Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Régebben is volt már ilyen: 1100-as zizi és ZX11 szerintem ugyanaz volt. Sokkal jobb lenne, ha a "régi" hatszázas Kawákat árulnák, nem menne el mindenki -az utcán- használhatatlan R6R irányába. Azokon még volt helye utasnak is, 180-sa pilóta is elfért, tartós volt, stb.
Van vagy 3 gyári féktárcsám 5000-ért se tudtam őket eladni (FZS1000/2005, K7)
Örülök, hogy szerencséd volt. A műszerfal jól működik? Megy minden funkció, ami a régiben volt?
Nem akarsz segíteni eladni a Fazer alkatrészeket? A blokkon vázon első lámpán kívül minden 250-ért. Gyári dob+Yoshi rendszer. Esetleg csere a power commanderre+200pénz?
A zzr 600 as témához.
Mindenkinek igaza lehet Ugyanis a Kawasaki valami fura megfontolásból egyes piacokon a zzr1400 at is zx14-ként árulja. Ezért előfordulhat hogy egy mezei zx6r is zzr600 néven kerül forgalomba bizonyos országokban
Cső!

A gyári féktárcsákat el lehet kb ennyiért passzolni és a hullámosat rendeltem meg! Tehát majdnem ugyanennyiből lesz 1 pár új hullámos tárcsám(igaz utángyártott) a km-órámat meg többért adtam el,mint amennyiért az újat vettem! Amit a motoron kicseréltem (a lejövő alkatrészeket) azt nagyjából már mind el is adtam,és majdnem annyiért ,mint amennyiért vettem az "újakat" Szal a munkámat nem számítva nem olyan sokba van a dolog,csak türelem és kitartás kellett,nomeg némi szakértelem!
Köszönöm a hozzászólást, nekem is a mackósajt alakú tetszik jobban. Autóknál már próbálgattuk a kör és a négyzet alakú végeket, nem hallottunk közte különbséget. A tömés, és az átmérő sokkal többet számít. Ha készen leszünk vele teszek fel videót. A régi dobomat megtaláljátok a sportmotor videók között.
A könnyebb felnik hamarabb is törnek! A hullámos féktárcsákból gyáriakat veszel? Ettől olcsóbban van hullámos utángyártott, illetve 320-as teli.
Megkaptam az smst fog érdekelni a cucc, de most első a munkahely keresés, aztán a Yamaha alkatrészek kitakarítása.
Szép a műszerfal, de én motorozni szoktam és nem egérmozit nézni. Én télen a következőt fogom megcsinálni tényleg olcsón (1000 Ft alatt):
http://www.youtube.com/watch?v...
Köszi szépen!
Bár már megint variálok!
Eladtam a lámpát+fejidomot tartókontolostól mindenestül, és vettem ugyanannyiért az új Z1000-ét(bár sajna hiányzik a tartó konzolja,de sokkal brutálisabban néz ki,meg a műszerfalat is eladtam és vettem egy KOSO RX1N (youtube-on meg tudjátok nézni),már be is kötöttem.
A héten meg megyek a ninja felnikért,azok jóval könnyebbek,cserélek a bontóssal , és megrendeltem az új tarajos első féktárcsákat (45000-ből itthon van a pár) és mindezt pici pénzből
Hali.Csak gratulálni tudok a Z hez,nagyon tuti lett.Büszke lehetsz rá!
Üdv mindenkinek!

Cápa,remélem hamarosan újra Kawa tulaj leszel,mind1 mi,csak kawa legyen! Vagy építs vmi öszvért ,mint én ! Az a kihívás! Itt a tél !

Tengermély tisztelet
OK!
Szeva Basi!
Nem tudlak elérni telefonon. Az én számom megváltozott. 0620 516 3468 Ha tudsz este csörr rám és megbeszélhetnénk az elmaradt dolgokat
A sárvédő 10000 HUF! Üléspúpra várni kell kb decemberig!Az több emberkének is kell! még nincs kész a minta! Majd teszek fel arról is képet!
ime a kép a junkction boxról, vagy valami hasonló. levélpostai küldeményként olcsóbb.
az biztos hogy nálad jó kezekben lenne...majd meglátjuk egyébként hogy meglesz e addigra még a vas...
csákó! biztositéktáblám- junkction box- om van, a tükörröl küldj képet, mert bizonytalan hogy milyen az enyém. nem akarlak megvezetni, és hitegetni. a boxról teszek fel képet. kokas a sárvédő basi, megkérdezem a havert hogy neki kell-e.
Ha már háromszög,akkor úgy mutatna nagyot,ha belül is háromszögletű lenne,a kérdés csak az/számomra!/,hogy ez a hangot nem "csúfítaná,torzítaná" -e el.Vagy gyártanak ilyet is?Én még legalábbis nem láttam.Bár lehet,hogy hülyeség az egész felvetésem!
Mennyit kóstál a sárvédő? Nekem 2001-s a gépem.Üléspúp is érdekelne jól árasítva.
Háromszög alakura csináld a csövet! Nagyon durva lenne
Heloka,én vinném szivesen,de csak jövő áprilisba.Ha netán meglesz még akkor is érdekelni fog!
Értem amit mondasz,de ez valójában akkor is egy ZX6,csak a műmájer amerikaiaknak sok mindent átneveznek,mert ők ugye egy különleges állatfajt képviselnek világunkban!
Az USA-ban azóta nyomatják mióta kijöttek az újabbak. Tehát már vagy 5 éve.
De ezt így nyomja a gyár.
A kawasaki honlapon láttam, én is csak néztem.
lányok! nem kell valakinek egy szép 2000évjáratú kawa zx9? olyan 950 körül lenne ha érdekl valkit akkor pontosítok. A képeket találtok az adatlapomon. Nagyon szép állapotú és műszakilag is kifogástalan! Aki elvitte volna nem tudta elintézni rá a hitelt...nemsoká fölrakom a használtautóra...
Hali Kawaszeki!
Itt vannak a képek a sárvédőről!