Ok! 2980ft Kawától ezt már csak április 12-én tudom rendelni ha van a központban akkor 6 nap alatt van itt ha nincs akkor USA még 6 nap. Sajnos a húsvét bezavart múlt pénteken kellet leadni a rendelést ezért igy ez a hét elveszett!
Na itt a kép,a szivó oldalon 00,9 az jó kell legyen.Minimum egy kilences kompresszió kell hogy rotyogós legyen,ha durrog hátul a pillangó kivan kopva a karbiba, nem zár rendesen,A szivótorok gumi öreg repedezett (massza segit egy darabig)de szerintem csere.Lehet fasza turmaxot kapni 20rugó a négy darab.Ha rakod össza a jelet figyeld a veztengelyen. a láncot egy szemmel se ragd el mert kezdheted előlről. A feszitőt elnetörd, nincs több nekem sem,ha valami kell vonyits!
csá
Főleg ha maszek szervíz+vizsgáztató
Ők se a saját pénzük ellensége
Csak akkor neccesebb a dolog ha beesik egy vizsgabiztos,de sztem már azok is haverok.
A stiftemre rá se néztek /5 éves/ 24 rugó oszt bele a pecsét
nem-nem!
Én értettem,meg szerintem ő is hogy melyik csavarról beszélünk,te értetted félre
Nekem az alsó jött nehezen,neki/zozo/a felső nagy anya nem csavarodott ki,ezért töltötték be az olajat alulról
elméletileg nem veheted le a blombát a mérőről,na valamelyik nap egy mérő oszlopát helyeztük át pár méterrel arrébb és mit ad isten egy e-on főkutya jött ki vissza blombálni a mérőt egy kis jattért, én eltoltam magam onnét pár méterrel hogy ne is lássam a szitut ennyiért nem megyek rácsos iskolába
a múlt héten szoboszlón voltam állás ügyben, kérdi az diri hogy mi a munkabér igényem mondom minimálbér
erre ő: jól le értékelem a munkámat.
mondom neki, nem rég az e-on-nál voltam ugyanilyen szituban, ott az első 3 hónapra kértem 100-at ótán 130 nettót amitől a nyakkendősök dobtak egy hátast , de azt is hozzátettem a hümmögésük közepette hogy ha találok egy szabálytalan áramvételezést és letesznek elém nettó 200-at akkor is megírom a jegyzőkönyvet , na erre ki borult a bili és szagot fogtak nyakkendősök, próbáltak kecsegtetni a faxa kaffatéria rendszerükkel, én meg a kp-s megoldással riogattam továbbra is őket.
nem vettek fel.
oda bejutni, ahol egyik percben megírják a jegyzőkönyvet és szétbüntiznek, utána pedig fel ajánlják hogy 20%-ért oda állítják a mérőt ahová mondod neeeeeem akarok bejutni.
3 évig folyamatában a bíróságot jártam ez ügyben.
és mikor rákérdeztem a nyakkendősökre hogy a bíróságjárás továbbra is megy-e, nagyot néztek és csak tereltek.
most voltam elég komoly szimeringbótban