Az állítható forgáspontban most nem vagyok biztos,de az elnevezés amúgy ha jól tudom az utcai a zxr 750 , az egy üléses a 750 R . Szerintem a J-ből nem volt RR..... 7-es tali + gurulás mikorra várható? Jövő hónap elején lesz műszakim ha minden jól megy!
Sziasztok! Alkatrész ügyben sokszor beszéltem innen egy sráccal telefonon, múlt héten rendeltem is ami kell, de elveszett a száma és ő sem hívott... ha magadra ismersz, hívj légyszi sos. Sanyi ZXR
szerintem sima R, a forgáspont nem állítható, márpedig az RR-en igen, ha nem tévedek még a ZXR-nél is
amúgy szép példány, de ha sima R akkor ez k..a sok érte
Gyári dobbal nektek is gyengül kb. 11800tól hatodikban?
Viszont alul, középen jobb, meg szó ami szó a gyári dob is elég hangos! Simán hangosabb,mint egy fazer600 arrow dobbal!
Lehet hülye kérdés de főfuvókákat sose mértem mi van benne nekem. Majd egy esősebb hétvégén megmérem :) Remélem gyáriak...
ezzel tudok szolgálni.egy kis müanyag felujító és olyan mintha új lenne
a védőke törött, a másik pedig az én tartalékom úgyhogy sorry ez nem jött össze
vonatott már láttam a faluba, de ülni még nem sikerült rajta az elmúlt 20 évben. amúgy a ha minden jól megy a nejem 15-től a nyugatinál fog dolgozni ha az neked megfelel.
hétfőn du hívlak mi az ára mostanság
amúgy szép példány, de ha sima R akkor ez k..a sok érte
ZXR
lattam mar dorszarazotat....
gyári dobbal nekem gyengébbnek tűnik, mert nem arra van hangolva, hanem a full üres Muzzy-ra
nem kell mérned a fúvókákat, mert rá van írva a mérete
Valakinek neme van egy utasülése 7esre?Ha szakadt se probléma.
Kispézé
ha tudsz, akkor
Tudod jól alföldön lakom itt a 250környéke alap sajnos nincs kanyar csak hajlat!
Viszont alul, középen jobb, meg szó ami szó a gyári dob is elég hangos! Simán hangosabb,mint egy fazer600 arrow dobbal!
Lehet hülye kérdés de főfuvókákat sose mértem mi van benne nekem. Majd egy esősebb hétvégén megmérem :) Remélem gyáriak...
Elméletileg kedden kész a szekér,és elsején kint leszek.Általában házán a parkolóban vagyok,a lángososnál kéregetek üzemanyagra
De messziről zöldelek
a védőke törött, a másik pedig az én tartalékom úgyhogy sorry ez nem jött össze
vonatott már láttam a faluba, de ülni még nem sikerült rajta az elmúlt 20 évben. amúgy a ha minden jól megy a nejem 15-től a nyugatinál fog dolgozni ha az neked megfelel.
hétfőn du hívlak mi az ára mostanság
Május 1-én valószínű megyünk motorozni a mátrába nem tudom ki mit tervezett de remélem kedvet kaptok hozzá.
Újban azok lesznek amikre múltkor írtál árat.
Ment a mail