Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dehogy rendesek csak sima F.A.SZ.-ok
Holnap teszek meg 1 probat,ha nem megy akkor tomites
Fazi!kend be jó büvön FBS-e hátha ben marad az olaj
és a szeki milyen rendes képes vót szét szedni a motorját,csak hogy bódoguljatok váltó ügyben
Köszönöm Szépen 9363 és a helyeslést himi ! Rendes,segítőkész srácok vagytok ti !
gondolom nem lett szebb a fizimiskad!
én bebasztam az tuti
Aszt mondja E!(lampa)
Mondom AAA
Esetleg gubanc van batran szoljatok!
Nekem a lampa eleve gazos de megis jo
akkor nem lesz gond!van ott ismerős,meg már évek óta oda hordom a kocsit,de a motornak ez lesz az első megmérettetés!azért egy előmüszakira kiviszem,mert mostmár van ez a buziság,ha véletlen elbukik,kezdeményezik a forgalomból végleg kivonást!
ammeg nem hiányozna....
Így van!
De ha van egy vizsgáztató állomás,ahol csak egy ismerős ismerőse dolgozik,akkor az apróságok úgysem számítanak!
Gyerekek,gyerekek!
Egy 5 ost radobtok azt att megy meg ha nem is motor
Szerintem a kutya sem nézi a fékbetétek vastagságát!
most a szerelések alkalmával pár dolog kiderült,amiről nem is tudtam! nevezetesen,hogy szinter betétek vannak a fékeimben(bár sejtettem,mert fog mint az állat),meg x gyürüs a láncom...hozzáértőnek lehet előbb is kiderült volna az uvxl tipusjelzésből gondolom.fékbetét:nem tudjátok,hogy mennyi a minimális vastagság amit a vizsgán kérnek?nem szivesen cserélném,mert az elsőkön még kb.2,5-3mm van,a hátsó meg picit kevesebb,de az még nekem vagy két szezon!ez inkább a tárcsát eszi
helló

szerintem elbeszéltek kicsit egymás mellett!egyikőtök a telószáron felül lévő csavarra gondol,a másik meg az alsóra,aminek ellent kell fogni a telószárban,vagy tényleg légkulcs,az a sebességénél fogva kihajtja ellentartás nélkül is!én is cseréltem már szimmeringet,és én is bonyolultabb dolognak gondoltam...
Oksi,összehozzuk
Megyek én is fürcsizni
Fürgyé le
Asztán ha javul az idő alkalom adtán gurulhatnánk egyet ,tavaj úgy is el maradt. megyek mert holnap gálya.CSÁ
De nem ám
És te a gép előtt ülsz akkor valami nem stimmel
Jogos,bár itt dögös thai lányok szaladgálnak bikinibe
Nézz ki az ablakon és rá jössz
Mé csak nézegeted?Csi lóvé benyára?
Az is leugorhat,oszt szétbassza a csavarfejet nem?
Jogos jó pap holtig tanul de szerintem egyenlőre nem bántom.Olyan szép lemosva polírozva most csak nézegetés van a soron
Légkulcs!