszáma:11050-1439
Ha esetleg mégis úgy döntenél, hogy kell szólj és lebeszéljük. Telszám az adatlapomon.
Én is támogatom,hűűű de jó lenne!
Az nagy baj szerintetek ha csak a dzsekim protektoros?
A bőrnaci kicsitt régebbi,és csak erősitések vannak a protektorok helyén.
Én is azt hittem hogy vasból van. Nekem a törött kilencesen is egybe volt.
Szerintem nem szabad kihagyni a 29.-ei INGYENES pályanapot! Csináljunk egy ZX9 (+2 egyéb: Z70-Z1000) találkozót!
Ez még egy hónap
Bármi megtörténhet, én legszívesebben mennék
Többiek? ezzel kapcsolatos tapasztalat? Ilyenkor el lehet még férni a pályán, vagy körbe ér a sor?
Valószínű, egy korábbi sérülés alkalmával megrepedhetett, és most megadta magát . Jó megoldás az is ha csinálok rendes vasból, és az javítható a későbbiekben is.
a mügyanta nagyon erős formálható ragasztó anyag üvegszállal keverve 80 90 kg / cm2 anyagsürüséggel eléri a szerkezeti acélok erősségét szóval próbát megér
egy próbát megér:
az ötletemet eléd tárom: nah szóval ha nicns még szét kókányolva akkor az a megoldás lehet hogy vágsz egy vékony lemezböl egy olyan lapocskát ami pont rápasszol a tükör felöli tükörtartó lapjára van mügyanta veszel egy dobozkával bekened a lapocska alját és ugy illeszted össze a 2 darabot és igy nem látszik a dolog
ezel a tartókonzólal ugyanaz a baj mint a generátor deknivel alig lehet találni de ha találsz is az nagyon szar álapotban van
én a hejedben megpróbálnék csinálni egy másikat acélból
tudom hogy kókányolás de mindig jobb mint hogy kidobsz egy nagy csomó pénzt egy ösze-visza hajtotért
Elvittem egy esztergályos ismerősömhöz, elvileg meg tudja csinálni azt mondta. Aztán beszéltem vele délután és azt mondta nem tudja megcsinálni. Nem tudom hogyan próbálta Átmenetileg valahogy össze lesz csavarozva egy darab vassal...
mivel hegesztetétek awi vagy afi vagy bevontelektróda ?
mert elvileg meg kelet volna fognija csak nagy erőhatásra szabadna eltőrni neki ezért nem szabad japán motorok fő tehertartó elemeit hegeszteni
Utánanézett, ha még a héten megrendelet a konzolt, akkor 16700 Ft-ba kerül a gyári. A cikkszáma:11050-1439
Ha esetleg mégis úgy döntenél, hogy kell szólj és lebeszéljük. Telszám az adatlapomon.
Mátra túra 2-én?
Gyöngyösön alszotok, és ott talizunk?
Vagy?
Üdv
Az nagy baj szerintetek ha csak a dzsekim protektoros?
A bőrnaci kicsitt régebbi,és csak erősitések vannak a protektorok helyén.
Május 29 OK.
Támogatom.
üdv
Szerintem nem szabad kihagyni a 29.-ei INGYENES pályanapot! Csináljunk egy ZX9 (+2 egyéb: Z70-Z1000) találkozót!
Azt a törött tükrös konzolos cuccot fotózd már le légyszi,
és dobd fel ide.
Több szem többet lát.
üdv
Van hely bőven!
Viszont a crossos taggal érdemes vigyátni, kanyarban lenyom mindenkit. Az egy ÁLLAT .
üdv
Bármi megtörténhet, én legszívesebben mennék
Többiek? ezzel kapcsolatos tapasztalat? Ilyenkor el lehet még férni a pályán, vagy körbe ér a sor?
Erről tudtok:?
Esti motorozás:
http://www.kawasaki.hu/news.as...
Ingyenes
a Hringen.
az ötletemet eléd tárom: nah szóval ha nicns még szét kókányolva akkor az a megoldás lehet hogy vágsz egy vékony lemezböl egy olyan lapocskát ami pont rápasszol a tükör felöli tükörtartó lapjára van mügyanta veszel egy dobozkával bekened a lapocska alját és ugy illeszted össze a 2 darabot és igy nem látszik a dolog
én a hejedben megpróbálnék csinálni egy másikat acélból
tudom hogy kókányolás de mindig jobb mint hogy kidobsz egy nagy csomó pénzt egy ösze-visza hajtotért
mert elvileg meg kelet volna fognija csak nagy erőhatásra szabadna eltőrni neki ezért nem szabad japán motorok fő tehertartó elemeit hegeszteni