Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi... csak az a baj, hogy Te messze vagy és nekem most kellenének a lapkák, mert szét van szedve, raknám össze és csak toporgok körülötte, mert addig nem tudom folytatni..
Szia! Nekem van szinte minden hozzá!
rendben... köszi...
Megnézem a 98-as hengerfejemet, lehet benne vannak a lapkák is, de csak tolómérővel tudom megmérni, ha vannak benne.

Szekit nagyon nehéz elérni, biztos vigyáz a cowboyokra, hogy csak annyit igyanak, hogy ne essenek le a tetőről! Próbálj meg neki levelet írni! Amikor legutóbb nála voltam elég gondterhelt volt. Majd arra motorozok és megkérem nézzen be a fórumra!
Nekem a Z1000 féktárcsákhoz hibátlan a radiális fék, a többihez nem értek
Vannak még tőlem őrültebbek is, a kép szerint!
Ugy tudom belső noincs! micro sd vel bővíthető max 8 GB-ig! 2-4-6-8 ajánlott bele!
Szedu... Szekiről nem tudsz vmit? nem tudom elérni egyelőre... lapkák kellenének... neked nincs véletlenül? nekem most az összes cserés...
Basi2 ennek a kamerának van belső memóriája, ha van mekkora, micro SD-vel meddig bővíthető?

Köszi.
A ZX10 fix első tárcsáihoz nem biztos hogy jó egy fix 6 dugós nyereg! Oda úszóágyazású kell!
Illetve ha modernizálni szeretnél 8eFt-ba tudok CBR1000RR ülés alatti kipufogó rendszert is rá (leömlők nélkül).
Akkor a többi kilences tulaj csak irigykedne rád
Szerintem kellene rá egy pár 6 dugós Tokico fék. Pont van olcsón eladó...
Action13, itt a kuplungod, lehet elrontani azt a fasza motort.
Kawaszeki!
van B1-B2 hőz elsőtelód? Kéne egy pár! Elég a króm szár is!
nem nekem kell! Hoztak egyet javításra!telószimmering csere helyett telószárat kő cserényi! Adok helyette görbét!
OK!
Kawaszekis megkaptam a csomagot!

Köszönöm!
Basi2 megkaptam a csomagokat.
Köszi!
Dzsiiiiiiiiiiiiiiiiiii...............................
Ha nem írunk, ne válaszolj.
Na lepek.
A garazsban vagyok ha keres valaki
A festes mar csak nem bassza el! (arnyekolast)
Mar lattam az idomokat!
Szepen megcsinalta basi
Ugye azzal a pisztollyal nem úgy teszel mint a Zámbó Jimmy?
Ha bár ha belegondolok milyen lehet az 1Fazon motorja..............

Mjad dobja valami kepet ha kesz
Nem ért még ide csak néztem az oldalamon hogy miket vettem és akkor kezdtem el gondolkodni hogy mintha feketét mondtál volna! Én meg Karbont vettem! Ma megyek a felnikért! A hátsóidomon fenn a matrica! Ma kipróbálom a pisztolyt is amit kértem!
Szerda?