Sziasztok.
Nem tud valaki 99-esre első féktárcsákat?(olcsón) .
+ Van itt szegeden egy 99-es 700 ezerért eladó.
EXTRA sürgős.700 hitel van rajta így akarja eladni.
Üdv.
jah, ugyanolyan szinu a mocim mint amit a kisképben felraktál lejjebb.ha van zöld bármelyikből az jo lenne mert akkor nem kéne fényeztetnem, de gondolom ez halott ugy.
a sárvédőt küldheted ha az meg van.
az undertrailt meg szerezd meg, aztán jöhet az is. púpot találtam úgyhogy nagyon egybe lesz a háta a vasnak ha ezeket megküldöd.
egy email cimet dobjál már légyszi hogy gördülékenyebben menjen az ügy.
köszi
Hali!
Sárvédő egy tizes+ posta (1800)
Undertail-om jelenleg nincs az kb 2 hét mire megjön! 12-15 között mozog! Van többféle! Ma vagy holnap dobok néhány képet!
Üdv!
ez komám fzr -e volt nem ajálom a megvételét
ez a motor anyit kapot hogy az hihetetlen hogy még most is működik de lelet szépen festve mert matt fekete volt
Ha hirtelen rarantva torpan de lassan huzva nem, akkor bekevesel. Ez lehet a hidegtol. Be kell allitani a karbikat (szinkronizalas). Lehetnek kopottak is a karburatorok es akkor nehez beallitani. Lehet, hogy a gyujtas vacakol es amikor bedusitassz a gazzal, akkor mar nem gyujt. Ennek az a jele, hogy a gaz visszaengedesekor, vagy egy bizonyos fordulat folott pillanatszeruen gyogyul meg.
Akinek van gyakorlata meg tudja mondani, hogy agyujtas hagy ki, vagy a benya fogy el. Ha nem ulok rajta, akkor nehez.
Bocsánat hülyén írtam le,most mentem vele megint.Ránt egyet hirtelen gázadásnál bekopoknak a szelepek és nemnagyon gyórsul, majd 3500 után kitisztul a motorhang és húz rendessen.A barátomén nincs ez a jelenség sokkal jobban reagál a gázadásra alacsony fordulaton is.
2500-ig normalis, hogy rangat. 4000-nel mar siman kell jarjon, de amig hideg van, addig szerintem belefer. Ha kesobb nem javul, akkor valami gond van tenyleg. Ennyi leirasbol viszont nem lehet megmondani, hogy mi a baj, legalabbis es nem tudom.
Azt, hogy valami a blokkbol rangat, vagy a valtobol, vagy a lancbol azt azert lehet erezni. Ha a lanc a szar, akkor az a nagy ero atvitelekor jelentkezik eloszor. Ha mar 4000-nel rangatna lanc miatt, akkor 10.000 nel leszakadt volna sokkal hamarabb.
K.b 7.3 kilences összekötve
Csak szarul férnénk el az úton, nem beszélve arról kinek a bringáját szeletelnénk fel