Letöltötünk ma egy szerviz manuált,elég jó csak angol,de el lehet rajta menni.Nos van P-s és van N-es.Tudja valaki hogy mi a különbség?Az alváz vagy a motorkódban benne van?Rendeltem trafót hozzá,és ez pont a másiké,van rajta egy kis vákum cső,meg csati,de nem találtuk neki a helyét,és a csatit se,tehát a másiké.Valakinek van valami infója esetleg?Előre is köszi.
Tomika Szombaton ha netántán ideértek 8ra fél9re akkor gyors szétkapjuk Kampi motorját darabokra, azt visszaadjuk neki! Déltájt elkell húznunk Gárdonyba dolgozni addig megleszünk vele. És este ha visszaérünk és maradtok Guronál, akkor összehozhatnánk grill partit műheléy elött. ha van kedvetek Kicsi Gurot fűztem de a szokásos nemtudom válaszai!
Ma is sikerült gurulni
Látom a szelephézagról beszéltetek. Nekem 1 éve volt állítás,de nem mentem csak kb3000km-t. Akkor nem kell még ,ugye?
Az olajat dobjam le 3000km után!
Menyibe fájna a pálya idom?privátba megirhatnád,és hogy helyileg van.rood@citromail.hu
meg hát gyakorlat teszi a mestert...
Meg tudná nekem mondani valaki a gyári kipufogón látható betű ill. szám kombinációt.
Köszönöm előre is.
Tavaly elakartam adni a pályaidomot, akkor meggondoltam magam. Most viszont tényleg eladó sorba került, érdekel esetleg valakit?
Csak gyertya van,valami más esetleg
Engem érdekel gyertya, ha komoly akkor dobj egy emilt nekem!
Köszi!
Látom a szelephézagról beszéltetek. Nekem 1 éve volt állítás,de nem mentem csak kb3000km-t. Akkor nem kell még ,ugye?
Az olajat dobjam le 3000km után!