Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igazábol a nagy gond a célszerszámok, mert enneka müveletnek nem szabad neki látni egy krovakészlettel,
remek versecske,te deres,eszes emberke hehe
gondolom korongos a 12es,
Sziasztok... Szeki itt vagy?

Megcsináltam a táblázatot a lapkákhoz... holnap hívlak, de ha esetleg itt olvasod hamarabb, akkor a következő a helyzet.. az enyémek közül egy sem lesz jó... van nekem: 2.65 1 db, 2.7 3 db, 2.75 7 db és 2.8 5 db....és kellene nekem: 2.45 4 db, 2.5 4 db, 2.55 3 db és 2.6 5 db....
jó estét a zuraknak!

felfügesztettem a motoromat!
kész a gyertyacsere,felkerültek a gumik,fagyálló lecserélve,a levegőszürőt kell még befujnom,csak nem száradt meg estig...
ez a fagyálló csere nem egyszerü ám!leengedni még csak-csak,de visszatölteni ...
igazából nem is tudom hogy a profik hogy csinálják!
Teve! Hidd el hogy ugyanúgy kell szelephézagot állitani a 12-en is mint egy 10 éves CBR technikán! Mivel a 12 is 10 éves technika!
Szeva kíkvér hát úgylátom te csak minden hónap végén jelentkezel be Elég furcsa a szolgáltatód, ha ilyen korátok vannak...
ez nagy királyság volt, mikor mehetek érte?
Csá!

kinek van revolution hátsó emelöje?
jó e ez erre lennék kiváncsi!
köszike!
Te teve007, megszereztem eme nemes nedveket neked. Tengelyed
tekerése ne szegje kedved, s sebesen mehess kedvedre.
Jó estét két kerekű barátaim.
Szerviz díjjak : szerelés 5000
ha nézi 6500
ha bele is szól 8000
ha segít is 10000

na ja!vagy a szomszéd
de találtok haaz a volt osztálytársatok
A CBR 600-om szelephézagát is előttem állították,meg a telószimeringet is előttem cserélte a cimbi
Még kotnyeleskedtem is kicsit,hogy lássam mit csinál
na olyan szerelőt sem fogsz találni soha aki megengedi,h ott téblábolj amíg ő szerel .
szelephézag ellenőrzés kéne neki. .
nincs semmi csak elértem a 20ezret, és ki kell buktatni a blokkot szelephézag miatt, megnézénm én si de ez nekem már nagyon uj technika, én leragadtam a pupos gixereknél meg a régi cbr-eknél, amikor én szervizben dolgoztam , ahhol volt megfelelő célszerszám is nem csak egy krowakészlet, bátran bevállaltam egy ilyen munkát, de ennek már nem állok neki olyan bátran. viszont szeretnék ott lenni a mütétnél, már csak azért is mert kiváncsi vagyok mi változott az elmult 10 év alatt belülröl.
Jaaaaa,aszittem valami baja van
miért a 9est nem kell szervizelni sem ?
vegyé 9-est
jimi mester elküldenéd nekem a tatabányai szerelő cimbid telefonszámát sms-ben? mert felynitották a szemem megint zsebbe kell nyulnom a 12essel, remélkem nem feleslegesen

nekem itt nálunk valami 6-7000 ről beszéltek cakk-pakk.Müszaki,cimke,átvizsgálás