Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Újban Tudok segiteni! Adatlap
később hívlak, még reggel van. Nem akarok zavarni.
Ha vonattal megközelíthető helyen átvehetem akkor többet.
Posta helyett inkább márkatárs gazdagodjon :P
a műanyagok mit érnek meg neked?/láncvédő+takaró/
06705112946
-km/h meghajtó csiga
-lánc védő és hátsó rugóstag védő műanyag burkolat

SENKINEK nincs?
Már szinte összes bontót végighívtam ebájt végiglestem...

ötlet mit írjak be ebáááájra a keresőbe?
részletre veszel dobozt?
a részleteket meg majd megírod mail-ben
Zzr-en jàrtam így. Meg lett hegesztve ès mehetett tovàbb.
Ha jól emlékszem 4-5000 között volt.A neten találtam egy kisseb bontót,és onnan rendeltem meg.Sajnos a honlapja már nem elérhető,pedig fasza volt,mert minden alkatrész külön kép oda írva hogy mi az és miből való,és az árakkal se volt elbillenve.És szép tiszta alkatrészt küldött,nem egy retkes valamit.Imádom mikor kibontok valamit,és jóformán még olaj is csöpög belőle.Akartam még tőle rendelni,de sajnos nem érem el,telószámom meg nincs.Az a baj hogy a bontott cuccott is arany árba mérik.Neke a fordulatszám mérőnek a mutatója tört le és megragasztottuk,de nem sokáig maradt,és csak kompllett műszerfalat adnának 35 é.Ha egyszer eladom,csak darabokba
ha megvan mind a 2 darab mi a gond?
-porvédő ki
-zsír ki, mosás
-festék smirglivel le
-AWI hegesztő 500 HUF-ért összenyalja
évekig így jártam,tökéletes csak 1 kicsit szépséghibás.még mindig megvan tarcsiba
amúgy a bontott 7-10 pénz felénk, úgyhogy szerintem megéri az a kis szépséghiba
apropó itt jegyezném meg, hogyha valakinek termosztát ház sapka kell az szépen bemegy egy autósboltba és kér egy 4gen honda civic hűtősapkát.4235 HUF-ot fizettem 2 hete érte, nem tizen valamennyit és nem 7 pénzt egy szintén 20 éves bontottért.ez volt a legjobb minőség és MADE IN JAPAN
Szereztem dobozt :) Hétfőn feladom a holmit.
Azt a szart kiegyengetném v. ujragyártanám de nem azt baszta el.
A meghajtó háza repedt ketté,mert izomból lazította a tengelyt és nem az anyát...
Megforgott vele és ketté nyilt....
Pedig zsíros volt a tengely!
probald meg, hogy teszel egy alatetet a porgettyu ala, nekem az megoldotta a hasonlo problemam
Én már a gumit is magamnak rakom fel....
Nekem egy km/h meghajtást kúrtak és és egy "bocs" nem járt érte, nem,hogy az ára....
Mennyi lehet a meghajtó csiga bontóban?
...azóta se mér az óra
Sajnos én is jártam így a telóval,mindkét oldalon egy egy csavar megszaggatva.Azt hittem lerúgom a gumist,mikor mondja hogy ez megvan szakadva,aztán a másiknál is.Mondom semmi baja nem volt neki.És kérdeztem hogy az érzésről halott e már.Elég komoly vita alakult ki,hisz nem nagy összeg a javitás,de akkor is,szét kell kapni az elejét szaladgálni vele.Az anyás megoldás lett nekem is,és tökéletesen működik.De van a másik véglett,amelyik meg csak össze szórja,és baszik lehuzni.Haza felé meneetben,fellazult a kerég,az első,és a kilométeróra meghajtásomnak annyi lett.Na ez sse ismerte el a hibáját.Azóta kiszerelem én és vissza is.Kerékkel megyek gumizni,bár igy sem egyszerű,utálnak is a gumisok,mert polírozva van a felni,és hát ott álok felettük,hogy karcolást se.Nehéz jó szerelőt találni,sok a nemtörődöm köztük,és a mikor a szemem láttára basznak el valamit,mit képzelek én hogy szóvá teszem,ő a szaki.Persze tisztelet a kivételnek.Amit csak lehet magam csinálok.Esetleg ha 7es találkozót szerveztek,és idén a mátra is bekerül a kalapba szóljatok.Sástón most ujították fel a a kempinget.Jó lett.Én sajnos nem tudok messzire menni,mert a gumik kise birnák a balatont oda vissza :(.Kicsit lágyak.
ez k.va jó lett! Nem is gondolkozom tov àbb!
Nagyon sajnálom,de vissza kell vonnom az akra eladását,mert az asszony letépte a tököm.Annó ezt ő vette nekem így nem adhatom el,mert nagyon sajnálja!Sajnos meg kellett hazudtolnom magam!
Csá! Engem lehet, hogy érdekelne az Akra. Mire gondoltál árban?
Egy ilyen dizájnt fel tudok ajánlani
Hello Urak! Talán vkinek lesz jó ötlete. Itt tartok az idomokkal,sajnos drágácska a mûvelet,ezèrt kimaradt a gyöngyházfehér Vmi felirat kellene rá azèrt. Gondoltam középre kawasaki,alul zxr feliratra,vagy fordítva. Közèpen a zx-7,vagy zx-7r gáz? Tudom azt csinálok ami tetszik de nem szeretném meggyalázni,átnevezni stb. De mint felirat zx 7r jobban nèzne ki,mint a zx7;vagy zxr. Szerintetek?
no para, majd ideér egyszer
Pont ezt akartam írni,hogy hajszálon mûlt ès èn is így jártam volna. A vezetôt kellett kicserèlni,így mèg 1-2 ezerbôl megvolt a gyári! Tipushiba kètezerbõl megoldva
Bazz... te most szopatsz ? Kb. 20 perce vagdostam szét a dobozát annak amiben nekem hozták az újat :))) Mindegy majd szerzek másikat :) Viszont legkorábban csak jövő héten tudnám küldeni.
ja, jut eszembe, lehet mégis csak jobb lenne, ha elküldenéd a plexit, a postaköltséget meg utalom, mert mostanában nem járok feléd
Ok. Arra most le is adom a nevezést :)
ilyen képem nekem is van
az uccsón látszik, amikor még új, darálás nélkül