Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Május-1. valaki esetleg a Mátrába motorozni?
Gyöngyös-Parádsasvár-Kékestető.
Dolgo
m van Vácon,aztán eldzsavelunk mocizni az emlitett utvonalra,valahol fincsi kaja,aztán tűz haza,oszt kinyúlok mint a béka.
Csinálni tudunk savállóból, kb 20-25 pénz.
Hali!
St.
Szia gandalf!

Nos, a végdob személy szerint, hirdetés formájában került hozzám.
Volt akkor a hirdetőnek 3 féle is, Ő javasolta, hogy a Devil dob jól passzolna a ZX9R- hez.
A dob nagyon új állapotú, karcmentes, kevlár 30.000 ft volt 2 éve. Igazán annyi kiinduló alapom volt, hogy nézegettem a Youtube-on és az ott talált videók alapján úgy döntöttem jó lesz.
Nem bántam meg

pl.:
http://www.youtube.com/watch?v...
http://www.youtube.
com/watch?v...

üdv
Köszi.
Milyen tip Platinum, vagy ST?
Asszzzzzeeeeem, 15-18 ezer de fékolajjal egybe mert azt is kidobtam.
Adatlapomon van telszám.

Hétvégén alpok-adria a hringen!

üdv
Kb mennyiért vetted a ferodo-t?
Köszi jimyl.
Megnyugtató lenne számora, ha valaki olyan is ott lenne, amikor barkácsolok, aki már látott ilyesmiket szétszedve és tudja minek hol a helye és hogy kell kinéznie.
Megköszönném, ha tudnál segíteni.
Ha adsz elérhetőséget megkereslek és megbeszéljük a talit.
Hali!
Javarészt én szerelem, karbiszinkronon voltam eddig vele csepelen.
Jól megcsinálták, és gyorsan. 18-óráig vannak, nyitva.
A számuk 06-20-433-8178.
(Ha gondolod én is tudok segíteni, ha nem akarsz egyedül barkácsolni.)
üdv
Hali Kawabiker zxr!
Néztem az adatlapodon, hogy Szolnok melletti vagy az pontosan mit jelent, mert az én szüleim is arrafelé élnek és sokszor járok haza mocival. Ha arra járok ránézhetnél a gépemre, több szem többet lát.
Köszi
Hali jimyl!

Köszi a tanácsot.
Te hol szoktad szervízeltetni a géped, mert én idáig a kawához hordtam de baromi drága most már nekem is. Válság van.
Ismersz pesten jó szerelőt?
Valamivel el kell utni a munkaidot!
Még hogy kezd meghalni a 9-es fórum!Csak témát kell beírni,s a lesben álló "vámpírok" máris lecsapnak!
Hali!
Én ferodo fékbetétet vettem a startautóban.
Utassal is emelgeti a seggét a gép.És melegen is jól teljesít.

üdv
Asszem kicsit tul aprolekosak vagytok. Minden, a motor elettartamat befolyasolo cseret az eloiras szerint kell elvegezni. A motor biztonsagat jelento dolgokat is, tehat gumi, fekbetet. Ez egyertelmu. Az osszes tobbi valahol a kedv es az ajanlas kozott legyen es nincs baj. Az oreg fekolajjal is lehet fekezni, a poshadt villaolaj is csillapit. A nyulott lanc is hajt, stb. Penz kerdese. A teloszimering egyebkent is elfossa magat 2 ev alatt (akinek nem, az megintcsak nem ugy hasznalja a sportmotort, ahogy kell, vegyen turamotort ) ha meg mar szimmeringet cserelek, akkor olajat is es mindezt nyilvan telen, tehat evente vagy 2 evente kerulnek bele ezek a dolgot. Abba is gondoljunk bele, hogy a hatso rugostagban is van olaj, amit sosem cserelunk, megis mukodik.
Enyém zőőőőőőőd bibibí :P
Nagyon kényelmes a ruha,ugyanis én ha mocira ülök az minimum 200km oda meg vissza....
GYÁRIT
Az,hogy nem olajjal kened a láncot a te bajod de ha esetleg bel-ray exs 10w50 olajat öntesz a mociba és 6e km nél cseréled megkérhetnélek,hogy steril tiszta edénybe enged le és add ide nekem.Én még bátran elmennék vele 6e -t.Tudod ilyen világválságban számíthat az ember mások hülyeségére :P
Halihó!

Milyen fékbetétet és hol, mennyiért érdemes venni a gépembe?
Gyermekeim, autentikus Kawa irodalmat kell olvasni és meglássátok az egyetlen való igazságot Ettől függetlenül nem fogok félévente olajat cserélni, 4 évente fékkarmantyút/ porvédőt cserélni, továbbá SAE90 helyett továbbra is láncsprézek
Ez egy évet ír vagy 24000-t,amelyiket előbb éri el.Az olajcserét is évente,vagy 6 ezrenként írja.Ezt a 6 havi olajcserét egyébként én még sosem hallottam semmilyen járműnél,mindenhol az egy évet írják elő.Akkor most mi is van?Ahány írás annyi féle,még akár ugyanarra a járműre is?!?
Az hülyeség C/E/F szervíz/kezelési könyve is 2 évet/24000km-t ír. Amelyiket előbb eléri. De remélem mindenki tudja, hogy az olajcsere is 6 hónap/6000km leosztásban van
Ez azt írja,hogy első villa- olaj minden évben.
pil=oil
Front fork pil - change: 2 years