Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Korhű felejtős, viszont egy nevesebb gyártótól származó egyszínű kobak (fekete vagy fehér) hasonló színnel/mintával befóliázva már ütős lenne.
De cuki! Ehhez egy fekete-cián-magenta ZXR is dukál nem? Meg egy korhű kupak persze!
oldszkúl
Tavaly télen rendszeresen láttam egy öreg faszit hasonló színű dainese sídzsekiben, az is nagyon retró volt, le is fotóztam, de nem találom a képet...
Dainese storm

Ilyen mint ez.Retro csizmákat nézegettem,azok még bejönnek stílusra,de ha nem muszály azt nem cserélném.Sisakot meg pláne nem.
És a kép hol marad? Lecseréled a sisakot, csizmát is?
Na! A karasnások beazonosították az új ruhámat. Dainese storm névre halgat,és 20 évvel ezelőtt volt gyártásban. : O))
A kawa csizma:Retro
Eladó HJC Kawasaki Dragon bukó
http://www.kepesmotor.hu/zart_...
Vagy akkor már egyből vágassam le nem? Elmehetnék csúnya szőrös ringyónak.Lehet több pénzt keresnék mi? És a ruha is jó lenne : O)))

A régi ruhámat elvitték,úgyhogy annyi.
akkor szabasd kisebbre, hogy kevesebb tusfürdő is elég legyen
Ja!

Csak zacsiban kettévág,majd kell szabatni rajta egy picit.Mármint a ruhán.... Máshol patent a méret
akkor most már legalább van pályaruhád
A mai nappal beléptem én is az egyrészes fetisiszták táborába,természetesen retro stílusban : O)))
Róla van szó,30 000 km és egy esés van benne. Frissen pucolva, illatosan.
Sziasztok!

Eladó ZX7R K&N légszűrő használt, de tökéletes állapotban. Csak egy tisztítás kell neki.
70/2991622 Kecskemét
Szevasztok srácok! Elképzelhető hogy eladó lesz a ruhám.
Akito imola kétrészes, 48-as méret.Én 172 cm és 74 kg vagyok,comb,has tájékon már passzos,a kabát oké.Egyéb infó illetve képek mailba. Ha valakinek érdekes lehet 20 pénzért vihető!

Üdv!
helló ez egy 90 es H1 es hengerfej ha minden fasza rajta akkor olyan 20 körül ér
Sziasztok,

van egy ajándékba kapott zsírúj Diadora X-Treme Air csizmám, arany-fekete,ezüst, 43-as, 35k az ára. Esetleg érdekel valakit?! Privátban keressetek.

Üdv,
R
sziasztok egy kis segítséget kérnék a zxr 750 h -n mit kell átalakítani, hogy beleférjen egy zx7r blokk kössz :)
Hello! Írtam levelet adatlapodon levő címre Buék minden fórumtársnak,üdv!
Ez egy kiváló motorkerékpár.
A tisztaságmániás
Ti rinyáltok a ram air miatt,meg hogy hamar koszolódik?!
Mit szóljak én? Minden megtett kilómétert végigporszívózok a gépemmel haverok... : O))