Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tedd már fel a géped létszí 800ért vagy megkérjük Burmit tegye fel az övét 1M ért!
Legalább akkor ferike lát eladó hetest nem csak az 5-6kilós kategóriából!

Szegényke nem tudja a mobile.de -t megnyitni, meg nem fogja fel ritka gépek a hetesek, így itthon 1hét alatt elkelnek a nem 5-6kilós kategóriák!
Na aztán nekem nem havaerom egy ilyen féreg!
Ne küzdj vele! Nem érti!
És azok állapota szerinted azonos a belinkeltekkel?
Ennyi erővel egy karcos, hegesztett, horpadt Yoshi rendszert nézegess, ne tipptopp kipufogót!
Jó, hogy nem egy motorhibás 200eft értékű 7R t mutatsz!

Jah én is tuti hülye vagyok, hogy 2008ban a legdrágább 7R t vettem meg, pedig lett volna 2kilóval olcsóbb is, meg Bird haverod is tuti hülye mikor a motorlandos időkben annyiért árúlta a hetesét, hogy a legolcsóbb kétszerese volt az ár!
Elég sok eszed van, ha 9 kilót adsz egy rendszerért. Én 60ért vettem, igaz nem Yoshi, de titán. Szerinted látszik, hogy használva volt?
Röhejes az én eredményem? Na mesélj már hány bajnokságot és hány kategóriát nyertél? Volt amikor nem csaltál?
Egy bizonyítékot mutassál már a MAMS levélre! Naaaaa? A múltkor sem sikerült féreg!
Elmondtam már neked, de akkor is ilyen hülye és értetlen voltál, hogy a motorjaink között van vagy 50 lóerő különbség és az elcsalt súlyról akkor még nem is beszéltem!
Tényleg ennyire hülye vagy, hogy nem érted meg a matematikai dolgokat?
Szánalmas vagy féreg!
Szevasz féreg!
Ja olyan tüzép ahol a mérleg is csal
Itthon a használtautón ami ugye az itthoni viszonylatban a mérvadó, 2 db. ZX 7-es van hirdetve! 500000 és 600000-et kérnek értük! Egy titán Yoshimura rendszer K9 1000-re a Full-Gas-nál 900000 Ft volt a lista ára! Ennyit szerettem volna hozzá fűzni a dologhoz!
Ja, ZX 7-es fiúk, most sem én találtalak meg titeket, ti szarakodtatok hogy milyen kipufogóm van! Hát nem olyan amilyenre gondoltatok!
Mit szólsz hozzá, most se tudtuk meg mibe kerül az a kályhacső, ha drágább egy zx7r -nél, ami ugye 3000-4000euro.
Ha végzek 2 hét múlva, asszem supportálunk egy kis pálinkát a szervezetbe
Dagikám!
Tudod azt már meg beszéltük, hogy az a "FÉREG" (Bird) aki a Kunmadarasi motorsportot, feljelentette a MAMS-nál, mivel nem tudta elviselni a sok éves 6 tizedeket.......!
Eredményeid, ne viccelj, röhej!
Dagikám!
Ha annyira hülye gyerek lennék, akkor nem lenne egy Tüzép telepem ilyen válságos időben!
de ha kell egy kis support, akkor nyugodtan
Feb 3-5 a vizsga időpontja. Közben akadtak nehézségek, de megoldom.
ZOZÓ! Nincs értelme hülyékkel (csalókkal, férgekkel) vitatkozni. Személy szerint nekem több pénzem marad amiből még több Kawasaki-t vehetek és élvezhetem a kicsiny gyűjteményemet. Amikor kedvem tartja, akkor jókat motorozok és utána nyugodtan hátradőlök, hogy az eredményeimet, a bajnokságokat különböző kategóriákban tisztességesen nyertem meg!
Jut eszembe készül az RR az idei évre! 150 Le, 165 kg
Aki értelmes az vágja, aki meg nem az hülye marad akkor is ha sok pénze vagy esetleg tüzép telepe van
Értem én, hogy izzadás meg hátszél
figyeljémán haver!
ha meg van a péjpör azonnal jelezd, me kellene a jó munkaerő
Vagy a sztómazacskója térfogatára.
, bár ha belegondolok
A bűvös literrel az olajfogyasztásra akartál célozni?
Jóccakát!
...pedig csak hétötven és nem szétesikszer ezer
Az ezressel kompenzálják a farok méretüket na jó cakát hetes testvérek
amúgy meg mi a f..t rinyáltok, amikor nincs meg a bűvös liter sem a vasatokban