Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocsánat, hülye vagyok!Minden 300 km-nél!Benéztem!
Every 600km (400mi)
Pedig az bizony hatezer!
600 lesz az a 6000...
Tehát mindenki amit nem kell megcsinálja amit meg kéne azt nem! Állat!
Olajszűrő cserét 12 ezrenként ír,elsővilla olajat évenként,hűtőfolyadék 2 évente.
Most nézegetem a motor szervízkönyvét.Lánckenést ír elő 300 km-nél,ezernél,6000-nél,majd hatezrenként,mint az olajcserét.Akkor a motorosok többsége túlteljesít ezen a téren,ha nem tévedek?!?!
Ott a pont
Itt a kép
Hali
Kawabiker fórumostársunknak igaza lehet a bőrruhával kapcsolatban. Nekem is egy " vánforszom" van. Hetekig keresgéltem a neten mire ráakadtam. Ez két részes, de egy mozdulattal összecipzárazható az alsó felső rész, 1,4 mm vastag, tele protkokkal és nem utolsó sorban teccetős is. (ebben még én is vállas vagyok ) Nagyon jó minőség és olcsó. Hát hogy kényelmes...? Amenyire kényelmes lehet egy bőrruha az egyszál polóhoz képest
Ihun é egy kép
117mb valahogy át küldöm,lehet hogy tömörítve majd kibontod.
Kell hát,a 2.-át meg majd megoldjuk!
Na hali srácok (Már másodszor mert egyszer eztmár begépeltem )
Szóval köszönöm mindenkinek a döntögetési témához való hozzászólást. Nincs kizárva, hogy a zx 9-el eltöltött közös 350 km-ünk, még nem faragott belőlem lábtartókoptatós versenyzőt. De kezd már egy kicsit alakulni a dolog, már ki ki ülögetek is olykor. Ahogy sedu írta még egy jónéhány km-ert azért meg kell tenni. Szóval szokogatom a vasat, ma is mentem negyven percet, csak lehet hogy a hétre ennyi is volt, talán még a vasárnap Azért megnézetném valamelyőtök kawa szakértővel a vasat egyszer, ha kijön rá a lépés, hogy véleményezze. A láncszettet tuti cserélni kéne, csak úgy dohog gurulás közben, aztán ki tudja mi van még? Szelephézag, futóműállítás stb. szóval mindenképpen szeretném ha szakértő szemek, vizsgálnák. Még a görögökhöz sokat kell gyakorolni Ja sedu tényleg most néztem az őrült görögök utolsó részt, nem, hogy nem haltak még meg, hanem szaporodtak is kettővel, a KTM-es közöttük állat még. Nem tudtam, hogy azok is mennek 200 felett
Ja kell a motorodról részletes leírás és robbantott ábrás rajz? Igaz hogy német nyelvű de ki lehet totózni a dolgokat.
Legalább egyedül is át jöhetnél.Vendégem vagy egy üccsire,a sört meg berakod a tank táskába.
Ugy döntöttünk hogy inkább elmotorozzuk valamerre azt a pénzt/lásd alábbi hsz./
2.-át meg majd meglátjuk,mert nemtudjuk még hogy anya hogy melozik,meg csak 5.-én lesz fizi!
Utiköltség+beugróra gondoltam.
Mostmár elmotoroznánk inkább,mint égessük magunkat a napon.
Szeva Himi.Nálunk is egyre többen gondolkodnak hogy kihagyják madárt.Még nem tudom mi lessz.De május 2 ra készülődj.Ma beszéltem a szervezővel 1500ft lessz a beugró ha nem is megyünk be remélem átjöttök.De majd csörgök.
Esetleg másvalaki tud sportdobot kilencesre? Neten nézegettem de konkrétan kilencesre nem láttam sehol csak külföldön.
Szia! Én is sportdobon gondolkodom. Hol, mennyiért vetted? Nincs rá túl sok pénzem, de már eléggé idegesít hogy a havernak 600-zas gixerrel nagyobb hangja van. :-)
Miért is 8500 Kunmadár? Tavaly május 1 szar volt amúgy...rgv500
Érdeklődnék hogy nem lesz-e valami motoros csavargás-túra Május-1.-én,mert ugy gondoljuk hogy inkább elmotorozzuk+kajáljuk azt a 8500 pézt amit Kunmadarason kidobnánk.
Valaki esetleg?
Szerintem hamar meg fogod szeretni! Nem akarom tovább dícsérni a vágot slicket, de esőben is jól vizsgázott! kb. 1 hónap múlva kipróbálom hátul a dunlop-ot is.
Kawa -ingyenes- pályamotorozásról valakinek van infója?

Kawaszeki itt egy link a haverodnak:
gsxr 1.1
Helló Sedu, megjött a gumi, köszi. Kicsit több lett a posta mint mondtad, azt mondta a postás nem sima utánvétes, azért . Na mind1. Remélem azért az uton jól vizsgázik majd.
Sziasztok!

Üzemanyagpumpát keresek baráti áron!
Ha valakinek lenne elfekvőben,akkor sikítson !
Nem jóóóó,nincs lent a koptató,se a térde