Bocsi! Este amikor írtál, akkor én már aludtam. Most meg te mész aludni, mikor én dolgozom. Ráadásul nem is olvastam reggel azt a topicot, mert itt leragadtam. De bocsííííííííííííííííííííííííííííííííí
az évadnyitó 7-es tali helyszínének megalkotásához infó kellene, hogy ki is jönne akkor el most szombaton 03.17
csak ezek után tudok egy "köztes" helyszínt kreálni, tehát akit érdekel a dolog, az hama hama válaszoljon
kb 11-12 órai találkozóval egy kis közös gurulással, dumával, iszogatással-eszegetéssel és indulással hazafelé terveztem, mint ahogy eddig is
Még nem néztem mert este 7 volt mire végeztünk és hideg volt De nem felejtettem el megnézni :) csütörtökön szabad vagyok akkor lesz rá időm lehet csinálok egy onboardot róla
Próbáltuk de a 190/60 astól nem láttam semmit a legjobb az hogy a gumis műhelybe magunknak cseréltük a gumit (sajnos sérvvel műtötték szerelőt és igy csak minimálisan tudod mozogni) de igy mostmár tudom hogy kell gyakorlatban is
most viszont lassan indulok a megérdemelt -ra
Ha elb..tam valamit és elfelejtettem, akkor bocsesz!
Öregszem
Meló van, de ott leszek. S, hogy mivel?
csak ezek után tudok egy "köztes" helyszínt kreálni, tehát akit érdekel a dolog, az hama hama válaszoljon
kb 11-12 órai találkozóval egy kis közös gurulással, dumával, iszogatással-eszegetéssel és indulással hazafelé terveztem, mint ahogy eddig is
Írtad, hogy"Nekem beállítási probléma volt."De milyen beállítási probléma?
Köszi és üdv.
oszt ha esetleg addig még "csak" 6-os az a 7-es, az se gond
és hol is lenne a legjobb
akkor én le sem fekszem majd a pénteki éjszakázás után, hanem gyiiii
Hétvégén motorra fel!