Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mivel nem látok motort-képet az adatlapodon abba a motorba minden jó lesz
Saját tapasztalat: ZX9-be se a félszint, se a teljesen szintetikus Castrol nem vált be. A döntés a tied.
mivel itt a tobbi olajat ajanlják, gondolom annak nincs alap olaj változata, azok alap(olaj)ból faszák. Hát biztosan igy van, még szerencse hogy nem vagyok benne annyira, mert már kezdenék kétségbe esni
Van egy alap olaj És a gyÁrtÓ ahoz adalÉkol. szerinted milyen lesz a vÉgeredmÉny?
Húúúú ezt elbasztam! Bocsánat,most az előzményre nem kattintottam rá!
Azt már korábban is megtettem hogy visszaolvastam. Én a Power 1-el kapcsolatban kérdeztem rá az Castrol-ra, nem a hulladék magnetec érdekel.
Azt nem neked írtam, vagy 2 néven is irogatsz?
Jól van na!Lusta voltam megnézni az elmúlt pár napot! Egy hónapja lecseréltem az olajat,csak gondoltam írok.
Szerintem ha visszaolvasol egy fél oldalt 2 ember sem ajánlja a Castrolt
Köszönöm Balázs, úgy néz ki 4L Repsol lesz, elméletileg 10K szintetikus és ajándékba jön hozzá egy láncspray.
Sziasztok

Olaj témában lenne nekem is kérdésem, épp most aktuális nekem is az olajcsere.
Ajánlották a Castrol Power 1-et, az egyik cimbi a 2008-as CBR 1000RR-be (ami egyébként Repsol) ezt a Castrolt teszi, azt mondja hogy hibátlan neki. Árban utána néztem 4300Ft/l. Ennyi pénzért létezik hogy szart adnának? Kétlem, deha van valakinek konkrét tapasztalata ezzel kapcsolatban, akkor azt szivesen olvasnám itt.

Előre is Köszi
Nem tudom ismeritek-e, de gondoltam megosztom veletek.....

http://sportmotor.hu/motoros_v...

szórakozást
üdv! hatezer ft a pár csavarokkal eggyütt, de a két kis dekorgumim nincs meg az idomba.postai utánvét vagy most indulok bp-re és elviszem, vagy vasárnap hétfőn is megyek bp-re. pipfaxnak üzenem hogy válaszolok!
Magyar a motor?Hol élsz?És ha nem kényes a téma,mennyiért jutottál hozzá?Zöld?
Még nincsenek képeim, de majd felteszek egy párat. Amúgy kedvelem a gépet nagyon, mert az egyik legkényelmesebb spotrmotor, amivel dolgom volt. Az adottságaimmal (187 cm, 95 kg, "kisportolt" felsőtest) meglepően kényelmes, és szalad mint a veszedelem! Amíg lehet megtartom és csinosítgatom. Egy Yosimura triovál trombita van a végén, viszonylag szépen szól.
Egy érdekesség,hogy milyen motorosok vannak!Unokatesóm motorokat javít.Hoztak hozzá egy most vásárolt Kawasaki KLR-t,hogy megcsúszik a kuplungja.Levette a deklit és látja,hogy ezt a motort bizony olajszűrő nélkül használják! És volt most nála egy Bimota DB7-es,katalizátor kiműtésre!Nagyon szép az a motor!De csörög az is mint az állat.Tiszta karbon meg kevlár vagy mi a f.szom az a motor!Segédváz pl. nincs is.Csak "műanyag" az egész!Nem éppen kilences téma,bocs!
Tényleg!
A multkor rosszul irtam,nem Metzeler Z 4-em van,hanem Spotec M 1!
Akko most melyik a jobb?
A Z 3,vagy a Sportec 1?
Ja-ja!
És a Te gépedről semmi infó? /6651 hsz./
Ehhez én hülye vagyok
Hát ez faszán sikerült. Akkor felrakom képenként.
Hali Sedu!Ha olajat akarsz venni nézd meg a www.olajshop.hu oldalt.Van minden márkából.Nemrég onnan rendeltem az enyémhez repsol 10W40-t 4lityit.Házhoz is szállítják és mindig vannak akciók.Ha regisztrálod magad az oldalon akkor minden hónapban küldenek e-mail-t az aktuális akciókról.A castrol tényleg szar,a 750-ben az volt és ha megzavartad rendesen akkor eltünt belőle az olaj kb.:300-350 kilcsi alatt a maxtól a minig.És tényleg hangosabb volt tőle a gép.A 9-be már eszembe sem jutott hogy azt tegyem.A repsolt egy ismerősöm ajánlotta.Neki egy gixxer1000-e van.Azt mondta hogy semmi gond vele.
Én ilyen infókkal szolgálhatok. Remélem meg lehet nyitni
Köszi,megjött!
Csinálj citromail-t,sokkal gyorsabb,meg nem szarakodik annyit!
Én is meguntam hogy tetü,meg folyton rendszerhiba van!Kapják be!
Az újabb még könnyebben kezelhető
Olaj minden márkás jó (10w40), kivéve a Castrol. 2 félét is próbáltam, mindkettőtől hangosabban járt és a váltás is rosszabb volt.
Tegnap vettem olajszűrőt, de olajat még nem találtam, mert mindenki vagy Csatrolt akar rámsózni, vagy 3000/L ami rablás.
Arra gondoltam!Megnéztem,nagyon jó gép volt!És az állapotából adódóan még akár a 14000 is hihetőnek tűnt annak ellenére is,hogy tőlem hitetlenebb embert nem nagyon hord a hátán a Föld! Olaj.Mindenképpen 10W-40,vagy esetleg 50,60.Hogy melyik márka,azt meg mindenki maga dönti el,mert szinte mindenki másra esküszik!De olyan nagy különbségek nincsenek kategórián belül,úgyhogy végül is majdnem mindegy! zx-r kolléga az általad említettet használja,elégedett vele.Én Agip 10W-60-ast használok,én arra esküszöm.Mások meg valami másra.Lássuk azt a gépet!Hol laksz?Mennyibe fájt? stb.