Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Nem tudtok egy 94-es ZXR 750-hez fejidomot?
Nagyon szép!
Legyen benne sok örömöd,remélem életben is megcsodálhatom egyszer
Ja,egyébként paksi vagyok.
Amerikai modell. Szerintem ZX7 Ninja néven futott kinn.A forgalmiban ZX7R van.
Szerintem egyszer összefuthatnánk valahol,mert jó lenne,ha valaki szakértő is megnézné.Annyit mondok,hogy állat a gép,imádom!És 750R-es blokk van benne.
Az enyém is fekete. Amerikába dobtak ki fekete vazzal (ha jól tudom),California az enyém.
Üdv a csapatban! Szép! Merre vagy?
Ez nem 750R szerintem. Csak dobtak ra masik feket. Mérföldes a tiêd is?
Ez meg mi a faszom?!?!+?!?

RRRRRRRR -es váz? de miért fekete? 7RR? vagy 750R átfestve?
Első féknyereg meg miért 7R es?
Karbik? futómű? Blokk? Mi milyen?

Ha azt mered mondani 7RR vagy 750R -es hengerfej és dugók meg hajtókarok és gyújtás meg úgy komplett blokk nem tom mit mondok.
De a 750R meg 7RR féknyerge jobb, mint ez a 6dugattyús "csoda" nyereg!

Gratula hozzá és várjuk a részletes infót :P
Gondoltam dobok egy képet az új szerzeményemről! Mindenkinek jó utat!
Én régen Ferodot használtam, de kipróbáltam az EBC HH-t, és valami brutálisan jó. Nagyon komoly fékerő, árban is kellemes. (Mondjuk ebayről van )
Jaaa tuti az a baj! Bátyám CBR 600 F2 ben is az ment ki mert cella hibás volt az aksija és kivágta nálla is a relét, én bele raktam az enyémbe az ő szar aksiját és az enyémet is kivágta és utána jöttünk rá hogy az aksi a szar. Bátyám kicserélte az aksit és a relét és jó lett. Amúgy a reléje tök ugyan úgy néz ki mint az én kawámba csak kicsivel másabb volt a száma meg tán kisebb feszültségű volt vagy mi, nem értek hozzá! :) meg nem is én néztem bátyám magyarázta szóval semmit nem értettem belőle!
Tuti az a rossz? Nem csak a kefe kopott el a motorban?
Kimértétek?
Szia!

Ment a mail
Azért kösz! Nem cink, most már legalább azt is tudom mi az a jobb oldali kütyü! :D AC puma! :D minden nap tanul az ember! :)
B@sszus!Ezt nagyon elnéztem.... Amit én írtam,az a benzinszivattyú(AC) relé száma Bocsi.....Figyelmetlen voltam.
Meg tudnád mondani mennyibe kerülne postaköltséggel együtt egy ilyen indító relé ?
Egy ilyen van benne. de ennek nem az a száma amit küldtél.
12V3C08 ennek ez a száma.
Szia!

Újban tudunk segíteni.
Fuuu kettőt könnyebbet! :) Majd lekérem az infot tesomtól hogy mi pontosan de sztem nem sok féle fajta van bele szóval elvileg stimmelnije kell! zx-7r '98 as
CF308A kell?Az van egy
Szasztok skacok!
Kellene nekem egy önindító relé! Tudnátok ebbe segíteni nékem ?
Mi a pálya? Pin lock beszerelve, most nézhetem a sisakot
Majd jövő hónapban rámozdulok az alkatrészekre is

Esetleg jövőhétvégén Kecskeméten a Mami kupára kigurul valaki?
Alkatrészek vásárlása erre a hónapra lefújva
De minden rosszban van valami jó!
Valakinek nincs véletlenül elfekvőben egy "H" ZXR légszűrőház?Az enyém nem fekszik fel rendesen a karbisorra,ragasztgatott,és erősen tud párologni a benzin a karbi-légszűrő összeeresztésnél.(érezhető szimatolás útján)Csak tökéletes állapotú érdekelne,ha a gyári csavarok benne vannak az sem nagy baj de nem feltétel.