Most, hogy eladásra készítem a gépet láttam, hogy szombatig van műszakim... Vki tud gyors problémamentes vizsgahelyet péntekre?
Azon kívül, hogy most még elég gyakran háromhengerezik, azon kívül nincs hibája, (remélem a vizsgán sem találnak kivetnivalót) gondolom háromhengerezősen is átmehet a vizsgán, nem?
Koszi a segítséget!
Meddig lesztek a találkozón? Ha vasárnap még ott lesztek beugrok.Keszthelyen és környékén leszek 1 hétig.Sajnos szombaton érettségi találkozóm lesz,a 11. ,na mindegy .Motorral megyek,hiányoznak a zalai dombvidékek
Az a baj,hogy ez a rész jó nekem is .Az állítónál van egy stift-tüske,na az tűnik rossznak,rövidnek.Nem emel ki teljesen emiatt,plussz alátét kell hozzá,szóval nem az igazi.
Ok. Addig még beszélünk, ha el tudok indulni korábban, akár mehetünk együtt is fehérvártól, de még nem tudom a jövő pénteki programom előre, de megpróbálom úgy alakítani, hogy ne nagyon dolgozzak.
Aztán felpakolom a sátrat, meg a pálinkát, azt gyí!
Érdekel! Végül is nem az egész kell,de bonyolult (nekem )elmondani De megnézném,ha lehet péntekig!? A legjobb egészben cserélni..Na majd meglátjuk! Benne vagyok mindenben,ha Neked felesleges viszem mindet!
Most, hogy eladásra készítem a gépet láttam, hogy szombatig van műszakim... Vki tud gyors problémamentes vizsgahelyet péntekre?
Azon kívül, hogy most még elég gyakran háromhengerezik, azon kívül nincs hibája, (remélem a vizsgán sem találnak kivetnivalót) gondolom háromhengerezősen is átmehet a vizsgán, nem?
Koszi a segítséget!