Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezek szerint oda ert
Hogy all a vas?
Akko jóvan! Má azt hittem hogy rosszat vettem!
jó napot!
köszönöm a jószándékú hozzászólásokat,főleg pipi részéről!
a hütő tetején akartam betölteni a fagyállót,de ott nagyon lassan vette!végül ott töltöttem fel,meg hátul a karbik alatt szétvettem egy kis vizcsővet,és onnan tulnyomással sikerült!lehet,hogy a traktrohoz vagyok szokva,abba belebaszom a slagot,oszt kész
Carbon
Remelem azt kaptal
Karcos.
Fazi! Abból a tükörből fekete kellett vagy karbonos?
Jo reggelt trogerek
Teve vazz a komphajó megirigyelné azt a kürtöt
Kanyarodásnál vigyázzatok, nehoggy gyalogosokat sodorjatok el a járdáról azzal "havasi kürt-tel"
Na mi van Klakkó viszitek a MÉH-be
Egyrészt én várnék vele míg egy kicsit lendületbe jön a gazdaság, mert most lent az ócskavas ára kb. 8 ft kapsz kilójáért. Másrészt mert nem bírsz vizet önteni bele, nem bisztos, hogy ki kell dobni, próbáld előbb meg, hogy nem az olajbeöntőnél engeded fel fagyállóval.
Jó reggelt!
szerintem egy kicsit rövidebb kéne rá! Egyébként nekem nem tetszik! Szerintem nem illik rá!Ez az én véleményem!
ilyen lett
Eksün fiam komoly dolgokkal nem bohóckodunk, me taknyán lösző tenyerőve...
Ja, átadja a helyét, a bitófa alatt, mert megérdemled.
2dik ,teve átadja nekem a helyét ,mert ennyit megérdemlek .
2.dik , most mentek el eksönék összedobtuk a 10est felkerült rá egy Z 750es dob, felhuzva a seggébe majd csinálok fotokat és feldobom. nagyon jól néz ki. mégegyszer köszi eksön a segitséget.
1 Jó reggelt!
Jóccakát!
Vidámparki körhinta.
Sok célszerszám nem kell hozzá!
Egy hézagmérő, mikrométer a (korong méréshez) ,nyomatékkulcs és néhány inbuszkulcs , csillag-villáskulcs,na meg crova!Ja meg papír és ceruza!
Minden korongoshoz ez kell!
Ezt én sem értem!
Egy ilyen emelő engem is érdekelne egy tízesért!
fagyálló csere, max leengedéssel, feltöltéssel 20 perc. Hol akartad feltölteni hogy nehezen ment?
oksi köszi Király vagy
A szűrő holnap érkezik, utána bármikor jöhetsz.