Azért feltételeztem,merthogy a múltkorában bemutatott vacsorád is hentesáru volt,meg sok hentes dolgozik a németeknél.Meg az iménti hasonlatod is abba a témába illett bele.Rosszul következtettem!
Nem tudom!Csinálhatja akár egy gyertya is,de én így nem értek hozzá!De ne aggódj,mert ez valami apróság lehet,szerintem.Egy karbi beállítás,vagy ilyen piti valami,szerintem
Szeva. Az a külömbség hogy az atibi féle moci 2001-es. A tiéd meg picivel öregeb. Az enyémen is a villahid alat van. Nézd meg most raktam fel az adatlapomra.
Akkor nagyot léptél Te is hirtelen felfelé a kategóriák között!Vigyázz vele,szokd meg,ne hagyd,hogy a "bandában" motorozás magával ragadjon!Sokkal többet tud ez a motor,mint amennyit most gondolsz róla,azt garantálom!
Elötte,simson,ETZ.Tulajdonképpen van egy kis üröm az örömben,ma együtt mentünk a haverral ilyen az övé is.Az enyém alacsony fordulaton 1000-4000ig rángat egy kicsit és becsörögnek a szelepek ez fölött mindn ok.Nemtudom mi lehet ez,remélem ti majd segitetek megoldani aproblémát.Egyébként ezt leszámítva szuper és brutális.