Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem AP RR volt egy darabig, aztán a Kölnbeinsperre-nél lefele a 12%-os lejtőn elfüstölt!azóta a lila felnin üt a tárcsa. tavaly voltam hasonlóan "kemény" helyen gyári betéttel, szaga se volt neki
szerintem mindent elmondtam,amúgy ha valakinek számít a féken 5000 HUF ide vagy oda, akkor megette a fene az egészet!
Ehh, nem szerencsés, ha cserélni kell, ahhoz bontani kell az idomot, a 7R-ben az ülés alatt a gyújtásbox mellett van. Volt már szükség út alatt cserélni biztosítékot.
Szóval jobb oldalon van a tábla
Ferrodo nekem sem vált be,még mindig Ebc hh-t ajánlom, kintről 15 körül van a pár,jobb mint a gyári 24ért
gyári tárcsához gyári betét!
nekem volt Brembo is, de messze elmarad a teljesítménye a gyárihoz
ezen nem szabad spórolni
Köszi megnèzem.
Ferrodo nekem is gyenge volt. Most newfrent vettem,abbôl a legjobbat,szinter meg minden sokkal jobb a ferrodonal. Hátul van brembom,már 4 ève ugyanaz,oda jó,elôl nem ismerem.
Első fékbetét gyári tárcsához milyet?
Gyári bevált de méreg drága.
Ferrodo xrac bevált de ez is elég drága.
Havernak yahahahán a Ferrodo nem vált be kivette kb. 500km után és ő apracingot használ, kérdés a 7R tárcsájához az milyen?
APracing a gyári és ferrodo TÖREDÉKE árban!
Volt itt szó régen Bremboról is, az mit kóstál?
Többi gyártó?Elég sok van a piacon de olyat nem akarok ami nem fog vagy csak a tárcsát zabállja....
fekete kis biszbasz és a biztiknek takaró fedél.
Évjárat függő de oldal idom alatt baloldalon vagy vezető üllés alatt középen.
Pàr dolgot szereltem már rajta;de a fôbiztin kívül màst nem làttam. Holnap nekiesek.
Ülés alatt?
Hol vannak a biztosítèkok a zxrben? Mozgattam a mûszerfal világìtást ès elment az is meg a helyzetjelzôm is
Idèn lesz tali?
Na meg a nagy testvéreket.
Én meg 17mm laptávú hatlapfejű csavarra ráhajtottam pár ugyanakkora anyát, arra ráfogok krovával, az a szerszám
Esztergályosnak egy tábla milka és 14től felfelé ad hatlapot mindenből egy picit :D
14ig meg van a jobb készletekben...

Jah 22 és 17
ha jól emlékszem akkor az egyik oldalon 17mm a laptáv a másikon meg 22mm
mi gyertyakulcsot használunk a szereléshez
Szevasztok.
Az első tengelyhez mekkora inbusz kell?
Dobtam fel egy vidit, netes képekből.
, e majd legközelebb
Hali! Sajna elkelt! Szombati beszerzés kilőve
Jóvan, én sem erőltetem, csak gondoltam megkérdezem. Helyette inkább cserélek fékolajat, meg rákészülök a műszakira.
meló
Megy valaki szombaton a kawa kanyarra?
Majálisoztunk :)
Az ár nem sok!
Én 800e ért vettem volna egy K -t 2007ben ha a bank ad rá hitelt, de szerinte öreg....
....jah új ezrest nem lehet földhöz baszni első nap?
Így lett a sorszámozott 7R 2008 ban, szintén 8ért.

Ez ránézésre szerintem is gyári zx750k!