Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rögtönzött gurulás volt, már mehetnékünk volt, majd szervezünk egy nagyobb volumenüt, amire többen el tudnak jönni, időben szólunk!
Leszakadt a felső láncvezetőd a szelepfedélről, típushiba azt darálta be a lánc, annak a maradványait látod, bár ettől még nem kéne nekicsapódnia a szelepfedélnek. Javaslom, szereld ki a láncfeszítőt, nincs e elhasználódva, illetve nézess rá a vezérműláncra, mert lehet az csattog.
Az fasza :) Későn írtál ide, már nem tudtam variálni a hétvégével pedig tuti mentem volna.
a víz meg királylányos volt
Sziasztok, ötlet valakinek?
ZXR 750L: minden 10.beindításnál iszonyú csörömpölés, csattogás, mint aminek már nincsenek főtengely csapágyai. Karter dekli le, semmi fémes dolog, csak 1-2 zöldborsónyi fekete műanyag darab. Nem látszik, h hiányozna valahonnan. Össze, szép hang, aztán pár nap múlva megint a brutális csörömpölés, utána megint szép a hangja. Mindig csak beindítástól kezdve, menet közben nem kezdi el.
Hali!

Mentetek tegnap Siófokra?
nincs a manualban érték rá és kiváncsi vagyok a méretére de majd szemre megfigyelem van e felületén kopás, meg töb ponton megmérem azonost mérek e....
Akkor nem értem a problémát. Ha nem szar, akkor cseréld ki, amit kell, azt pont.
mert?

ha a ház nem kopott új csapágyakat megveszem....
azt mondják a 7r háza nem szokott kopni.
max sok sok ponton mind a két házat megmérem...
ha 20-20 negyven mérés azonos akkor tuti hibátlan.
csapágyak 100% csere érettek...
Grandénál van egy 97-es 7R 380ért
Passz, én inkább vennék egy jó állapotú bontottat.
Valaki mondana nekem egy javítási határ értéket első teleszkóp házában lévő furatra?
Nem szeretném, hogy megveszem az új csapágyakat és a ház is kopott amiben fut a krómszár végi csapágy....
Gyári manual nem ír értéket :(
egyik oldala meg nagyon kuka nekem...
Amit még tudok ha mérem, hogy egyforma e a két oldal furata de az csak két mérés....
....jól jönne egy gyári érték.
Helló uraim.
Lehet elpasszolom az Akra rendszert.
Kinek mennyit érne meg
Szerencse, hogy eltört a láncom....
...ezért cseréltem le, elégé szakaszosra volt nyúlva és egyik görgőnél megreped, pont ez miatt nem tudtam menni a tesztnapra :(

A váltóm azóta is 100% lett, hengerfejjel meg karbisorral kellene még kezdenem valamit, de előbb első futóműt vágom rendbe...
Mi ma este is, kipróbáljuk a SZÉP kártyát étteremben a kaja részét aztán meg jövőhónapban gokartra Kakucson a szabadidő részét :)
Jó estét mi a pálya?

Ez a 7R nyeli a lovét :(

Idei friss Bel-ray EXS 10w50, új lánc és lánckerekek(530as persze és 150Le re)
Akksi,hátsó fékbetét,stb....

Gyorsan beledobtam egyik oldalba egy új szimmeringet,mert elfosta magát, hááát a csapágyak kopottak és rémesek :(
Szerencsémre volt itthon pár 55X43....

Zsolti az árak frankók, majd kereslek ha összejön a lové és akkor legalább eleje pöpec lesz....
Féknyereg meg teló tudod amit írtál...
Bízok benne a papír vékony kuplung is addig bírni fogja...

Valakinek van bontott km/h meghajtó csiga baráti áron?
Itt vagyok
vasárnapra egy kisebb gurulást tervezünk, nevezhetjük a szezon nyitónak is ha vki ingerenciát érez, csak rajta
10 körüli indulással terveztük Szfvárról.
a célállomás Balaton kb Siófok, persze csak is fürdőgatyesszal együtt
Mikor motorozunk?
jelentkezem
El van tűnve mindenki. Jelentkezzetek
Hajrá!

Zx-7R
Ok, köszönöm!
Szia van minden hozzá ha kell segitség! Adatlap!
donor!
pár éve kérdeztem a GPZ-hez majdnem infarktust kaptam, a felújítás meg vagy sikerül vagy nem. általában nem. blokk csere a leggazdaságosabb és az jár a legkevesebb macerával. 2 ember 1 délelőtt alatt megoldja.
keres egy okmányok nélkülit és hallgasd meg a hangját, a kotroncokkal meg ne foglalkozz. 100-150 között mennek