Hát ez az, hogy nincs tanktáskám.. Elmentettem a számod.
Este még felnézek a fórumra, de ma még lesz egy kisebb szerviz a motoron, úgyhogy mentem szerelni.
Üdv
rendben barátom
sajnos nincs csomag kiszállitás a mai napon, de azért még nincs veszve minden,mert egy motoros haver épp most ügyeletes a postán
a csomagok között nem volt, de lehet levélként érkezett, amint azokat is szétválogatták
én meg téged azonnal a hirrel hogy mi is van
ok, rendben, akkor szerintem mi Szfv-ról 11 után indulunk egy kicsivel
a siófoki kikötőnél kellene talizni, a nagy "fizetős" parkolóban
mielőtt indulsz, meg Tomikát az a biztos
Siófokig a tervező szerint max. 2 óra. Ha valami váratlan lesz útközben, akkor majd odafelé lesz egy kis extrém sport :) Tehát elvileg fél 1-re odaérek.
akkor eldöntöttem, Siófok
én Újvárosból megyek Tomikához Fehérvárra és onnan együtt gurulunk tovább
ha te fél 11 kor indulsz, akkor mikorra érsz Siófokra?
nekünk kb 3/4 óra az út, asszem , tehát úgy időzitenénk az indulást
Sziasztok! Szert tettem egy zxr750 re ! Kérdésem lenne:A jobb oldali farokidom alatt,a kiegyenlítő tartály kupakja nem zár teljesen,mert pici szivárgást láttam,illetve pár csepp került is a sárvédőre! Milyen típusú fagyálló kell a gépbe,ha utána kell öntenem?/még nem szedtem szét,egy csak egy hirtelen kérdés volt/
Ebből 12-es menet lesssssssssssz
Ma nyomtam vele egy kört és ismét szerelmes lettem. Beszarás, hogy milyen jó kis gép. Hihetetlen, hogy mekkora különbség van a széria és a tuning gép között
Este még felnézek a fórumra, de ma még lesz egy kisebb szerviz a motoron, úgyhogy mentem szerelni.
Üdv