Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ok. akkor a részleteket megbeszéljük itt ha közeledik az esemény. még valaki?
Mindenféleképpen összehozunk valamit
nekem is autós benzinszűrő van benne.1 darab cső kérdése az egész és simán el lehet sütni a tank és a légszűrő doboz között, csak 1 kis kreativitás kérdése az egész, bár nekem csőszerelő a szakmám
jövő szombatra tervezel még valamit? pont otthon leszek, ha áll még az ötlet, ihatunk 1 rossz kévét visegrádon, vagy 1 jó hambi dobogókőn?
De mikor ,és hol?
Most mar tenyleg talalkozunk es megnezzuk egymas gepet!
Megesik néha
Egymás után?
Nem olvasok csak írok..
Miért a tiétek milyen?
Üdv!Most cseréltem szűrőt nemrég,4600+posta volt. Csak picit figurás a csere!
Nekünk nincs ilyen szerencsénk, a 7r-ben buzi formájú van.
buzi
Az enyémben is autós van,sőt 2 is ,hogy tuti legyen. Működik rendesen
Ha annak idején az én zsigulimat el tudta látni benzinnel ,akkor nem lehet probléma...
Akkor ez csereszabatos....akármivel..
Bár ahogy nézem a zxrben nem is olyan buzi formájú van.
szűrő
Csak gyári van belőle, rendelni kell, mert nem fér el más a helyén, meg ki tudja milyen áteresztőképessége van egy autósnak. 3-4eft körül van a gyári.
Ha már itt vagy akkor sima benzinszűrő jó ebbe a retekbe,vagy rendelni kell azt is? Már arra értem,hogy bemegyek ótós boltba és veszek egyet...
Ragaszd! Nehogy elszökjön a nyomás
ja!
Szóval akkor fixen leragaszthatom azt a retkes lukat?A darazsat természetesen benne hagyom...
Szerintem is jò lesz. Leszedtem a gittet, csiszoltam, fújtam,szép lett

Mit szól a banda egy kakucsi zarashoz? Bénazni elmennek szivesen tôletek meg tanulnék
Esetleg karter-gáz visszavezetéséhez?Az enyémen(tudom,régebbi )van olyan.
Ja,persze most jutott eszembe,ezeknél nincs karter-gáz,mert ezek KAWASAKI-k
Így már érteni...csak mert az enyém szigetelő szalaggal van leragasztva,és nem értettem a lényeget.... THX!
Egy ilyen légszűrőháznak általában 2 helyen van nyílása a bejövő levegőn kívül. Egyik a szekunder levegő csöve, amit rendszeresen bedugaszolnak, mert tök fölösleges, az enyémen is le van dugózva, a másik, amin a légszűrőben lekondenzálódott olajos benzin lecsorog egy csövön keresztül a motor aljához, és aminek a végén van egy gyűjtőkapszula illetve le van dugózva.
Nem a bejövőről van szó hanem az oldalán lévő kis luk ami a képen is látszik,csak a másik oldalon le van ragasztva"gányolva"