Gyanítom ide... elméletben ismerem a folyamatot, gyakorlatban egyedül még nem csináltam, de valahol mindenki elkezdte! Igaz csak autószerelő vagyok, de hátha megy majd ez is (mindig is érdekelt, mit hogyan).
Pedig sok helyre nem lehet kötni egy szinkrontesztert....
Azért a szinkronhoz értesz vagy csak azt hiszed gyorsan 3 csavart tekergetünk?(főleg egy fasza hengerfej és karbi páros esetén, ahogy a 25éves motorokon lenni szokott...)
Ja, mi nem is vasárnap voltunk, hanem szombaton. Asse' tudom milyen nap van.
Mi csak egy Fehérvár-Lovasberény-Nadap-Velence-északi part-Fehérvár karikát mentünk. Ezt is este 6kor. Csak azért, hogy motorozzunk egy kicsit.
Reggel mikor telefonáltál elég trágya idõ volt, kár lett volna ùtnak indulni.
vasárnap mi is, csak nem tudtunk elindulni Kampi bácsi felé, mert az időkép szerint arra nem volt vmi fényes a helyzet, ellenben elmentünk egy kalocsa-Baja-Újváros karikára
Nekem egyszer egy darázs volt a karbiban és attól csinált ilyet De lehet gyertya is a rossz. Sőt,trafó kabelem miatt is volt ilyen már.A hibát keresni kell ,látatlanban senki nem tudja megmondani. De volt rangatas ac hiba miatt is.
Szevasztok.
Lenne egy kérdésem.Szerintetek mitől torpanhat meg a vas?
Mert igaz,hogy január óta be sem volt indítva de eddig ezt nem csinálta!Három odahúzás után egyszer nem akar felpörögni,de utána megint jó.Ezt csinálta ma!
Azért a szinkronhoz értesz vagy csak azt hiszed gyorsan 3 csavart tekergetünk?(főleg egy fasza hengerfej és karbi páros esetén, ahogy a 25éves motorokon lenni szokott...)
92-es ZXR 750-en hová kell kötni a szinkron tesztert? Nem nagyon egyértelmű. Aminek kellene rajta lenni olyat hírből sem látok...
Jöhetnek a vélemények
Ha találsz a környéken szakit légyszi velem is oszd meg
Karbi szinkronra még nem találtam megbízható embert.
Mi csak egy Fehérvár-Lovasberény-Nadap-Velence-északi part-Fehérvár karikát mentünk. Ezt is este 6kor. Csak azért, hogy motorozzunk egy kicsit.
Reggel mikor telefonáltál elég trágya idõ volt, kár lett volna ùtnak indulni.
Voltunk ám motorozni vasárnap.
Köszi a válaszokat!Persze hogy kereseni kell,csak kíváncsi voltam hogy másnak is volt-e ilyen gondja!
Karbi szét-össze-szinkron. Vagy megszokod
Lenne egy kérdésem.Szerintetek mitől torpanhat meg a vas?
Mert igaz,hogy január óta be sem volt indítva de eddig ezt nem csinálta!Három odahúzás után egyszer nem akar felpörögni,de utána megint jó.Ezt csinálta ma!