köszi... csak az a baj, hogy Te messze vagy és nekem most kellenének a lapkák, mert szét van szedve, raknám össze és csak toporgok körülötte, mert addig nem tudom folytatni..
Megnézem a 98-as hengerfejemet, lehet benne vannak a lapkák is, de csak tolómérővel tudom megmérni, ha vannak benne.
Szekit nagyon nehéz elérni, biztos vigyáz a cowboyokra, hogy csak annyit igyanak, hogy ne essenek le a tetőről! Próbálj meg neki levelet írni! Amikor legutóbb nála voltam elég gondterhelt volt. Majd arra motorozok és megkérem nézzen be a fórumra!
Illetve ha modernizálni szeretnél 8eFt-ba tudok CBR1000RR ülés alatti kipufogó rendszert is rá (leömlők nélkül).
Akkor a többi kilences tulaj csak irigykedne rád
Kawaszeki!
van B1-B2 hőz elsőtelód? Kéne egy pár! Elég a króm szár is!
nem nekem kell! Hoztak egyet javításra!telószimmering csere helyett telószárat kő cserényi! Adok helyette görbét!
Nem ért még ide csak néztem az oldalamon hogy miket vettem és akkor kezdtem el gondolkodni hogy mintha feketét mondtál volna! Én meg Karbont vettem! Ma megyek a felnikért! A hátsóidomon fenn a matrica! Ma kipróbálom a pisztolyt is amit kértem!
Szekit nagyon nehéz elérni, biztos vigyáz a cowboyokra, hogy csak annyit igyanak, hogy ne essenek le a tetőről!
Vannak még tőlem őrültebbek is, a kép szerint!
Köszi.
Akkor a többi kilences tulaj csak irigykedne rád
van B1-B2 hőz elsőtelód? Kéne egy pár! Elég a króm szár is!
nem nekem kell! Hoztak egyet javításra!telószimmering csere helyett telószárat kő cserényi! Adok helyette görbét!
Köszönöm!
Köszi!
A garazsban vagyok ha keres valaki
Szepen megcsinalta basi
Ha bár ha belegondolok milyen lehet az 1Fazon motorja..............
Mjad dobja valami kepet ha kesz