Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja je, Péter is említette, hogy mogyoródra társulna.
3 x 8 perc szerintem elég mint tavaly. Majd eldöntjük hogy foglalunk vagy sem.Össze hoztuk tavaly is hogy foglalás nélkül egy menetbe legyünk...

Várjuk a többi jelentkezőt!
Legyen akkor hungarokart, azerintem foglalás nélkül is nagyobb eséllyel indulunk ott.
Akor én azt mondom most, hogy dec 28. Mogyoród, 17:00 Parkoló.
Én egyedül vagyok aki gokartol,de lehet jön velem Tamáska bicskéről!

(Aznapra szabad még a pálya nyitástól 13:00, zárásig 22:00)

Szerintem foglaljunk pályát,amint tudjuk hogy hányan vagyunk.
Béke!
nekünk mindegy a helyszín, csak lyukra ne fussunk
a lényeg, hogy 14:45 után tudunk csak indulni
Sokan vannak ilyenkor, mi hétköznap szoktunk menni a hungarokartra és tele van, mindig sokat kell várni.
még van szabad hely, sztem olyan sokan nem tolonganak mert ilyen hidegben nem sok tapadás van. a második etapon hátsó defektet kaptam és átültem egy másik gépbe fasza hideg gumikkal, mintha jégen mentem volna, de meleg gumikkal is megy keresztbe rendesen
Nem rossz a matek. hétvégéig megrágja mindenki,aztán szombat vasárnap lezsírozzuk hogy mivan.Ezt javaslom.
kb 2 hete voltunk, 5 gokartot foglaltunk 30 percre 6700/fő megengedték hogy 2*15 percet mehessünk 15 perc szünet beiktatásával. kérdés hányan megyünk... ha lennénk 10-en, kiveszünk 5 gokartot 1 órára és mindenki megy 3*10 percet 6700 ft-ért jól gondolom? ha csak 5-en jövünk össze akkor az első verzió megy, mit gondoltok?
Van benne logika.
Megnézegettem az oldalakat.

Győr- 2400 / 10 perc, ha itt veszel 3-at egyszerre akkor 7200
Mogyoród 1700/ 8 perc , ha 3-at vesz az ember egyszerre az 4800

egyik 8 másik 10 perces oké. De a 4800 jobban hangzik mint a 7200 még a 2 perc mínusszal is szerintem.

Mindenki aludjon rá egyet és megdumáljuk.Talán a mogyoródi pályán jobban össze tudjuk hozni ezt az eltolt menéseket,és árban is jobban jövünk ki,még ha -2 percesek is a menetek.

Így hirtelen ez az észrevételem.
Puszika!
Világos. Kéne beszélni a pályával hogy ezt szeretnénk,mi a megoldás.
Ehhez kéne tudni egy pontos gokartozni is akaró létszámot gondolom.
Tom is ezt vetette fel, de szerintem ez így nem kivitelezhető. Illetve biztosan az, csak akkor meg nem kell foglalni. Ha pályát foglalok, akkor min. 5 gokartot le kell foglalnunk, és azok fél óráig a mieink. Ha nem ül bennük senki, akkor is fizetni kell, és akkor is csak fél óránk van.
Beszéltük, hogy akkor minek a foglalás, odamegyünk, aztán mikor sorra kerülünk, akkor megyünk 1-1 menetet. (mint Mogyoródon) kérdés, hogy mennyien vannak, mert lehet, hogy odaérünk, aztán kell várni 2 órát mire sorra kerülsz, a következő körödre pedig szintén kitudja mennyit kell várnod...
Ilyenkor mi van? Feleslegesen nem foglalok, de potyára menni sem akarunk.
Én is ezen a véleményen vagyok, csak nem tudom így foglalható e pálya.
Ja meg amit akartam mondani hogy ki mit szól ahhoz, hogy ne egymás után menjünk mint a marha,hanem picit elszórva
és akkor több időt ott tudunk lenni dumálni aztán megyünk egy 10 perceset.... Mint tavaly mogyoródon,Az szerintem jobb volt mint hogy odamegyünk letolunk egy egybefüggő etapot és annyi....

Nem tudom ez mennyire kivitelezhető pályafoglalás szempontjából hogy pl. 3x10 percet tervezünk,és az 3 időpontra lenne szétosztva,ami nem egymás után jön.

Vélemények?
Én innen egyedül vagyok,aki gokartozik is!
A kérdés, hogy 17.00-17.30-ig elég lesz-e a pálya. Megy hogy mindenkinek jó-e ez így?
Legyen úgy, hogy lefoglalom az üres pályát 17.00-17.30ig, aztán mindenki annyi jegyet vesz, amennyit akar. Zárójelben megjegyezném, hogy 10 db jegy vásárlása esetén olcsóbbra jön ki a jegyek darabja, így csoportosulni kéne szépen, hogy 10esével tudjuk venni a jegyeket (gondolok itt arra, hogy ha valaki többször 10 percet akar menni, akkor az szépen több jegyet, satöbbi.) értitek. Én tuti egy kört megyek csak, most vettem motort, csóró vagyok
A titkárnőm majd respektál a kérdésedre
meg jó lenne tudni a pontos létszámot is
mi megyünk 3-an Dújvból
Lefoglalom, mikorra? 17.00 mehet? vagy legyen 17.30?
Hülye Guro, Hülye Betti. Senki se tud olvasni...

Aztat, hogy miért nem délelőtt megyünk, én nem tudom.
Nekem szerintem mindegy, mi akkor megyünk, amikor a többségnek jobb... Ugye Gyurika?
Akkor valaki foglaljon!
Mehet a győr nekem is!