Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lehet, hogy összefutunk, de csak óvatosba mert éjszaka nagy vasdarabokat kell cserélgetnem, és valamikor rá kéne pihennem
ha valakinek van kedve vasárnap mi elmegyünk ringre magyar, ügyes és gyors motorosokat nézni
remelem jovo tavasszal se megy sokkal fentebb.....
jo az ar
Bocs kuplungra adtam árat 58000ft/db
féktárcsa 30ért?
Van gyári szettem polcon 29990ft
Ja most néztem,de ez nem olyan mint az enyém.Nemtudom milyen motoré,de a konzol sem stimmel,és a csutka vége is egyenesnek tűnik.Nekem meg le van kerekítve mert végsúly nélküli a csutkám...
zx7r 98as
Ebc van, 100 kőrül jutottam hozzá,gyárinak 80-90darabja. Noname kisipari tárcsát nem szabad venni,még ha nem kínai akkor sem. Blackshadow nevű angol tárcsa volt nekem, 5 ekm után le kellett vennem,mert tányérosra vetemedett. Nem hiába drága egy neves tárcsa. Népítélet hosszú lenne, majd egyszer talán lesz hozzá türelmem, most az autóról írok, az sem lesz rövid, pedig csak 15ekmt mentem vele,igaz azt fél év alatt. Jó lenne már egy nagyobb létszámú hetezs találkozót összehozni.
Starbike.eoldal.hu van 4eftért komplett csutka.
Ha valakinek elfekvőben van J-s zxr 750-hez jobbos kormánycsutkája konzol nélkül,akkor az ne tartsa magába!

Kösziheló!
Mire? Zxr250? Zx-7R?
Egy pár gyári első tárcsa kb. mennyi?
2X60? 2X80? 2X100?

Sisak gond 10évre megint megoldva, 2hó van még a hitelből aztán jövet havonta a sok új gyári cucc. Csak 15év meg +100ekm a gépem.
Még mindig az EBC tárcsád van fent?
Valami tárcsát dicsértél is meg volt valami amit fosoztál is!
Jövőre szerintem nekem is tárcsa csere kell.
Hetesedről nem írnál a népnek egy tesztet? :)
http://www.youtube.com/watch?v...

Mikor hozunk össze ilyet?
Van ennyi hétötvenes hazánkban?
Sajna a telefonálás nem fog menni. Ha tudnál emailt írni azt megköszönném! laj-kope@freemail.hu
ha bontott érdekel holnap este 20 óra magasságába hívj fel
70/5112946
1990 Ninja ZX-7R
“If you ride for nothing but the sheer, adrenalin-pumping fun of it, the ZX-7 is the best sport bike you can buy.” – Cycle World July 1989

Fb Kawasaki USA
7 hónap alatt 456 km :)
4 év alatt 40ekm

Nekem 4 èv alatt 16000km az sem sok
Fasza.
Műszaki,pipa!2008 ba km 42000, 2011 be 56000, most 60000 :o)) jó sokat mentem az utóbbi 2 évben...
Szia! Nekem van raktáron! adatlap!
Szét ment az indító relém és kellene egy másik. Ha éppen tudnál nekem ebbe segíteni nagyon megköszönném! :D Ez a szám volt a relén ha ez segít!
12V3C08