Ja most néztem,de ez nem olyan mint az enyém.Nemtudom milyen motoré,de a konzol sem stimmel,és a csutka vége is egyenesnek tűnik.Nekem meg le van kerekítve mert végsúly nélküli a csutkám...
Ebc van, 100 kőrül jutottam hozzá,gyárinak 80-90darabja. Noname kisipari tárcsát nem szabad venni,még ha nem kínai akkor sem. Blackshadow nevű angol tárcsa volt nekem, 5 ekm után le kellett vennem,mert tányérosra vetemedett. Nem hiába drága egy neves tárcsa. Népítélet hosszú lenne, majd egyszer talán lesz hozzá türelmem, most az autóról írok, az sem lesz rövid, pedig csak 15ekmt mentem vele,igaz azt fél év alatt. Jó lenne már egy nagyobb létszámú hetezs találkozót összehozni.
Még mindig az EBC tárcsád van fent?
Valami tárcsát dicsértél is meg volt valami amit fosoztál is!
Jövőre szerintem nekem is tárcsa csere kell.
Hetesedről nem írnál a népnek egy tesztet? :)
1990 Ninja ZX-7R
“If you ride for nothing but the sheer, adrenalin-pumping fun of it, the ZX-7 is the best sport bike you can buy.” – Cycle World July 1989
Szét ment az indító relém és kellene egy másik. Ha éppen tudnál nekem ebbe segíteni nagyon megköszönném! :D Ez a szám volt a relén ha ez segít!
12V3C08
jo az ar
Kösziheló!
2X60? 2X80? 2X100?
Sisak gond 10évre megint megoldva, 2hó van még a hitelből aztán jövet havonta a sok új gyári cucc. Csak 15év meg +100ekm a gépem.
Valami tárcsát dicsértél is meg volt valami amit fosoztál is!
Jövőre szerintem nekem is tárcsa csere kell.
Hetesedről nem írnál a népnek egy tesztet? :)
Mikor hozunk össze ilyet?
Van ennyi hétötvenes hazánkban?
70/5112946
“If you ride for nothing but the sheer, adrenalin-pumping fun of it, the ZX-7 is the best sport bike you can buy.” – Cycle World July 1989
Fb Kawasaki USA
Nekem 4 èv alatt 16000km az sem sok
12V3C08