Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sajna en meg ot nem ismerem
ki esttem a fehervari motoros korbol.
Toco gyerekkori baratom volt ,leptem canadaba ,most meg ithon baszom a rezet:) de mar videken. AKKOR IS FEHERVARI MARADOK!:)))
vagy ketto 750 es vagy egy 750 es + egy 600 as zoood feher
Á én már lenyugodtam az szerintem F2Tom lehet
Te szoktal szaguldozni a haveroddal elkerulo + agard fele?
2 zoddel?
Semmi gond
OK ertem
azt hittem ismered ,nezegettem a kepeid ,a juniorosokat ismeri azert gondoltam.En kerek elnezest:)
Azt írtad hogy a "haverom" csinálta a gépedet de sajnos ez nem igaz mert nem ismerem személyesen Piller mestert.Erre írtam hogy nem értem mire gondolsz.
orulok hogy meg ismertem de sajna sokba kerult az ismeretseg:)))
nem az o reszerel ,hanem a faszsagom miatt
ert a lovakhoz az tuti:)
amugymelyik reszet nem erted?:)
Ja a Pillert? Én sajna nem ismerem személyesen .Bár azt mondják sokan hogy nagy mágus
ismersz szerelot fecskeparton? ZX10 ese van
Nem értelek
a haverod csinalta a gepem kawazoli,fecskeparton
amen:)
Nem belepofázás képpen de sokat segítettél már Basi így az én cimbimnél is van egy karbi jóval olcsóbban ha gondolod.
http://www.starbike.eoldal.hu/...
mindent bontoi aron adok,senkit nem akarok lehuzni,ha elviszik elviszik ,ha nem akkor sem baj!
40.000Ft bontoi ar,nem keresni akarok rajta,ha megmarad az sem banom
Karbi mennyi?
Érdekelne!
amugy a fotengelyen kivul minden mas elado ami a blokkhoz tartozik.
JA!
van eledo :valto,hengerfej,hengersor,karbi, 96-os
Nem eroltetem eladni ,hatha jol jon meg ,de ha megveszi valaki ,vigye
Szevasztok!
Nekem fotengelyesre sikerult:):(((((
Draga tanulo piiiz volt:(
Az újabb kilenceseket nem olyan könnyű hengerfejesre vágni mint a régi B típust!
Remélem, nem lesz igazad! A tágulási tartályba nem dolgozik bele, legalábbis üzemi hőfokon.
Hali.Nem akarlak elkeseriteni de nekem igy kezdődött,szarrá fújta a hengerfej tömitést! de ne ez legyen a baj!most kawasekinél van motorgenerálon .Talán ő többet tudneked segiteni