Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hy seduccert! nem igazán találtam senkit aki menne most hét elelyén pestre. de azon gondolkodtam hogy postán vagy valahogy nem tudom elküldeni neked, aztán akkor felét állom ha nem olyan sok vagy hát vársz egy kicsit még mire összehozzuk valahogy igérem addig nem adom el a gumikat
Sziasztok!Utángyártott púpos plexi kéne a havernak ('07-es ZX-10R-re)Ha tud vki,szóljatok!Előre is köszi.
tud valaki nekem tapasztalatot mondani metzeler mez 3 -ról
Te intézted,hogy haza kerüljön,ezért nem alkudozok!Jó 12-ben!
Neeem nemmm!
Most kezdjek el alkudozni?Mert abban egyébként jó vagyok!
Hát arra hogy tutira jó neked árban?
A biztost mire érted?Címet átküldtem.
megértésed kérem MR.RF, tegnap temetésen voltam szabolcsban,mostmár elérhető vagyok csak van mit még intéznem.jövőhétre is kijut még egy temetés.
Biztos?
Az adatlapomon van Email cím!
Arra küld a címed!
MSN-m nincs,e-mail vagy tel.szám.
Jöhet!Adj valami elérhetőséget,hogy a címemet átküldjem!
19980 Ft ban állt meg a jó kis forint árfolyam miatt! 12000 +posta jó neked?A hét közepe felé feladom !
O.K.!És hogyan tovább?És mikor?És mennyiért?
Akkor elnézésedet kérem a türelmetlenségemért!
Hali! Bocsi de tragédia történt a családban!
Jaa a sárvédőd megjött! majd mindjárt teszek róla képet!
Akkor jó!
Motor kupec (Debrecen). Kintről hoz be törött motorokat, megcsinálva eladja. Nem vesztettél vele sokat, hogy nem ismered.
Hallod basi2,Te jól eltűntél!
Semmi bajom nem volt vele,csak tankolni kell,ennyi
Cápa, ez olyan mint a tiéd volt, nem? Hol vannak a képeid? Azt a szép kéket tedd fel vissza!
Ki az az Ébert?Mert én viszont nem ismerem.Mentél eddig vele kb. 25000-t.Volt már baja?Jól néz ki?!? Ez a legszebb!
Nagyon meg vagyok vele elégedve,mert egyszerűen mindenre jó!Hétköznapokra utcára,túrázni,de még pályázni is Ja és veszettül jó néz ki Borsodba való vagyok,Ébertet én is ismerem.
Na,azért így már jobb!Szóval megragadtál Te is a kilencesnél!Nem véletlen,csak jó motor ez!És a jelenlegivel mennyire vagy megelégedve?Az ország melyik részén koptatod a gumijaidat?