A típust ismerem, de ezt a példányt nem. Boltbajárósnak jó lehet, de ezzel sem fogsz 3 literrel azért elporoszkálni. Kíváncsi lennék mennyi egy szíj, meg a szíjkerekek, mert gondolom az csak gyári van belőle. Előny, hogy ez nem igen nyúlik, meg nem kell kenni.
Felesleges neked bármit is írni, mert csak mondod a magadét. Én ott voltam 2011-ben amikor ez a bizonyos: "Húzzatok a pics..ba" mondat elhangzott egy kunmadarasi szervező részéről és ezt nem kellett kétszer mondani az osztrákoknak. Te ott voltál? Én nem láttalak! Akkor meg ne erőlködj.
Biztos otthon sírnak az osztrákok és azért járnak pl. a nitro olimpiára
Persze a kunmadarasi oldal is áltathatja magát azzal amit te írsz, de be kellene látni az igazságot. A fellengzős, nagyképű hozzáállás náluk nem divat. Nálunk még divat. Ezért csúszik lefelé a színvonal!
Megnézhetsz nyugodtan egy osztrák rendezvényt pl. Stockerauban, hogy mennyien vannak és milyen színvonalas. Örülnének Kunmadarason, ha annyi néző lenne itthon is.
Nem akartam már írni, mivel te is mondod a magadét és én is, és ennek semmi értelme!
Az osztrákokkal kapcsolatban nekem nem ez a véleményem! Meg lettek már verve kikaptak a magyaroktól, és ez miatt elment a kedvük és nem jönnek ezért Madarasra! A Rába-ringen és Fertőszentmiklóson meg tudnak még nyerni és oda mennek!
Ez olyan jó, hogy Lévai meg Hadnagy azt mondta... Nekem meg Hadnagy mást mondott, akkor most mi van?
Én meg azt hallottam, hogy nagyapád robbantotta ki a II. világháborút. Akkor ez is igaz?
A kisebbik baj az, hogy csaltok állandóan. A nagyobbik az, hogy ezt hagyták, hagyják! Vagy nem mertek kizárni vagy nem akartak. Egyik nagyobb bűn, mint a másik. Ez azt eredményezi majd, hogy lassan majd csak ti fogtok versenyezni. 2011-ben 36-an jöttek Ausztriából a rendezvényre, idén kíváncsi leszek a létszámukra. Valamiért az UEM versenynaptárában sem szerepel már Kunmadaras. Itthon meg még megszűnt a street 600, street 1000, big racer. Na ezek a lépések nem a fejlődést mutatják. Az osztrákoknak egyszer kellett csak mondani a szervezőknek, hogy húzzatok a pics..ba, ők ezt meg is tették. Nem velük szúrtak ki
Zárszó: Én meg nem láttam nálad nagyobb csalót és hencegőt a depóban.
Na szeva!
Azért a mobile.de-n is vannak szopós motorok. Lefotózva qrva jól néz ki és amikor kimész érte, akkor itt-ott horpadás, karc, idom eltörve. Párszor már jártam így
Pont ezt akartam neked írni! Hadnagytól és Lévaitól nincs jobb bizonyíték nekem, ami nekem elég!
Utószó: 2001-ben kezdődött Madarasi pályafutásom, nagyon sok versenyzővel ismerkedtem meg ott 13 év alatt, de tőled nagyobb "magának való" embert nem láttam ott! De ettől függetlenül én nem haragszom rád, mert te ilyen vagy és kész! Jó motor nézegetést idén, majd mi versenyzünk helyetted is!
Ferkó neked tüzép teleped van? Akkor most már tudom hogy honnan harácsolod össze a pénzt. A tüzépesek a legnagyobb csalók. Sajnos tudom az összes csak lehúz. Bocs hetesek többet nem írok ide ferkónak csak ez még kijött.
A bolondok szoktak így viselkedni, hogy ha sokszor mondanak valamit akkor a végén már maguk is elhiszik
Látod, látod csak vádaskodni tudsz bizonyíték nélkül, de ezért is maradsz féreg
F2Tom!
Én nem mondtam hogy 9 kilót adtam érte, csak hogy annyiba került a FULL TITÁN a Full-Gasnál! Az Arrow rendszered meg rozsdamentes acél, csak a dob palástja titán, ami nagyon nem mindegy!
Szíj gyáriba egy százas.
Nem téped elmegy 3literrel...
No még osztok szorzok alszok rá.
Azt hittem ezt a darabot láttad már, de ezek szerint nem.