Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Basi vagy mindegy ki aki kameraszakértő!
Szerintem én utoljára akkor kameráztam amikor még olyan méretű volt egy ilyen kütyü, mint egy vállról indíthatós rakéta(jó öreg vhs panasonic 140)
Meg is lepődtem miután nem kis erőfeszítés árán kihámoztam a robbanásbiztos csomagolásból. Amikor megláttam hát inkább hasonlított ez nekem ilyen csiptethetős öltönydíszre mint kamerára.
Na szóval. a kép (ha átjön)
Balról az 1-ső azt vágom, hogy azzal kell tölteni és az utolsó kábel amivel ezt össze kell dugni.
Középről az a 3 db műanyag bisz-basz lehet különböző felfogatási mód. Elméletileg az a mini telefonforma lehet a kamera
Na eddig jutottam
Kérdéseim
1, mire rögzít?
2, az a kicsi lemez az instalja, hogy telepítem, mert nekem csak olyan normál méretű meghajtóm van, aminek ez átesik a közepén
3, Az adatokat ugyan arról a port-ról rakom-e fel a számítógépre amiről az akksiját is töltöm?
4, három gombot látok rajta 1, power(gondolom ki/be kapcsolás
2,mode(itt szabad a gazda) 3-ik meg felül van, ezt úgy értelmezem, hogy itt tudom indítani a felvételt ill. leállítani

Nos válasz kéne ezekre a kérdésekre
MOST Óra indul...
én szótam a gyűjtővel kapcsolatban is de nem válaszoltál,van hengerfejem is de kérdezd fazont neki naon olcsón van hengerfeje.
ha pedig hengerfejet keresel akkor írd ki mi kellene belőle, üres hengerfej,szelepelt hengerfej,lapkázott hengerfej..............
nekem szelepelt, lapkázott,sikolt,szelepek becsiszolva,szelepfészkek bemarva,vezérműtengelyek benne vannak állapotum van.
Eksön ki az a 3? én csa kettőt láttam,
Lehettél volna 3-ik ha megfelelő sorszámot írsz,
De mivel elbohóckodtad a mai napon disqvalifikálva lettél...
Ez van
Na csá Basi Köszi megkaptam a cuccot. 11 órától most sikerült kibontanom, nemhiszem, hogy hasadóanyagot biztonságosabban becsomagolnak.

9363 nak azért nem vitte a postás mert lefizettem, Ő csak húsvét után kapja
gratulálhattok eras-nak, csucs dugoban pesten hazahoztuk Tatabányára a 2 motort, elösször bizonytalanka volt kicsit, de herceghalomnál megkapta a "vizeslepedőt" , és egyböl felbátorodott, kezdi betörni a nagy dögöt, de nem akarom elkiabálni.
Meg fogom majd nézni, utoljára versenymotoron láttam ilyet!
De ha holnap nem hozza,bedugom a fejét a küllők közé!
Á,rendes kölyök,feltúrta a táskáját,de nem volt nekem semmi.
Azt mondta nem garantált mindig a másnapi kézbesítés!
Ezt a válasz vártam.
Holnapig meghagytam tetves életét,mert holnapra ígérte elkékült fejjel!
Él még?
Elkaptam a postást az utcában,nem hozott nekem semmit!
csá zx9r 1996 hengerfej érdekelne!
kérlek beneteket ha tudtok szoljatok!
köszike!
pimpi ,előtted 3an írtak be ,akkor te ,h lehetsz 3dik ,legközelebb mielőtt hülyeséget írnál be nézzél szét mert menetet vágok a fejedre , .
próbálom elérni szekit, neki van, és akkor csak annyit köszörültetek, amennyi nincs meg... csak az lenne a lényeg, hogy köszörüs már csak holnap van, ha van és utána hosszú hétvége... akkor jó lenne teljesen rendbe vágni..
az jó lenne, csak azt nem tudom, hogy hol csinálják és mennyiért debrecenben..
robesz!
köszörültesd meg a lapkát,ha vékonyabb kell!régebben volt itt,vagy a z-é fórumban,hogy megvizsgálták,és nem csak a felülete edzett.hanem mélyebben is!tehát nem puhább,ha egy pár századot levetetsz belőle!én is ig csináltam!
.... na.... az is jó.....
Csak neked (ha jól emlékszem) C vagy E hengerfejed van! Az meg nagyon nem jó a B-re!
rendben..
Jaa annak tünik de nem az!

nem azt jelenti hogy annak lötyögnie kell! Csak a csapokAmivel a féktárcsa a középső alu részhez van rögzítve!) mentén el tud mozdulni!
ja... ez nem rossz ötlet.... ha lesz ilyen csö kéznél, meg is csinálom... ha nem, akkor kocc..
A síkolás árában kaptál volna egy felbővített hengerfejet

Ha nem boldogulsz csörgess meg, nem leszek estig gép előtt!