Leszakadt a felső láncvezetőd a szelepfedélről, típushiba azt darálta be a lánc, annak a maradványait látod, bár ettől még nem kéne nekicsapódnia a szelepfedélnek. Javaslom, szereld ki a láncfeszítőt, nincs e elhasználódva, illetve nézess rá a vezérműláncra, mert lehet az csattog.
Sziasztok, ötlet valakinek?
ZXR 750L: minden 10.beindításnál iszonyú csörömpölés, csattogás, mint aminek már nincsenek főtengely csapágyai. Karter dekli le, semmi fémes dolog, csak 1-2 zöldborsónyi fekete műanyag darab. Nem látszik, h hiányozna valahonnan. Össze, szép hang, aztán pár nap múlva megint a brutális csörömpölés, utána megint szép a hangja. Mindig csak beindítástól kezdve, menet közben nem kezdi el.
ha a ház nem kopott új csapágyakat megveszem....
azt mondják a 7r háza nem szokott kopni.
max sok sok ponton mind a két házat megmérem...
ha 20-20 negyven mérés azonos akkor tuti hibátlan.
csapágyak 100% csere érettek...
Valaki mondana nekem egy javítási határ értéket első teleszkóp házában lévő furatra?
Nem szeretném, hogy megveszem az új csapágyakat és a ház is kopott amiben fut a krómszár végi csapágy....
Gyári manual nem ír értéket :(
egyik oldala meg nagyon kuka nekem...
Amit még tudok ha mérem, hogy egyforma e a két oldal furata de az csak két mérés....
....jól jönne egy gyári érték.
Szerencse, hogy eltört a láncom....
...ezért cseréltem le, elégé szakaszosra volt nyúlva és egyik görgőnél megreped, pont ez miatt nem tudtam menni a tesztnapra :(
A váltóm azóta is 100% lett, hengerfejjel meg karbisorral kellene még kezdenem valamit, de előbb első futóműt vágom rendbe...
Idei friss Bel-ray EXS 10w50, új lánc és lánckerekek(530as persze és 150Le re)
Akksi,hátsó fékbetét,stb....
Gyorsan beledobtam egyik oldalba egy új szimmeringet,mert elfosta magát, hááát a csapágyak kopottak és rémesek :(
Szerencsémre volt itthon pár 55X43....
Zsolti az árak frankók, majd kereslek ha összejön a lové és akkor legalább eleje pöpec lesz....
Féknyereg meg teló tudod amit írtál...
Bízok benne a papír vékony kuplung is addig bírni fogja...
Valakinek van bontott km/h meghajtó csiga baráti áron?
vasárnapra egy kisebb gurulást tervezünk, nevezhetjük a szezon nyitónak is ha vki ingerenciát érez, csak rajta
10 körüli indulással terveztük Szfvárról.
a célállomás Balaton kb Siófok, persze csak is fürdőgatyesszal együtt
donor!
pár éve kérdeztem a GPZ-hez majdnem infarktust kaptam, a felújítás meg vagy sikerül vagy nem. általában nem. blokk csere a leggazdaságosabb és az jár a legkevesebb macerával. 2 ember 1 délelőtt alatt megoldja.
keres egy okmányok nélkülit és hallgasd meg a hangját, a kotroncokkal meg ne foglalkozz. 100-150 között mennek
ZXR 750L: minden 10.beindításnál iszonyú csörömpölés, csattogás, mint aminek már nincsenek főtengely csapágyai. Karter dekli le, semmi fémes dolog, csak 1-2 zöldborsónyi fekete műanyag darab. Nem látszik, h hiányozna valahonnan. Össze, szép hang, aztán pár nap múlva megint a brutális csörömpölés, utána megint szép a hangja. Mindig csak beindítástól kezdve, menet közben nem kezdi el.
Mentetek tegnap Siófokra?
ha a ház nem kopott új csapágyakat megveszem....
azt mondják a 7r háza nem szokott kopni.
max sok sok ponton mind a két házat megmérem...
ha 20-20 negyven mérés azonos akkor tuti hibátlan.
csapágyak 100% csere érettek...
Nem szeretném, hogy megveszem az új csapágyakat és a ház is kopott amiben fut a krómszár végi csapágy....
Gyári manual nem ír értéket :(
egyik oldala meg nagyon kuka nekem...
Amit még tudok ha mérem, hogy egyforma e a két oldal furata de az csak két mérés....
....jól jönne egy gyári érték.
Lehet elpasszolom az Akra rendszert.
Kinek mennyit érne meg
...ezért cseréltem le, elégé szakaszosra volt nyúlva és egyik görgőnél megreped, pont ez miatt nem tudtam menni a tesztnapra :(
A váltóm azóta is 100% lett, hengerfejjel meg karbisorral kellene még kezdenem valamit, de előbb első futóműt vágom rendbe...
Ez a 7R nyeli a lovét :(
Idei friss Bel-ray EXS 10w50, új lánc és lánckerekek(530as persze és 150Le re)
Akksi,hátsó fékbetét,stb....
Gyorsan beledobtam egyik oldalba egy új szimmeringet,mert elfosta magát, hááát a csapágyak kopottak és rémesek :(
Szerencsémre volt itthon pár 55X43....
Zsolti az árak frankók, majd kereslek ha összejön a lové és akkor legalább eleje pöpec lesz....
Féknyereg meg teló tudod amit írtál...
Bízok benne a papír vékony kuplung is addig bírni fogja...
Valakinek van bontott km/h meghajtó csiga baráti áron?
10 körüli indulással terveztük Szfvárról.
a célállomás Balaton kb Siófok, persze csak is fürdőgatyesszal együtt
Zx-7R
pár éve kérdeztem a GPZ-hez majdnem infarktust kaptam, a felújítás meg vagy sikerül vagy nem. általában nem. blokk csere a leggazdaságosabb és az jár a legkevesebb macerával. 2 ember 1 délelőtt alatt megoldja.
keres egy okmányok nélkülit és hallgasd meg a hangját, a kotroncokkal meg ne foglalkozz. 100-150 között mennek