Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem egyszer egy darázs került a karbiba a ramon keresztül Nem tudtam miért nem pörög 6000 fölé
k..a jól, bár azok még csak a 7-esen feszengenek csak, a 3 szett meg a garázsban telel és persze az elfogóvadásszal volt a karika
És hogy tapadt a 211-es?
ma sem volt vmi forróság, de csak kimerészkedtünk egy karikára
Új évre való tekintettel még egy: légszűrőház

Sőt a tévhitekkel ellentétben a H1 és gpx közt a váltó is eltér :)
Asszem egyiknél 32 és a másiknál 34 vagy 34 és 36 dugókulcs kell a kuplung anyához :P

Ha nem lenne ritka a H széria nekem jobban bejönne a P nél!
De sajnos a múlté, nem szabad vele foglalkozni, ha nem tározol be hozzá cuccot az egész padlásra!

A ram air hiánya meg lehet előny is! Mióta ram aires gépem van, 1-1,5havonta takarítom a légszűrőt és akasztott romát meg fütyülős nyalókát és vásári majmot meg mindent találtam már benne! Sőt egyszer melóba menet a 4esen hatodik teliről lecsökkent kényszerből 60-70km/h re a tempó valami repülő szörnyeteg miatt. egész airbox teli lett tollakkal, a légszürőn nem lehetett átlátni úgy állt a toll rajta.
Azon örültem, hogy nem tört a fejidom, mert hirdetésekben olvastam egy gépet amin azért fújták a fejidomot, mert madárt csapott, nekem ezek szerint mákom volt.

Szívem szerint a sor:
1. zx750n
2. zx750k
3. zx750p -ből a cup edit vagy az sbk edit

Eszem szerint:
1. zx750L
2. zx750P
3. zx750h2
Boldogabbat!
Boldog Új Évet Minden 7-es tulajnak!
Én már gurultam egyet,baromi hideg volt,de megérte!
Ott a 2014 gyerekek! Jáháhóóó
Ott a 2014 gyerekek! Jáháhóóó
BÚÉK zöldségesek
BUÉK Mindenkinek!
Kiváló videó, jó lenne a 7R-ről is egy ilyen.
Köszi
Bár a nyelvtudásom nem az igazi,a lényeg mégis átjött
Ha jól láttam,akkor a H2/J1 közötti különbségeket boncolgatja a videó.Ezek többségével eddig is tisztában voltam,viszont a H1/H2 közötti különbségek még mindig érdekelnének,mint érdekesség.
Boldog Új Évet Kívánok Minden Kedves Motorostársamnak!
Köszikeeeee! Mostmár nagyon várom az összeset...
Sziasztok!

Falco csizmákkal van valakinek bármilyen tapasztalata?
Na kapsz még egy képet.....
Alig várjuk!
A többit majd megkapjátok valamikor... Csokika
A két Tamáska a legfotogénebb... nekem személy szerint az utolsó kép a kedvencem. jó kis este volt
Annyi!
csak annyit, hogy ha lesz , most már jó volna részt venni rajta
2014 Yeti Race -ről mit tudtok?
Csak suttogva:a dugón a szelepzseb bővítése nem egy nagy kaland. csináltuk már versenyautoknak és HJÉÉÉÉ műkszik!
Mi szerintem jóval elôbb ott leszünk, mert mi is bizniszelünk elôtte Mogyoródtól 20-30 kilométerre. Veszünk nekem gumiiiiit. :)