Én is úgy gondolom,hogy a világos színű felnik nagyobbat,szélesebbet mutatnak,mint sötétebb társaik.Mert mint tudjuk a fekete vékonyít/és a sötétebb színek is/ !
Ezt valoszinuleg sosem fogom megtudni, mindenesetre ugy dontottem, hogy nem is adok ra lehetoseget sem. En a vilagos szinu felniert rajongok auton is motoron is. A feketet kifejezetten nem szeretem, a GSX-R-ek fehet feljietol felall.
A posta nem jó, szeretem látni azt amiért pénzt adok. Nem bizalmatlanság, hanem sajnos rossz tapasztalat (motoros céggel ugyanezen az oldalon). Ha nem most, akkor megoldjuk máskor. Nekem minden héten megy a csajom pestre (2 napra), pénteken már meg tudom mondani, hogy mikor megy a köv. héten.
hirdetnek móron egy kék színű 00-01-es r1-et,nincs infód milyen állapotú az a motor.nyugvó csapágysort keresek a régi B kilences blokkhoz,már sokhelyen kérdeztem,volt ahol kidobták,pl nyiregyen,kisújon.a kawától még vissza is hívtak, naná 3400ft-ért/db mindent, de amikor egy autó(lehet japán is) csapágysora 6-10000ft,gyűrűsora 15000ft,akkor egy motorért miért kell 70000ft-ot és55000ft-ért adni. kapzsiság!
Nem tennem a pocsom a pres ala, de tobbszor megvizsgaltam, szernitem nem utolag fujt kerek volt. Lehet, hogy kicsereltek es nem abban a motorban volt eredetileg, de szerintem gyarilag volt szurke.
Ja értem,világosszürke.De az nem gyári szín volt!Ezek pedig csak távolabbról tűnnek feketének,de valójában sötétszürkék.Az enyém is olyan volt,ezért is kellett átfesteni,mert úgy abszolúte nem mutatott semmit!
Ebben mar tul sok a kek. Az enyem volt az egyetlen egy olyan darab, aminek ilyen volt a fenyezese es a kereke szurke volt. Soha egyetlen egy masik olyat nem lattan (neten sem).
Igen! Szerintem ez a valaha volt legszebb ZX-9R fenyezes, reszben emiatt is vettem meg anno, nagyon tetszett! Eloben piszok jol nez ki! A fotoimat szandekosan toroltem. Bizonyos okokbol ugy hataroztam, hogy a leheto legkevesebb feluleten teszem nyilvanossa a szemlyes dolgaim. Nem csak a sportmotors regisztraciomat erinti ez, hanem minden mast is. Az enyem amugy nem volt hibatlan, neten szebb fotok vannak arrol az evjaratrol.
Csak '98 -ról tudok! Abban viszont váltó lett cserélve!Amerikai!
Másról nem tok! Azért hnap körbeszimatolok!
Ok, sotetszurke elfogadva.