akkor nem lesz gond!van ott ismerős,meg már évek óta oda hordom a kocsit,de a motornak ez lesz az első megmérettetés!azért egy előmüszakira kiviszem,mert mostmár van ez a buziság,ha véletlen elbukik,kezdeményezik a forgalomból végleg kivonást!
ammeg nem hiányozna....
most a szerelések alkalmával pár dolog kiderült,amiről nem is tudtam! nevezetesen,hogy szinter betétek vannak a fékeimben(bár sejtettem,mert fog mint az állat),meg x gyürüs a láncom...hozzáértőnek lehet előbb is kiderült volna az uvxl tipusjelzésből gondolom.fékbetét:nem tudjátok,hogy mennyi a minimális vastagság amit a vizsgán kérnek?nem szivesen cserélném,mert az elsőkön még kb.2,5-3mm van,a hátsó meg picit kevesebb,de az még nekem vagy két szezon!ez inkább a tárcsát eszi
szerintem elbeszéltek kicsit egymás mellett!egyikőtök a telószáron felül lévő csavarra gondol,a másik meg az alsóra,aminek ellent kell fogni a telószárban,vagy tényleg légkulcs,az a sebességénél fogva kihajtja ellentartás nélkül is!én is cseréltem már szimmeringet,és én is bonyolultabb dolognak gondoltam...
Mondom AAA
Nekem a lampa eleve gazos de megis jo
ammeg nem hiányozna....
De ha van egy vizsgáztató állomás,ahol csak egy ismerős ismerőse dolgozik,akkor az apróságok úgysem számítanak!
Egy 5 ost radobtok azt att megy meg ha nem is motor
szerintem elbeszéltek kicsit egymás mellett!egyikőtök a telószáron felül lévő csavarra gondol,a másik meg az alsóra,aminek ellent kell fogni a telószárban,vagy tényleg légkulcs,az a sebességénél fogva kihajtja ellentartás nélkül is!én is cseréltem már szimmeringet,és én is bonyolultabb dolognak gondoltam...
Megyek én is fürcsizni
Fürgyé le