Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most épp várok valakire,aki vinné az összes alkatrészt.Ha mégsem kell neki,akkor viheted a tankot! Mennyit ér meg neked?
Szia!

Tankért mit kérsz?
Köszi!
Holnap csinálok róla! Szép napot!
Dobnál fel róla képet, hátha lehet valamit kezdeni vele, köszi.
balos oldal idom farok idom kellene.... de ha gondolod viszem az összeset elérhetőség adatlapon
Cső van! Muti már,a hátsó sárvédőt indexestől... "tudom nem telefonáltam.."
A fejidom már elkelt faridommal együtt.Már csak a pályaidom van meg!
Nem látszik a fényképen,de el van görbülve a szár.Szerintem így értéktelen.
Szia! Fejidom milyen allapotban van? Mennyit gondolnàl?
Hali, kormánystabot mennyiért adod?
Mindenkinek szép estét!
Lenne egy-pár alkatrészem 1993-as ZXR 750-hez,ha valakit érdekelne!
Két tükör kellene ár? adatlapon elérsz
okés!
ifj.buczko.balazs@gmail.com
Szia!
Érdekel a dolog,elseje után hívlak,akkor lesz rá keret.
20.000Ft a tartó+3000Ft
Persze h gyári!Tamásiban tudod megnézni!
Dobsz egy email címet és mehet a biznisz!
99% hogy az a baja, bátyám aksiját bele raktam ami cella hibás volt. Elsőnek az ő reléjét baszta ki utána meg az enyémet, ő rámért és az lett a baj kicserélte utána az aksit is megmérte és rájöttünk hogy az volt a baj forrása szóval nekem is kivágta a relét tuti!
Bizony! Nekem a corsa gsi csinálta ezt. Szerencsere egybôl jô kezekbe kerûlt és a testkábel csereje megoldotta.
A relét velem is kicseréltették,és nem lett jó.Mivel nem pár éves masinák,az idő megkezdte itt ott a kábeleket.Nekem hol indított hol nem,mikor milyenje volt.Gyenge a szikra,trafó kell.Vettem azt is.Akkor se lett jobb.Végül villanyászhoz vittem,hogy nemérdekel mit csinál vele,meg mennyi idő,de méricskéljen ki mindent rajta.A probléma forrása a test kábel volt.Csere,pár száz forint,és azóta pöc röf.Ugyanezt eljátszotta annó a calibrám is,bár abba szinte minden szondát meg szart kicseréltek,és mégse lett jó.Mérgemben eladtam.Az új tulaj hívott pár hétre rá,hog csinált e ilyet meg olyat a kocsi.Dehogy is soha
Na annak is az lett a baja,én meg elköltöttem vagy 2kilót rá.
Szia!
A műszerfalra mit gondoltál?
Új utángyártott asszem 4-5körül/db.
Volt már itt link a topikban....
Eredeti japán, karcmentes?
Mert akkor gondolkozok rajta. Nem tudom fizukor mi marad a motor keretből, mert első fékbetét és gumi végét járja :(
Helyileg hol lehet átvenni?