Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Most, hogy eladásra készítem a gépet láttam, hogy szombatig van műszakim... Vki tud gyors problémamentes vizsgahelyet péntekre?
Azon kívül, hogy most még elég gyakran háromhengerezik, azon kívül nincs hibája, (remélem a vizsgán sem találnak kivetnivalót) gondolom háromhengerezősen is átmehet a vizsgán, nem?
Koszi a segítséget!
Ja, de nem lesz 280 km/h-ás átlagod sem
de nekem meg nem lesz 9 literes fogyasztásom
én vasárnap dél körül indulok haza, mert jönnöm kell gyárat indítani
Meddig lesztek a találkozón? Ha vasárnap még ott lesztek beugrok.Keszthelyen és környékén leszek 1 hétig.Sajnos szombaton érettségi találkozóm lesz,a 11. ,na mindegy .Motorral megyek,hiányoznak a zalai dombvidékek
Mi meg nem
hát mi idén kicsit szerényebben nyomjuk majd, a kicsike éveire való tekintettel
Ok! Végig fogjuk rombolni az autópályát Pont úgy, mint tavaly
akkor most már csak oda kell érnünk
a megbeszéltek alapján, mi vasárnap a "C" szektorban leszünk kb ott mint tavaly
Az a baj,hogy ez a rész jó nekem is .Az állítónál van egy stift-tüske,na az tűnik rossznak,rövidnek.Nem emel ki teljesen emiatt,plussz alátét kell hozzá,szóval nem az igazi.
Hö! Megjöttek a jegyek
Ez lenne az.
Budapestről! délután. pontosan fingom sincs mikor.
ja és ne feledd, hogy ez jövő hét péntek! 27.-e!
sátor kell :-)
meeting point meg ahol gondolod
honnan jössz? ez nagy kérdés meg az is, hogy kb mikor
Tényleg skacok pénteken hol lesz egy meeting point? mert ha megyek,ahhoz alkalmazkodnék. sátor kell oda?
Holnap csinálok egy képet róla és felteszem ide.Ha kelleni fog,a többit megbeszéljük
Ok. Addig még beszélünk, ha el tudok indulni korábban, akár mehetünk együtt is fehérvártól, de még nem tudom a jövő pénteki programom előre, de megpróbálom úgy alakítani, hogy ne nagyon dolgozzak.
Aztán felpakolom a sátrat, meg a pálinkát, azt gyí!
Érdekel! Végül is nem az egész kell,de bonyolult (nekem )elmondani De megnézném,ha lehet péntekig!? A legjobb egészben cserélni..Na majd meglátjuk! Benne vagyok mindenben,ha Neked felesleges viszem mindet!
Abból is csak egy igazán pici.
Nekem van 1 bontott tartalékba eltéve,ha esetleg érdekel...
Én inkább az okádék jelzőt találom megfelelőnek...
Kenesére amúgyis megyünk, de mi most kihagyjuk a 60al gurulást.
Na!

Egész jó kis mókának tűnik.