még csak annyit olvastam róla, hogy lesz, de Tommal beszéltük, hogy ha csak 1x 20 percet lehet menni a ringen, akkor nem megyünk fel, motorral biztos nem
a kiszerelt blokkról le tudtam húzni a lendkereket, a most szétesettről viszont még nem, mert meghajlott a lehúzó , de ma már készül is az erősített verzió
54-44 XL
kb 1 éves de kifogástalan állapotu- se szakadás se kopás semmi, újszerü! protektor könyöknél ,vállnál, gerincnél..
20-ezer Ft posta megoldható utánvéttel!
Holnapra tudunk már valami hozzávetőleges találkozási időpontot szfváron?Mert akkor úgy intézem a dolgokat.Motorra felvannak aggatva már a motyók,péntek este végzek,tehát kb. szombat reggel 8-tól hadrafogható vagyok.Írtok egy időt és addigra ott termek.Valami infó a belépőről?
Limera mentek? Jó lenne felsorakozni
kb 1 éves de kifogástalan állapotu- se szakadás se kopás semmi, újszerü! protektor könyöknél ,vállnál, gerincnél..
20-ezer Ft posta megoldható utánvéttel!
ár?
hány éves?
mindene megvan?
hol van?
posta megoldható?
nekem nagy.
Holnapra tudunk már valami hozzávetőleges találkozási időpontot szfváron?Mert akkor úgy intézem a dolgokat.Motorra felvannak aggatva már a motyók,péntek este végzek,tehát kb. szombat reggel 8-tól hadrafogható vagyok.Írtok egy időt és addigra ott termek.Valami infó a belépőről?
E-E
zx750 re gyári légszürőházat keresek!
ha esetleg valakinek van egy elfekvőben, igényt tartok rá :D
Köszönöm!
Ha valaki itt keresne 7est, akkor:
http://www.kepesmotor.hu/kawas...