Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amugy ez kicsoda?
Ide is berakom, hátha valaki még nem látta.
Hulla szag...
Eldöntötte a szerelő,se szekunder,se ez a szar nem lesz benne...
Az enyémből csak a szekunder levegő van kiiktatva, a nagy karbi miatt az anyagot sem mondanám soknak, mégis csinál olyat nagy melegben nyáron sokáig egyhelyben állás közben, hogy leáll, és utána alig bírom beindítani. Mondjuk nekem alacsony az alapjárat, előfordult, hogy a ventillátor beindulása annyira leterhelte a generátort, hogy azért fulladt meg.
Az enyém is meg van csinálva,mármint "átvariálva"így vettem ,csak láttam ezt a sz@rt valahol,meg ugye a légszűrőn a jobb oldali lyuk le van dugózva ,és gondoltam csak megkérdezem... Ja és Pakson nincs akkora kémény,mint az enyémen..
Kakasdon Balogéknak tuti ban szelepe és biztos filléres.
De Hejőkeresztúron is van egy bontott zxr, csak nemtudom mikori, arról vettem meg a km/h meghajtót decemberben.
Itt a hirdetések,aprók közt hirdet zx6,7,9 -t
jah, ha átkötöd ideglensen akkor a szivócsonk fele a vékony tömlőt helyet dugózd le(10es hosszú metrikus csavar meg 2centi gates váákum tömlő, a csavart odafoghatod kis tömlőbe tömlőbilincsel....
A tömlők végét befogod és szívód,fújód, ha tömör okéssak.
A szelep ellenörzéshez 2fő kell.
Kettő verziót kell meglesni:
1. a vékony tömlő ami a szívócsonk fele van folyamatosan valaki szíjja.
Ekkor a dupla végő tömlő ami a úszóházhoz megy csak a légszürő fele menő vastaggal kell kapcsolatba lenni.(bárhonnan bármit fújsz,szív csak az a kettő közt enged át)
2. a vékony tömlőt légköri nyomáson szabadon hagyod és akkor a dupla végű tömlőnek a szabadba lévő csatlakozás fele kell átengedni a szelepen és ugye a légszürőház felölinek kell zártnak lenni, az semere sehova jehova....
a kis tömlőt ha erősen szívod vagy fujod nem szabad sose átengedni sehova, egy szelepet vezérel csak, ha enged akárhova kuka

Az okos önjelölt kontárok átszokták kötni a légszürőházat a karbi úszóházzal, ilyenkor a ram air müködik, a moci nem dadog,hörög,stb. de melegen fos az indítás, bár akinek eleve elbaszott kályhacső miatt irreálisan bekell dúsítani az alsó tartományt annak nem szmáít, mert akkor is indulhat melegen szarúl.
Sok olyan gép van ami csak gázhúzásra indul, mert a sportdobbal, tudjanak emberi alapjáratot csinálni totál dúsra kellett lőni az alját, amivel ha beindul alapon megáll de 40fokos melegben és 100fokos blokkal, olajjal, vízzel, meg 60fokos vázzal már nemindul be csak gázhúzás mellett...

Ideglenesen amíg nincs szelep kösd át a légszürőházat a karbik uszóházszellőztetőjével.
Gates márkájú üzemanyagtömlők nagyon jók, én azokat használom autó-motor javításhoz.Unix auto forgalmazza, igaz drágább mint az átlátszó locsolóslag de tuti benzin és nyomás álló.
Na,akkor szerezni kell 1-et..
de, sok. ha nem kotik at nem megy a motor max 40 60 meg horog,dadog, de akkor melegen jol indul. atkotik menetkozbe jo de melegindulas a fos. megoldas, hogy KELL BELE
Akkor menet közben nem sok szerepe van?
Akkor ezért indul melegen gázra...
meleg mototnal megallaskor parolgo benya ne a legcsatornaba maradjon, mert ugy csak nagy gazhuzas mellett indulna melegen ujra a moci indulaskor felporogve ami nem egeszseges
Mi a szerepe?
De most komolyan,én így vettem,hogy ez már nyista a motorban,ennek mi a szerepe?Gondolom ez belemegy a levegőszűrő oldalába,de az is le van ragasztva...
végülis, hogyha tankoláskor megállsz pihenni is félórára és utána indítod újra a motort akkor nem kell bele
Most lehet hülyének néztek de lehet,hogy ez nem kell a motorhoz?Mert az enyémen ugyan, nincs ilyen....
Van itt valaki?
Rákérdeztem ma az új árára és filléres!
Úgy érzem a teló csapágyak és féknyereg gumibiszbaszok mellett ez is elfér
Pedig azt hittem horror az ára, mert csak egy tipusra készült.

Nem vettem volna a csizmát, kesztyűt, UH mosót, meg pár bontott alkatrészt Decemberben, úgy már a mocira költhetnék 2kilót most sebaj messze még a tavasz addig sporolok egy szatyor új cumóra
Gumi téma megoldva, ma erre járt a csóka, el is vitte
Nekem van egy fölös, de keresztben repedt. Meg kell heggeszteni, aztán befóliázni. Nekem is be van, mert tiszta matt volt.
Van valakinek eladó hibátlan 1db?

Víztartály feletti fekete PP anyagú fedő!
zx750p és zx750n, másokon nem volt.
14090-1634 COVER,RESERVOIR
Nem rossz ötlet a sisak dekoráció,csak a mostanit nem lenne szívem átmekkelni,meg igényem sincs túl nagy rá. Ez a ruha csere is azért jött létre mert a régit kihíztam és ez volt kézenfekvő,ami tetszett is. Szóval annyira nem eröltetem a retrót,de tény hogy tetszene egy full korhű szett..........