Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hülye GURO
14.00-kor nyit
entschuldigung bitte
de miért nem megyünk délelőtt , oszt akkor utána még ebédelni is beülhetnénk vhova
Dehogynem. A sötétrózsaszín kis négyzetek a foglalt időpontok. De 12.28-án 16.30-17.00-ig van foglalás, utána egész nap szabad.
Azt tudom elképzelni, hogy te azért látsz mást, mert megnyitottad a linket, de nem lapoztál egyet a naptárban. A link megnyitásával az eheti foglalásokat látod, de a naptár tetején vannak kis kék nyilak a bal oldalon, azokkal tudsz lapozni a következő hétre. Minden oszlop tetején látszik, hogy mely napra vonatkoznak a foglalások. Na, így?
kislány, nem lehet hogy pont ezek a foglalt időpontok , csak kérdezem, mert a legtöbb helyen a foglalást rögzítik színekkel kiemelve
Ahogy nézem, még van Győrben szabad hely 12.28-án. naptár
Igaz, csak 17.00-tól, de ha jól emlékszem tavaly is ilyesmi időben voltunk Mogyoródon.
Nem tudom, hogy a nőknek van-e szavazati joguk, de én is Győrre szavazok.
Én is győrre szavazok, de nem tudom mennyire előtte kell oda foglalni. Nincs valami vonalad ott?
Azt nem vállalom be, ha esetleg Győrzámoly lenne a befutó akkor nevezek. Jó gépek vannak meg ütős a kétszintes pálya.
Ha jól emlékszem a mogyoródiba maradtunk első körben. De nem beton még ez...
Az időpontot már írtátok, de hova akartok menni?
Gokartal mivan srácok?! tessék aktivizálódni!
Ugye mondtam hogy a használt,felhegesztett szelepekkel, és a használt hf tömítéssel rakjuk össze, mert azzal még 500-800 km-et elment volna. De basztatok rám. Most megnézhetitek magatokat....
Nem kellett volna nyitott rendszert rátenni
asszem hengerfejesre hajtottuk a topicot
Ez így lesz
Meghh
te kis genya , a hengerfejtömítést már nekem ígérted
igen, ismerős címek, anno tanultam is belőlük, de ha jól emlékszem, 1980 as kiadás körüliek , persze lehet azóta nem változott a technika
de tény és való, érdemes tanulmányozni ezeket is
, a kollégám visszajelzett, elvileg hamarosan keresnek munkatársat és tetszett az önéletrajzod neki
k...ra örülnék, ha egy fasza eredményt szereznél az államvizsgán és akkor .......
Cserébe van pár használt szívószelepem, vezérmű és generátorláncom, illetve gyári hengerfejtömítésem
Bocs, ezt nem hagyhattam ki
Ha esetleg neked megvannak, szívesen fogadom karácsonyi ajándékként a másolatukat
Ez a faszi sosem adja fel...
Államvizsga előtt még pár tantárgy belefér nem?
Pl.:
-belsőégésűmotorok I
-belső égésű motorok II
-hőtan
-áramlástan
-hőtechnikai gépek I
-hőtechnikai gépek II

sálálálátralala pamparararam pampam

Esetleg államvizsga után két könyv az unalmas téli estéjeidre:
-Belsőégésű motorok folyamatai (Kalmár István - Dr. Stukovszky Zsolt)
-Belsőégésű motorok tervezése és vizsgálata (Dr. Dezsényi György - Dr. Emőd István - Dr. Finichiu Liviu)

Hasznosabb könyvek, mint a legdrágább aranyozott kipufogó katalógus

bme -n ajánlott és kötelező irodalom....
Meglett az automatikám, mehetek államvizsgázni
azért nincs túlpörgetve, nehogy hengerfejes legyen