Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Véletlenül nem tud vki km számlapot zxrre?Jó nem gyári is csak km/h legyen,mert unom,hogy nehéz olvasni a mèrföldest.
szánom bánom, de kéne egy gyorstalpaló telószimmering cseréből!
2008-ba kellet utoljára csinálnom akkor is sokáig tartott, de most egyáltalán nincs időm csak éjszaka (kivenni már kivettem őket, úgyhogy ne a kályhától ha kérhetem )
előre is köszi
Bekarburáljuk őket, mi aztán nem cicózunk...
Nem vagy vicces, csak hájas, úgyhogy inkább fogyózz
Fórum a nyomiknak, robbantott ábra a profiknak
Tomi!

Nem kéne tudnunk rólad valamit?
Nem is tudom mi aggaszt jobban!Az állásod,vagy a multad.
16-44 vagy 45. nagyvas.hu-n meg tudod nézni
Köszi az infót :) Akkor ez nem RR, mert 120nál nemnagyon hiszem, hogy többet megy egyesbe :P Még egy kérdés.. Mekkorák a gyári lánckerék méretek?
A cikkszámok is megegyeznek, úgyhogy ebből a szériából vehetsz bármilyen hengerfejet:
HEAD-COMP-CYLINDER CAUS
11008-1262
K1=RR
Ha valóban RR-ed van, fel kell hogy ismerd a síktolattyús karbikat. A sima R-en CVKD állandó nyomású Keihin van, onnan ismered meg, hogy laposabb, a tetejükön van egy kerek fekete fedél, a membrán fedele, meg ha húzogatod a gázt és belenézel a torokba, akkor nem a tolattyú emelkedik, hanem a pillangószelepek forognak. Ha ilyet látsz, biztos lehetsz benne hogy 105 lovas a géped. A forgalminak nem kell hinni, a dilettáns NKH-sok azt se tudják mi ez a motor. Amikor honosítottam a hetesemet, nem volt az adatbázisukban a ZX750P vagyis a 7R...ZX750R lett a típusmegnevezés, ami közismertebb nevén a GPZ750R.
Másrészt egy RR-ben szűkáttételezésű váltó van, szóval ha egyesben elmegy gyári áttétellel 150-ig, akkor RR-ed van
Nem volt abból 100 meg 120 lovas, papíron 105 körül van a J. Az RR sem volt 120 lovas, de szerintem ugyanaz a himbás hengerfeje van, mint a sima R-nek. Amiben más az RR: Nagyobb sűrítés, de nem a hengerfej módosításával, hanem a dugattyútető formájával, 800-as fordulattal feljebb szabályoz, szűkebb áttételezésű váltó, FCR karburátor. Persze a futómű is más de az más tészta.
Bírnám a cuccot
Melyik évjáratra jó? Vajon jobban fognak ezek,mint a gyári?
Értem!Én még ezt a karbi dolgot sem tudtam...
Eladó 320-as új BRAKING hullámos féktárcsa,CSAK TELEFONON ÉRDEKLŐDJ 06705850436.
Tegnap este fel 6 kor zöldség jött velem szembe bp József Attila úton. Ide valósi kolega ?
énis így hirtelen csak annyit tudok h a 120 lovasnak nagyobb, 39es karbija van. Ilyen van az enyémen is, de nemhiszem hogy ez R, de a forgalmiban 120ló van
Papíron a széria J-s 100 le,az R-es 120 környéke.Ha neked nem gyári együléses R-es a géped,akkor nyugodtan vedd meg a sima 100 lovas hengerfejét...Amúgy fogalmam sincs mi a konkrét különbség a két blokk között... Üdv!
udv, a kerdes az lenne, hogy a 91es típusú zxr 750ben motorilag mi a különbség a 120 és a 100 lovas között? Az enyém 120as, de venni akarok rá egy másik hengerfejet, és nem tudom hogy az egyforma-e.
Voltam AMTS-en, ott már szemeztem az új Z800-al, meg a mozdonnyal (ZZR1400), erre Kakucsra kiviszik az összeset, hadd nyúzza a nép :) Remélem jöttök
írtam
Ma végre megjött a tavasz
Guro, írj rám küldök át képeket a plexiről!
ja, jut eszembe, ugye a 7-esről beszélünk
akkor viszont van képem, mert Kampi testvér meg van örökítve párszor
hello,

egy képet dobj már róla, mert nem találom a tavalyi Balcsis képeket
ha "jelképes" az összeg, akkor Piroskára megvenném
nyaugabi@citromail.hu