én meg oldanám neked de magam kevés vagyok a fiuk meg bontanak mindent de azt már montam tudom nem olcsó de utánna tuti nem lesz problémád én meg amugy is kusban vagyok megint hosszabitottak június 2 ig hogy miért vannak belebolondulva ebbe a másodikába lehet mert ako fizetnek
9363 már a feltételezés is felháborító a Penny-ben nem is lehet halat venni... és ne feledd kevesebbért is öltem már embert...
Azt, hogy nem vagyok sportember az egyenesen szánalmas feltételezés A szobabicajt nyomtam napi 10 órában...
Sziasztok! Matricákat csinálok!Nagyjából mindent megtudok csinálni(kivéve színátmenetes matricát) Neveket,felíratokat,márkajeleket,kanjit(kínai jelek vagy japánok is )stb. különböző méretekben és színekben is!Akit esetleg érdekel,az keressen meg! : msn: gubazoltan15@hotmail.com E-mail: mitozozi@freemail.hu
Néhány kép amit eddig csináltam!:
Hali!
Meg megint vettél halat is,csak azt nem értem,hogy a halakat miért a füvön fényképezted,és miért nem a többi Penny-s cucc mellett,ahonnan származnak!
Az a szobabiciklis kép nagyon nem te vagy,te kamu sportember!
Gyertyapucolás óta jó a mocim, ezek szerint csak az volt a gondja.
Kár, hogy nincs senki itt a közelben, alig van kivel motorozni, eléggé szétment a csapat errefelé.
Egyelőre hirdetem a motort, ha annyiban elviszik vigyék, egy darabig áttérnék SM-cross-ra.
Majd kiderül...
Ez mi a lófaszért van?!
Azt, hogy nem vagyok sportember az egyenesen szánalmas feltételezés
azt rendegetnék tőled ezt meg azt
Néhány kép amit eddig csináltam!:
Meg megint vettél halat is,csak azt nem értem,hogy a halakat miért a füvön fényképezted,és miért nem a többi Penny-s cucc mellett,ahonnan származnak!
Az a szobabiciklis kép nagyon nem te vagy,te kamu sportember!
Meg végig ittunk...
Csak nem mertünk emlegetni, mert akkor mindig elő esz a fene.
Nem baj
Feltéve, ha ki nem dobta.
Még jó,hogy nem kaptad le gyorsba a hengerfejet!
Gyertyapucolás óta jó a mocim, ezek szerint csak az volt a gondja.
Kár, hogy nincs senki itt a közelben, alig van kivel motorozni, eléggé szétment a csapat errefelé.
Egyelőre hirdetem a motort, ha annyiban elviszik vigyék, egy darabig áttérnék SM-cross-ra.
Majd kiderül...