Neeeem. BENDORF vágta el,mivel nekem,halk volt.és így jó lett elég ércesen szól :) Dobozzal,papírjaival van.Köszi Bojli :)de ha kell mint a hangjáról küldhetek linket :)
Ja
Hát igen az egyedül nem eredeti , de szerintem ez látszik,egyébként nem kokec házilag elvágott .
Ha egy bográcsolós fórum találkozóra esetleg nincs helyszín és lenne rá igény nálam lehetne nyár végén .
Ja!Mindig abból van a legkevesebb
Örülök,hogy itt lehettem,de már más tulaja van a gépsárkányomnak.Ha bejelentkezik,fogadjátok szeretettel.Köszönöm az eddigi segítségeket mindenkinek
Emailben megírom szívesen, vagy dobj egy emailt josee85@freemail.hu-ra. Keddig vagyok itthon, utána megyek Angliába, de amúgy tesóm is fel tudja adni ha az anyagiakat elintéztük, vagy postai utánvét, nem túl nehéz a cucc amúgy max 2 kiló.
Nekem az extra puha d211 újszerű állapotról közel 9ekm alatt íródott le csak utcai haszálaf mellett, a z elsőben még volt jópár ezer km. Slicket hazzálsz?
Most is olyan lett feltéve a szőrök töve középen látszódott ha ésszel lestük és vadásztuk.
A szélén volt pálya nyom de még a széle is majdnem új volt.
Tuti csak pár körös guma volt.
Ilyeneket szoktam rádobni és kb. 3at mennek el de akkor már cserekor mint a slick és semmi minta meg csúszik....
Jó nektek,hogy mér az óra, én csak kb. re tudom.
De szerintem január óta már megvan a 2500....
Mostani hátsóm felén jár és elöző meg januárban volt felén.
Kb. 3e bír ki egy hátsó
Hát igen az egyedül nem eredeti , de szerintem ez látszik,egyébként nem kokec házilag elvágott .
Ha egy bográcsolós fórum találkozóra esetleg nincs helyszín és lenne rá igény nálam lehetne nyár végén .
Örülök,hogy itt lehettem,de már más tulaja van a gépsárkányomnak.Ha bejelentkezik,fogadjátok szeretettel.Köszönöm az eddigi segítségeket mindenkinek
Az meg simán lehetne 2-3Misi is :D
Meglátjuk mi lesz addig még eldöntöm....
Hívtak többen de nem tudom még....
Kenesére is hívtak páran de a kettő már sok és Kenese drágább kiadás lenne....
ha van kedved csatakozz
Na akkor lesz valami összeröffenés valamikor
Lehetőleg legpuhább és ha van 180/60 a hátsó....
Most végre elől SP van
Hátul meg egy SC1
Emailben megírom szívesen, vagy dobj egy emailt josee85@freemail.hu-ra. Keddig vagyok itthon, utána megyek Angliába, de amúgy tesóm is fel tudja adni ha az anyagiakat elintéztük, vagy postai utánvét, nem túl nehéz a cucc amúgy max 2 kiló.
A szélén volt pálya nyom de még a széle is majdnem új volt.
Tuti csak pár körös guma volt.
Ilyeneket szoktam rádobni és kb. 3at mennek el de akkor már cserekor mint a slick és semmi minta meg csúszik....
De szerintem január óta már megvan a 2500....
Mostani hátsóm felén jár és elöző meg januárban volt felén.
Kb. 3e bír ki egy hátsó