Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fel lehetne tenni az enyémre is a villahíd alatti tartót?
A rángatás valószínű a lánc miatt van. Laza, vagy szakaszosan nyúlt. Megvehetted volna az én régi motoromat is az nem rángatott
Szintén,hali!
Na én leléptem.Helló!
Ezígy van ahogy írod nemessze tőlünk 70 magyar hentes dolgozik egy helyen.
Azért feltételeztem,merthogy a múltkorában bemutatott vacsorád is hentesáru volt,meg sok hentes dolgozik a németeknél.Meg az iménti hasonlatod is abba a témába illett bele.Rosszul következtettem!
Föstő!
Akkor jó!Amúgy hentes vagy,ugye?!
Nyugodt vagyok mint a disznó öléskór.
Nyugi!De Cápa,Basi,vagy kawaszeki biztos többet tud neked mondani erről!
Az a baj nemtudom,hogy a környékünkön ki ért ezekhez a dolgokhoz majd ha basi itt lessz rákérdezek ő biztos tudja. Remélem tényleg valami apróság.
Nem tudom!Csinálhatja akár egy gyertya is,de én így nem értek hozzá!De ne aggódj,mert ez valami apróság lehet,szerintem.Egy karbi beállítás,vagy ilyen piti valami,szerintem
Szeva. Az a külömbség hogy az atibi féle moci 2001-es. A tiéd meg picivel öregeb. Az enyémen is a villahid alat van. Nézd meg most raktam fel az adatlapomra.
Szerinted ez a rángatás mikből adódhat?
Tényleg,észre sem vettem.Na ez legyen a legnagyobb baja!
Az ülésnél az idom javitva volt csak a fényezés a színén nem venni észre mert nagyon szépen van csinálva viszont a matrica már lemaradt róla.
Bakker,hát ez olyan mint egy új!
Akkor nagyot léptél Te is hirtelen felfelé a kategóriák között!Vigyázz vele,szokd meg,ne hagyd,hogy a "bandában" motorozás magával ragadjon!Sokkal többet tud ez a motor,mint amennyit most gondolsz róla,azt garantálom!
Jó,nem?!?
Nem 76-ost tankoltál bele 95 helyett? Attól becsörögnek a szelepek!
Elötte,simson,ETZ.Tulajdonképpen van egy kis üröm az örömben,ma együtt mentünk a haverral ilyen az övé is.Az enyém alacsony fordulaton 1000-4000ig rángat egy kicsit és becsörögnek a szelepek ez fölött mindn ok.Nemtudom mi lehet ez,remélem ti majd segitetek megoldani aproblémát.Egyébként ezt leszámítva szuper és brutális.
Kössz a válasz azért kimentem megnézni hátha én vagyok a nem normális.
2000-től alatta.
Helló!A Tiéden gyárilag a kifli fölött van még!Kényelmesebb!