lényeg:
olaj legyen ne teflonos szar
mindig kenés előtt mosás
folyamatosan kellene kenni(automata olajzo), ha nincs minden túra után pucolás és kenés, ne maradjon rajta a trutyi napokig...
Szerinted a lánckenésre nem alkalmas az az olaj, (onnan pillanatok alatt lepereg, hisz 300-500km távonként kenem) ami simán alkalmas lett volna még a siklócsapágyaknál is biztonságos olajfilmet képezni, ha nem cserélem le csak 300km később a motorból!
Megsugom neked, tökéletes a feladatra, de ne mond el senkinek!
Ne sajnáld, én tegnap mentem 200-300km -t, de ma úri kúrvát játszottam az autómosóban, egy crossgép nem szokott ilyen saras lenni. Vacsora után még lekenem a láncot használ exs10w50 -nel
Igazad van neked is. Csak meg mindig egy hibädzik a dologban. Annyira tudja mindenki sztärolni ezt a tipust hogy mennyire ritka nem talälni alkatreszt ha igen dräga, hogy amikor lenne olcso cucc akkor hirtelen minden dräga semmit nem er es van meg minimum 10 ilyen alkatresz olcsobban. Nem hiszem hogy drägän adom. Viszont meg meggondolom az ajänlatod es irok ha eladom külön. Ha megis eladnäm mi erdekelne a kerekböl? fekkel tengelyel fogaskerekkel, vagy csak maga a kerek?
Erről van szó, a kerék megérne 20-25-öt nekem, többet nem. És mivel számomra fölösleges a többi "sallang", egy forinttal sem adnék többet az egészért, mert számomra nem realizálódik nagyobb érték a villával meg a tengellyel. Csak állna a polcon és porosodna. A kereket viszont tudnám hasznosítani. Nyilván 10eft nevetséges, de azért lásd be kerékpárkereket is lehet venni 200ezerért is...
Hät ez igaz, de szerintem ha valakinek meger 20-25 ezret a kerek akkor 45 ezer az egeszert nem sok. Az a baj komolytalanok az emberek, volt aki 10000 ft-ot akart adni a kerekert. Öszinten, velem lehet tärgyalni de annyiert bicikli kereket nem kapsz
Szerintem könnyebben eladnád külön-külön. Ritka az, amikor valakinek ennyi mindenre szüksége lenne. Egy villa nem nagyon megy tönkre, max ha valaki motort épít, de lássuk be ez nem egy félkarú villa, amit annyira keresnének motorépítéshez. Egy felnit azért könnyebb elpattintani. Csak egy tipp volt
olaj legyen ne teflonos szar
mindig kenés előtt mosás
folyamatosan kellene kenni(automata olajzo), ha nincs minden túra után pucolás és kenés, ne maradjon rajta a trutyi napokig...
eszterganyos cimbi meg evekota szankenoolajjal keni. gyari 0km lanc elment neki 65t
Megsugom neked, tökéletes a feladatra, de ne mond el senkinek!
Cim. Bp. 1107 Barabas u 4. vémü. Greksa Csaba. Mennyi pénz?
kösz elöre is. :)