Talá egy 600.000-t megérne,ha feldobna a kereskedő valamit mellé.Az utsó képen a tank meg a nyereg találkozásánál le van pattanva a festés ha jól láttam.Az szerintem nem retek.És mintha a fejidom tartó sem csak koszos lenne.
Szeretek is úgy menni meg az igazsághoz tartozik,hogy 184cm vagyok 65kg és a régebbi gépeimet is orra billentettem így jobban terhelődött az eleje és így biztosabbnak éreztem.
amerikai kivitel,egy motorozni nem tudó ember vette annó3-4 éve azóta 3x megborította, felforralták benne a hütővizet de úgy hogy a motorblokk bal oldala a kifröcsögő hütővíztől bebarnult, és kb 3 éve csak kereskedésből kereskedésbe vándorol. eleinte még mosogaták,sztán már azt sem éri meg hogy letolják a tereszról, és kitolják a kereskedés elé. tényleg 2002-es láttam annó a forgalmiját, hátul ujszrű avo guma van szerelve.
2003-ban még bent volt a katalógusban.Akkor fejezték be a gyártását.Semmit nem változtattak a motoron '97-től.A motor végig 122 LE-t tudott.Ha jól láttam akkor 1.190.000 az ára.
Zozo!
Ha visszaolvasod,tegyél már fel képet,vagy küldj e-milbe az első emelődről légyszi!
Csinálni akarok azt is mert bajos lesz első gumit cserélnem
Köszike!
A múltkor rosszul fogalmaztam.A csutka tartója nekem is a villahíd alatt van,de a kiemelővel a csutka a villahíd fölött van.Olyanra gondoltam amilyen zxr-n van,hogy a csutka is a villahíd alatt marad.Ilyet fel lehet rakni rá?Elfér a tanktól és az idomtól?Ránézésre úgy tűnik,hogy elég a hely.Ha vissza emelem az elejét elég nagy a hely ott.Szeretnék olyat tenni rá mint a 750-é,csak a villa meg a felfogatás stimmelhet-e?
Tuti nem ül fel többet,mehetsz csavarogni világba!
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Ha visszaolvasod,tegyél már fel képet,vagy küldj e-milbe az első emelődről légyszi!
Csinálni akarok azt is mert bajos lesz első gumit cserélnem
Köszike!