Debrecenben megkérdeztem én is a 30%-os akciót, először úgy tett, mint aki nem érti amit mondok. Aztán kiderült, hogy nem mindenre van, csak a kawa feliratos dolgokra, abból is a régebbiekre.
Benzinpumpa engem is érdekelne. Bármilyen karbis autóhoz-motorhoz való.
A telefonba mondta a csaj,a párom a tanu rá hogy pl:az "S"méret nem akciós.
Ha rosszul mondta,akkor én is hazudok.
Csak azt mondom amit ő.
Külön rákérdeztem hogy a "NINJA" kabát akciós?
Azt mondta hogy igen.
Én összefogtam az M-est és az XL-est.A különbség a bőségben van,mert az újjhossz azonos volt,a vállszélessége volt több az XL-esnek kb. 4-5 centivel.De az rám nagyon bő volt.Szerintem az M-es bőven elég lesz neked is!És azt hogy gondolták,hogy nem mindegyik méret akciós?Ez hülyeség,szerintem!Vagy csak éppen arra fogja mondani hogy nem akciós,amelyik neked jó?!?Előbb majd kérdezz rá erre,mert ez szerintem baromság!
Azt mondta a csajszi hogy nekem "L" kell,176/67 kg vagyok
Szerintem nekem az nagy lesz,de nem problem,mert kér egy sorozatot/S,M,L,XL,XXL/azt mondta,és amelyik jo lesz.
Hali a képek, amiket feltettem 50-40/M-es méretről készültek (én 185 magas vagyok és 78kg) nekem jó bár kicsit lehetne nagyobb, de az egy mérettel nagyobb már nagy volt rám.
Hali itt vagyok csak meló után rohangálok.Kunmadár még áll,de ezután csak telefonon tudunk dumálni mert adom le a netet.Inkább a motorba tankolom a pénzt.Ja és készüljenek az urak mert másodikán Szarvason is lessz találkozó.
Csövi!
Tegyél már fel képet a dzsekiről légyszi ha nem nagy kérés!
Szeretném jobban kivesézni.
Jövő héten jön meg Kecskemétre aztán megyek értük csak
A NINJA dzsekire gondolok.
Aztán mikor felhivtam őket kiderült a turpisság,mert az akció nem is vonatkozik mindenre,csak bizonyos méretekre.
Na cumi
kösszépen srácok a segítséget...egyenlőre ugynézki marad igy a gép ahogy van...igyis urvasokba volt a "kötelező" csere...
szépen lassan megveszegetem az alkatrészeket...
a baloldali dekni mennyibe van a gyári? bontott kb mennyi?
Helló!Nem!Az akksitartó után szétcsavarozható az enyémen,így nem kellett rajta vágni semmit.Négy csavar tartja és lent is van.Nekem tökéletesen passzolt a helyére,nem gagyi cucc!
Én is néztem a portugált, meg amerikait néztem még!
akkor rendelt meg nekem kérlek szépen! Majd ősszel rakom csak fel, mert akkor lesz az egész motor fényezve! Addig elfekszik a szobámba!
Benzinpumpa engem is érdekelne. Bármilyen karbis autóhoz-motorhoz való.
A végén kiderül hogy a kurva nagy akció egy nagy átbaszás,de remélem hogy nem az.
Ha rosszul mondta,akkor én is hazudok.
Csak azt mondom amit ő.
Külön rákérdeztem hogy a "NINJA" kabát akciós?
Azt mondta hogy igen.
Szerintem nekem az nagy lesz,de nem problem,mert kér egy sorozatot/S,M,L,XL,XXL/azt mondta,és amelyik jo lesz.
Fasza!
Nincs vkinek elfekvőben baráti áron egy üzemanyag pumpája?
Köszi
Szeged-Orosháza-Szarvas?
Ha a multkor jol számoltam,vagyunk már vagy 7-8 an.
zozo hol a turóba vagy?
Tegyél már fel képet a dzsekiről légyszi ha nem nagy kérés!
Szeretném jobban kivesézni.
Jövő héten jön meg Kecskemétre aztán megyek értük csak
A NINJA dzsekire gondolok.
Aztán mikor felhivtam őket kiderült a turpisság,mert az akció nem is vonatkozik mindenre,csak bizonyos méretekre.
Na cumi
szépen lassan megveszegetem az alkatrészeket...
a baloldali dekni mennyibe van a gyári? bontott kb mennyi?
akkor rendelt meg nekem kérlek szépen! Majd ősszel rakom csak fel, mert akkor lesz az egész motor fényezve! Addig elfekszik a szobámba!