az kell is mert gondolom ezeka 10 13-4 évesek km óráját átfordítják párszor mire megint lesz benne 34k kilóméter :D nem is értem miért nem raknak bele egyel nagyobb km órákat a gyárba .... :)
szín nem számít mert van itthon elég komoly fényezőmŰhely bármelyik hétvégén átfújom ,meg van saját futómüvesem én mindenemet hozzá hordom LM Suspension ! ajánlom figyelmetekbe akinek eddig bajnokságba megcsinálta a telóit annak sikerült idén a célkitűzése... én meg szerelő volnék csak eddig 2t crossokal foglalkoztam uj nekem a 4t meg gyorsasági koncepció meg a kawa is mert hondáim voltak de jól megutáltam őket :)
Meg milyen anyagból és tömítőél geometriával van olyan olcsón?
Ha azonos a gyárival ez az évszázad biznisze, de ha csak még 2-3ekm t tettél meg vele akkor korai az öröm!
10db munkadíjt nem számolva is egy gyári szimmering 80ekm futását elosztva tízzel az 8ekm!
Mennyi most egy telószimmering csere díjja is? :) ezt felszorozva tízzel :P
Én tudok beszerezni gyárival azonost gyártótól de az is közel a gyárival egy árba jön ki, csoda nincs a nap alatt.
A pénz meg neked úgy se számít, aki unalmába vásárolgat gyertyapipákat 6ezerért
Vagy itt az enyém,ha már a fényezés nem gond!
Alkudni kötelező!
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
Van ami ezért jobb van ami azért, mindegyiknek van előnye hátránya.
Összes 750 elfut akár 200ekm t is gond nélkül!
zx750h zx750j zx750l stb.
h pl. a 89-90 j a 90-91
Elsőtelóba a 4db csapágy 21eft
1liter olaj 5e
2db szimmering jó fajta 8e
munkadíj hol mennyi...
Több "nem zöld" kawám is volt, és mindig bántam meg minden haver baszogatott, hogy miért nem zőőőd és én is zőőőődre vágytam.
Múltkori már nincs fent, ami 350 volt.
Múltkor 350ért volt fent egy nagyon szép L!
7r t vegyél, ennél jobb nincs, csak a 7rr :P
pont be akartam linkelni nektek ...fenébe :( :(