te külföldön, én meg marha keveset vagyok gép előtt
amúgy pontosan ilyen mind.nekem anno 30 pénzért akartak adni ilyet a kawánál.ha gondolod 10-be meg tudunk egyezni
de biztos ez a baja?marha ritkán megy szét 1 ilyen
nekem anno a vezetékek voltak feketére oxidálódva és azért nem húzott be a relé.vertem is a fejem a falba mikor rájöttem a hibára
Írtam, hogy lécci írj emailt (laj-kope@freemail.hu) mert külföldön vagyok és a telefonálás nem fog menni! De hogyhogy nincsen rajta ez a szám ? Így néz ki!
Ha jó ne cseréld, mérd meg!
Múltkor egy yahahán cseréltem és mérni se kellett, úgy elgyengült, hogy kézzel éreztem ez kuka!
zx7r,zx7rr,zxr750,zxr750r services manualt tudok küldeni mailon....
Én meg megmérném a rugókat, ha szar csere.
Megmérném az összes lamellát,ha görbe csere.
Vastagságra meg olyat amiknek az össz mérete kiadja az általam kívánt motorféknyomaték határolási értéket, mert nekünk szériába jár az antihopping kuplung
Cserélj fém lamellákat , legvastagabbat vedd, meg erősített rugókat tegyél bele,és nézd meg milyen olajat tettél bele, mert vannak szárazkuplungos olajak, abban nincs kuplungadalék.
Sziasztok! Tavalyi olajcsere után megcsúszott a kuplungom. Kapott újat, került bele 4e km. Most olajcsere után megint megcsúszik 11000-nél. 10W50-es szintetikus. Mi lehet a baj?
amúgy pontosan ilyen mind.nekem anno 30 pénzért akartak adni ilyet a kawánál.ha gondolod 10-be meg tudunk egyezni
de biztos ez a baja?marha ritkán megy szét 1 ilyen
nekem anno a vezetékek voltak feketére oxidálódva és azért nem húzott be a relé.vertem is a fejem a falba mikor rájöttem a hibára