Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meg gyüté te drágaság Béla már kérdezte mikor gyüsz gondolom miután befejezed a raktár munkát
Anikóra gondolsz Atis?! Palik se nagyon birt vele
Na akkor írd be a Kawazsolti adatlapján lévő internetes elérhetőségét!
Biztos mert balf.sznak tetszik lenni...
én meg oldanám neked de magam kevés vagyok a fiuk meg bontanak mindent de azt már montam tudom nem olcsó de utánna tuti nem lesz problémád én meg amugy is kusban vagyok megint hosszabitottak június 2 ig hogy miért vannak belebolondulva ebbe a másodikába lehet mert ako fizetnek
Ha a hozzászólásomba beleírok egy internetcímet,akkor nem teszi fel a hsz-emet!
Ez mi a lófaszért van?!
Pedig benne volt a világsajtóban is!Na jó,de te vidéki vagy,oda még nem jutott el az info!
Tényleg nem is tudtam gratulálok...
Ja-ja,én meg megnyertem a Marsi nagy maratont!
9363 már a feltételezés is felháborító a Penny-ben nem is lehet halat venni... és ne feledd kevesebbért is öltem már embert...
Azt, hogy nem vagyok sportember az egyenesen szánalmas feltételezés A szobabicajt nyomtam napi 10 órában...
te kawazsóóóti agyámán neköm egy telefonszámot
azt rendegetnék tőled ezt meg azt
Sziasztok! Matricákat csinálok!Nagyjából mindent megtudok csinálni(kivéve színátmenetes matricát) Neveket,felíratokat,márkajeleket,kanjit(kínai jelek vagy japánok is )stb. különböző méretekben és színekben is!Akit esetleg érdekel,az keressen meg! : msn: gubazoltan15@hotmail.com E-mail: mitozozi@freemail.hu
Néhány kép amit eddig csináltam!:
Hali!
Meg megint vettél halat is,csak azt nem értem,hogy a halakat miért a füvön fényképezted,és miért nem a többi Penny-s cucc mellett,ahonnan származnak!
Az a szobabiciklis kép nagyon nem te vagy,te kamu sportember!
Persze horgásztunk és csónakáztunk is...
Meg végig ittunk...
Spinningel, billiárdal és zabálással múlattuk az időt...
Pedig hiányoztál.
Csak nem mertünk emlegetni, mert akkor mindig elő esz a fene.
Eltüntem 3 napra húsvétozni látom észre se vettétek, hogy nem vagyok...
Nem baj legalább én megünnepeltem ahogy illik, 3 napig részeg voltam...
hááát, bizony. szerintem nem lesz már gondja.
Szépen megkéred 9363-at és elküldi neked amit Ő kivett, azzal elmégy a bótba oszt lössz minta.
Feltéve, ha ki nem dobta.
Cső!
Még jó,hogy nem kaptad le gyorsba a hengerfejet!
Na, ehhez kell a cikkszám.
Sziasztok!

Gyertyapucolás óta jó a mocim, ezek szerint csak az volt a gondja.

Kár, hogy nincs senki itt a közelben, alig van kivel motorozni, eléggé szétment a csapat errefelé.
Egyelőre hirdetem a motort, ha annyiban elviszik vigyék, egy darabig áttérnék SM-cross-ra.
Majd kiderül...
Van nekünk raktáron gyári!5000ft/pár