Szerintem egyszer összefuthatnánk valahol,mert jó lenne,ha valaki szakértő is megnézné.Annyit mondok,hogy állat a gép,imádom!És 750R-es blokk van benne.
RRRRRRRR -es váz? de miért fekete? 7RR? vagy 750R átfestve?
Első féknyereg meg miért 7R es?
Karbik? futómű? Blokk? Mi milyen?
Ha azt mered mondani 7RR vagy 750R -es hengerfej és dugók meg hajtókarok és gyújtás meg úgy komplett blokk nem tom mit mondok.
De a 750R meg 7RR féknyerge jobb, mint ez a 6dugattyús "csoda" nyereg!
Jaaa tuti az a baj! Bátyám CBR 600 F2 ben is az ment ki mert cella hibás volt az aksija és kivágta nálla is a relét, én bele raktam az enyémbe az ő szar aksiját és az enyémet is kivágta és utána jöttünk rá hogy az aksi a szar. Bátyám kicserélte az aksit és a relét és jó lett. Amúgy a reléje tök ugyan úgy néz ki mint az én kawámba csak kicsivel másabb volt a száma meg tán kisebb feszültségű volt vagy mi, nem értek hozzá! :) meg nem is én néztem bátyám magyarázta szóval semmit nem értettem belőle!
Fuuu kettőt könnyebbet! :) Majd lekérem az infot tesomtól hogy mi pontosan de sztem nem sok féle fajta van bele szóval elvileg stimmelnije kell! zx-7r '98 as
Valakinek nincs véletlenül elfekvőben egy "H" ZXR légszűrőház?Az enyém nem fekszik fel rendesen a karbisorra,ragasztgatott,és erősen tud párologni a benzin a karbi-légszűrő összeeresztésnél.(érezhető szimatolás útján)Csak tökéletes állapotú érdekelne,ha a gyári csavarok benne vannak az sem nagy baj de nem feltétel.
Nem tudtok egy 94-es ZXR 750-hez fejidomot?