nekem AP RR volt egy darabig, aztán a Kölnbeinsperre-nél lefele a 12%-os lejtőn elfüstölt!azóta a lila felnin üt a tárcsa. tavaly voltam hasonlóan "kemény" helyen gyári betéttel, szaga se volt neki
szerintem mindent elmondtam,amúgy ha valakinek számít a féken 5000 HUF ide vagy oda, akkor megette a fene az egészet!
Ehh, nem szerencsés, ha cserélni kell, ahhoz bontani kell az idomot, a 7R-ben az ülés alatt a gyújtásbox mellett van. Volt már szükség út alatt cserélni biztosítékot.
Köszi megnèzem.
Ferrodo nekem is gyenge volt. Most newfrent vettem,abbôl a legjobbat,szinter meg minden sokkal jobb a ferrodonal. Hátul van brembom,már 4 ève ugyanaz,oda jó,elôl nem ismerem.
Első fékbetét gyári tárcsához milyet?
Gyári bevált de méreg drága.
Ferrodo xrac bevált de ez is elég drága.
Havernak yahahahán a Ferrodo nem vált be kivette kb. 500km után és ő apracingot használ, kérdés a 7R tárcsájához az milyen?
APracing a gyári és ferrodo TÖREDÉKE árban!
Volt itt szó régen Bremboról is, az mit kóstál?
Többi gyártó?Elég sok van a piacon de olyat nem akarok ami nem fog vagy csak a tárcsát zabállja....
Az ár nem sok!
Én 800e ért vettem volna egy K -t 2007ben ha a bank ad rá hitelt, de szerinte öreg....
....jah új ezrest nem lehet földhöz baszni első nap?
Így lett a sorszámozott 7R 2008 ban, szintén 8ért.
szerintem mindent elmondtam,amúgy ha valakinek számít a féken 5000 HUF ide vagy oda, akkor megette a fene az egészet!