Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocsi! Este amikor írtál, akkor én már aludtam. Most meg te mész aludni, mikor én dolgozom. Ráadásul nem is olvastam reggel azt a topicot, mert itt leragadtam. De bocsííííííííííííííííííííííííííííííííí
írtam a nagytesó fórumba de sebaj, most az egyszer még megbocsájtok
most viszont lassan indulok a megérdemelt -ra
Miért? Megbeszéltünk valamit?
Ha elb..tam valamit és elfelejtettem, akkor bocsesz!
Öregszem
Ha fasza idő lesz és a köztes pont ok velem számolhattok.
faszán hívtál tesó
Ne hisztizz!
csak lassan a testtel , még nem mondtam, hogy balcsi lesz a dologból , persze meg van rá az esély
Jelentkezem! De csak kb. 13 órai érkezéssel. Addíg majd lubickoltok a balcsiban
Meló van, de ott leszek. S, hogy mivel?
az évadnyitó 7-es tali helyszínének megalkotásához infó kellene, hogy ki is jönne akkor el most szombaton 03.17
csak ezek után tudok egy "köztes" helyszínt kreálni, tehát akit érdekel a dolog, az hama hama válaszoljon
kb 11-12 órai találkozóval egy kis közös gurulással, dumával, iszogatással-eszegetéssel és indulással hazafelé terveztem, mint ahogy eddig is
Szia,
Írtad, hogy"Nekem beállítási probléma volt."De milyen beállítási probléma?
Köszi és üdv.
Ok!
Még nem néztem mert este 7 volt mire végeztünk és hideg volt De nem felejtettem el megnézni :) csütörtökön szabad vagyok akkor lesz rá időm lehet csinálok egy onboardot róla
2. tiltást nézted mennyi
Próbáltuk de a 190/60 astól nem láttam semmit a legjobb az hogy a gumis műhelybe magunknak cseréltük a gumit (sajnos sérvvel műtötték szerelőt és igy csak minimálisan tudod mozogni) de igy mostmár tudom hogy kell gyakorlatban is
persze hogy jössz, ez nem kérdés
oszt ha esetleg addig még "csak" 6-os az a 7-es, az se gond
Ez az :) Szervezzétek csak! Ha áll még a meghívó, mint leendő hetes tulaj egy találkozóra veletek mennék.
Én dolgozom kb 11-ig, de utána bárhová odaérek
Menjünk a balatonra csobbanni? :-)
ja, a kérdés akkor a következő: ez lesz az évnyitó
és hol is lenne a legjobb
Lehet úgy lesz a legjobb, bár sztem én csütörtökön is megyek egy rövidet.
Kemények vagytok. Mi ezt régen úgy toltuk, hogy belebújtunk a gumiba. Elég korlátozott volt a mozgás, de működött.
ha ez igy marad, akkor az a csütörtöki legyen inkább szombati
akkor én le sem fekszem majd a pénteki éjszakázás után, hanem gyiiii
reméljük nem változik :)
Tavasz
Hétvégén motorra fel!