Tedd már fel a géped létszí 800ért vagy megkérjük Burmit tegye fel az övét 1M ért!
Legalább akkor ferike lát eladó hetest nem csak az 5-6kilós kategóriából!
Szegényke nem tudja a mobile.de -t megnyitni, meg nem fogja fel ritka gépek a hetesek, így itthon 1hét alatt elkelnek a nem 5-6kilós kategóriák!
És azok állapota szerinted azonos a belinkeltekkel?
Ennyi erővel egy karcos, hegesztett, horpadt Yoshi rendszert nézegess, ne tipptopp kipufogót!
Jó, hogy nem egy motorhibás 200eft értékű 7R t mutatsz!
Jah én is tuti hülye vagyok, hogy 2008ban a legdrágább 7R t vettem meg, pedig lett volna 2kilóval olcsóbb is, meg Bird haverod is tuti hülye mikor a motorlandos időkben annyiért árúlta a hetesét, hogy a legolcsóbb kétszerese volt az ár!
Röhejes az én eredményem? Na mesélj már hány bajnokságot és hány kategóriát nyertél? Volt amikor nem csaltál?
Egy bizonyítékot mutassál már a MAMS levélre! Naaaaa? A múltkor sem sikerült féreg!
Elmondtam már neked, de akkor is ilyen hülye és értetlen voltál, hogy a motorjaink között van vagy 50 lóerő különbség és az elcsalt súlyról akkor még nem is beszéltem!
Tényleg ennyire hülye vagy, hogy nem érted meg a matematikai dolgokat?
Szánalmas vagy féreg!
Itthon a használtautón ami ugye az itthoni viszonylatban a mérvadó, 2 db. ZX 7-es van hirdetve! 500000 és 600000-et kérnek értük! Egy titán Yoshimura rendszer K9 1000-re a Full-Gas-nál 900000 Ft volt a lista ára! Ennyit szerettem volna hozzá fűzni a dologhoz!
Dagikám!
Tudod azt már meg beszéltük, hogy az a "FÉREG" (Bird) aki a Kunmadarasi motorsportot, feljelentette a MAMS-nál, mivel nem tudta elviselni a sok éves 6 tizedeket.......!
Eredményeid, ne viccelj, röhej!
ZOZÓ! Nincs értelme hülyékkel (csalókkal, férgekkel) vitatkozni. Személy szerint nekem több pénzem marad amiből még több Kawasaki-t vehetek és élvezhetem a kicsiny gyűjteményemet. Amikor kedvem tartja, akkor jókat motorozok és utána nyugodtan hátradőlök, hogy az eredményeimet, a bajnokságokat különböző kategóriákban tisztességesen nyertem meg!
Jut eszembe készül az RR az idei évre! 150 Le, 165 kg
Legalább akkor ferike lát eladó hetest nem csak az 5-6kilós kategóriából!
Szegényke nem tudja a mobile.de -t megnyitni, meg nem fogja fel ritka gépek a hetesek, így itthon 1hét alatt elkelnek a nem 5-6kilós kategóriák!