Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jáj most mit kezdjek a cikkszámmal?
most voltam elég komoly szimeringbótban ,és néztek rám mint a buta tökre
9000.- a műszaki
Valaki nem vett véletlenül többet a multkori Lidl-es ponyvából?
Befizetnék egyre
Köszi a reklámot majd meghálálom ha neked kell valami!
Köszönöm!
1Fazonnak kell, majd reagál rá.
Ok! 2980ft Kawától ezt már csak április 12-én tudom rendelni ha van a központban akkor 6 nap alatt van itt ha nincs akkor USA még 6 nap. Sajnos a húsvét bezavart múlt pénteken kellet leadni a rendelést ezért igy ez a hét elveszett!
11060-1355 GASKET,OIL PAN
Árat kérünk rá. És szállítási határ időt.
Szia Jimmy nmelyik ez nem találom?
Kawazsolti a 29138 hsz.-re is reagálj árat lécci.
Köszönöm!
Szia újban a tömités 7500ft
"forgalombó végleg kivonás"
Ezt a hülyeséget kitől hallottad?
max leveszik a rendszámot,és viheted a megyei központi KPM-hez
Bassza meg, bocsi de nem ide akartam rakni.
Na itt a kép,a szivó oldalon 00,9 az jó kell legyen.Minimum egy kilences kompresszió kell hogy rotyogós legyen,ha durrog hátul a pillangó kivan kopva a karbiba, nem zár rendesen,A szivótorok gumi öreg repedezett (massza segit egy darabig)de szerintem csere.Lehet fasza turmaxot kapni 20rugó a négy darab.Ha rakod össza a jelet figyeld a veztengelyen. a láncot egy szemmel se ragd el mert kezdheted előlről. A feszitőt elnetörd, nincs több nekem sem,ha valami kell vonyits!
csá
Részvétem
Főleg ha maszek szervíz+vizsgáztató
Ők se a saját pénzük ellensége
Csak akkor neccesebb a dolog ha beesik egy vizsgabiztos,de sztem már azok is haverok.
A stiftemre rá se néztek /5 éves/ 24 rugó oszt bele a pecsét

nem-nem!
Én értettem,meg szerintem ő is hogy melyik csavarról beszélünk,te értetted félre
Nekem az alsó jött nehezen,neki/zozo/a felső nagy anya nem csavarodott ki,ezért töltötték be az olajat alulról
a srác ma jött haza tiszörsről, pihent.
rákérdezek, de egy válogatós ember,megadom a számod és ha kell akkor hív,én nem akarok belefolyni.
Szeki jöttök ruhát nézni?
MÉG MINDIG megoldásra vár. Baráti szívességet szívesen fogadok, de zseton sajnos nincs most erre.
Asszony levizsgázott?
mondtam hogy várj egy keveset
eredeti,bontott, használt de nem szakadt/sérült, zx900CE motorkódú blokkokhoz. 4 e ft+ posta, utalásnál 990ft posta klts.
elméletileg nem veheted le a blombát a mérőről,na valamelyik nap egy mérő oszlopát helyeztük át pár méterrel arrébb és mit ad isten egy e-on főkutya jött ki vissza blombálni a mérőt egy kis jattért, én eltoltam magam onnét pár méterrel hogy ne is lássam a szitut ennyiért nem megyek rácsos iskolába
a múlt héten szoboszlón voltam állás ügyben, kérdi az diri hogy mi a munkabér igényem mondom minimálbér
erre ő: jól le értékelem a munkámat.
mondom neki, nem rég az e-on-nál voltam ugyanilyen szituban, ott az első 3 hónapra kértem 100-at ótán 130 nettót amitől a nyakkendősök dobtak egy hátast , de azt is hozzátettem a hümmögésük közepette hogy ha találok egy szabálytalan áramvételezést és letesznek elém nettó 200-at akkor is megírom a jegyzőkönyvet , na erre ki borult a bili és szagot fogtak nyakkendősök, próbáltak kecsegtetni a faxa kaffatéria rendszerükkel, én meg a kp-s megoldással riogattam továbbra is őket.
nem vettek fel.
oda bejutni, ahol egyik percben megírják a jegyzőkönyvet és szétbüntiznek, utána pedig fel ajánlják hogy 20%-ért oda állítják a mérőt ahová mondod neeeeeem akarok bejutni.
3 évig folyamatában a bíróságot jártam ez ügyben.
és mikor rákérdeztem a nyakkendősökre hogy a bíróságjárás továbbra is megy-e, nagyot néztek és csak tereltek.
lépj be a seregbe