Nem tudom mennyire pályázol, utcára biztosan nem raknék a kilencesre kormánytelót. A Z-re viszont teszek, mert egy kézzel szinte nem is lehet menni vele.
Ha gyári a festés akkor hagyd meg ebben az állapotban. Szép az a kék.
Kingmidas köszönöm olyan gumim nekem is van, aminek a közepe kopott, sőt egyenletesen kopott is van. Olyan kellene amivel pályán mentek néhány kört, vagy teljesen új.
12,000-ért lenne slick jó mintával (új). Érdemes feltenni rá? Az elvárás annyi hogy ne legyen rosszabb mint a gyári tapadás terén, bírjon ki ez is 8-9000km-t. Csak utcán használnám.
Maradok a 9es nél csak most már a csinosításán töröm a felyem.Jó lenne rá egy kormánylengés csillapító,másik műszerfal meg gondolkozom a festésen csak sajnálom a mostanit mert ez gyári.
Nagyon gyatra a gép. Ennek már mindene ért földet. Ennyiért elviheted a kereskedésből az én volt motoromat -nem érdekem- ami 2 évvel fiatalabb. Ződ festék egy húszas rá, és annak a váza-hátsó lengővilla legalább nem volt festve. Volt rajta pár extra is, a motorja hibátlan.
Az a motor át van fényezve,az biztos.Hogy miért?!Ugye valószínűleg sérülés miatt.Miért lett kék a felni?Vagy azok is sérültek és ezeket bontóból szerezte egy kék vasról és valamiért nem festette át őket,vagy nem is volt sérült,csak neki így tetszik és szándékosan ilyenre festette.Ízlések és pofonok!De bal elől irányjelző sincs rajta valamiért!Törés?!Ha megkérdezed lehet megmondja kapásból,hogy miért ilyen a színösszeállítás! Egy hívást megér utazás előtt!
Sziasztok
Ma vissza hoztam a motort,mégse adom el.Valahogy jobban is érzem magam,jót tett a motorozás.Délután még mentem azért egy 636 ossal,nemvalami szimpi piszkosul kellet forgatni hogy menjen.Úgy néz ki hogy mégis jobb hogy a 9es nél maradok
Szerintetek miért van ezen kék felni? :)
http://www.hasznaltauto.hu/2491078_kawasaki_zx9r_200
0
Vásárlás előtt állok, és ez még közel is lenne, de ha megnézni se érdemes akkor nem fárasztom magam. Elég kezdő vagyok e téren, ezért kérem a segítségeteket.
Betyar hangja van, olyan mint egy Chevy Big Block. Egyebkent az elso tippem az volt, hogy az a henger nem mas, mint kingmidas jol sikerul motorjanak a rosszul sikerult rendszam-felhajto mechanikaja, ami pl. spiral rugoval gombnyomasra visszapattintja az elozoleg pl. bowdennel vagy relevel beuzott gepjarmu azonositasi kodtablat. . Aztan a masodik gondolatom az volt, hogy nem olyan hulye gyerek ez a king', hogy konzervdobozba rakja a mechanikat, akkor a henger biztos a felhajlo rendszam tengeje. Nem talalt zongorapantot es IFA-kardannal oldaotta meg....
De van 180-as gumim.
Egy AVON Viper Sport csak középn ment de ott is 1600km-t,horvátországi karika van benne ennyi. 15 ropi
meg asszem van még 1 Michelin Pilot Road1 az 10 ropi
Azé karácsonyfát nem csinálok a paripából de ezt muszáj volt a sok barom ellen
Ami a képen van az egy 3 szólamú,abból 2 volt bekötve külön kis kapcsolóval tudtam választani, és olyan hangja volt mint a yardoké,csak a szeptemberi Horvátországi szakadó esőt nem díjazta és bekrepált
Most egy kisebb,de ugyanolyan(bár ez csak sima 1 szólamú) van rajta, elmész autóbontó és riasztó szirénája
Kb 1000 Ft-ot szabad érte adni ! És a kormányon lévő duda-kapcsolóra van kötve,szal teljesen legális
Én legalább megpróbáltam valami használható dologgá avanzsálni a szirénát. Szerintem más is mellélőtt volna. A kitámasztónak több értelme lenne. A villogóért és szirénáért szerintem büntetnek
Semmi vélemény a vidiről?!
CSőgáz, mentem motorozni, mert még mindig 20 fok van!
Hat nem tudom, Neketek (kingmidas, kawazoli) el kellene menni rendortanfolyamra! A ilyen cuccokat a rendormotorokra szokas feltenni. En inkabb mindent leszedek, egyetlen gramm olyan suly is sok, ami nem a jobb koridot szolgalja. De Nektek tudok ajanlani meg a sportgepre fasza villogokat, dobozokat, bukocsoveket, emelot, boja-keszletet, stb...
Egyebkent kingmidas-nal a pont, mert mindenre gondoltam, de szirenara nem. De azert seducertt is egesz jol tippelt.
Köszönöm! Hátsó (180/17) gumid nincs véletlenül?
Én erre a célra inkább nyitott kipufogót fogok használni. Szerintem az alábbiból is értenének: http://www.youtube.com/watch?v...
Ha valakit érdekel van egy eladó Dainese fekete bőr protektoros kesztyűm. XL méret, nekem sajna kicsi. Újszerű állapotban.
Kérlek szépen az a fekete kerek borzadály az nem más,mint apucitól új kocsit kapó,friss jogsival jampizó,letekert ablakon könyököt kirakó CSÍRA elhárító berendezés ! Sziréna magyarul Jaa, és nyugdíjasok ellen is jól bevethető az a 120 db,mikor mellé érek a kocsinak,persze szép óvatosan azonnal odaverem neki a decibeleket, had szokja! Mag ha áll a sor,dugó van,csak nyomom és már engednek is és nem utolsó sorban azért csajoknak is oda oda lehet bökni,Figyelek Rájuk
Seducertt!
Sajna alkatrész nem kell,van nekem is raklap számra,de félre teszem neked,meg fog várni ez a PC.
Igazad van csak meg kell fordítani a szűrőt, de még jó minőségben nyomtatni kell egy "számlapot" is. Utánajárással mindennel együtt kevesebb, mint egy ezres.
A kis zén a kör az szerintem egy kitámasztót helyettesíthető kerék lehet, ha jól sejtem stuntoláshoz holtpont után jól jöhet...
Szeretem a netet, a szakdogám is ebből írtam! http://www.youtube.com/watch?v...
Ha jol latom, akkor a km ora lapja teljesen koralaku es a vizszintes tengelyre tukrozheto ugy, hogy a csavarkiosztas is megmarad. Ha ez igy van, akkor konnyen lehet, hogy az elkepzelt atalakitas 1000 helyett 0 (nulla) Forint lesz, hiszen csak meg kell forditanod a polarszurot a kijelzo elott!
Egyetértek!Azok még motorozható motorok voltak.A maiak meg kínzópadok,amelyek rövidebb idejű motorozásra alkalmasak csak.Tehetséges sportolók,de másra nem jók!Valaha a sportmotorok több célra is alkalmasak voltak,ma "ŐK" már CSAK kőkemény SPORTOLÓK!Szerintem arra az "ósdi" ZX6/ZZR/-ra ma is lenne igény nálunk!
Ha gyári a festés akkor hagyd meg ebben az állapotban. Szép az a kék.