Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Letöltötünk ma egy szerviz manuált,elég jó csak angol,de el lehet rajta menni.Nos van P-s és van N-es.Tudja valaki hogy mi a különbség?Az alváz vagy a motorkódban benne van?Rendeltem trafót hozzá,és ez pont a másiké,van rajta egy kis vákum cső,meg csati,de nem találtuk neki a helyét,és a csatit se,tehát a másiké.Valakinek van valami infója esetleg?Előre is köszi.
Heló!
Menyibe fájna a pálya idom?privátba megirhatnád,és hogy helyileg van.rood@citromail.hu
hát rajta vagyunk
meg hát gyakorlat teszi a mestert...
Látom a 7-esek megkapják tavaszra a kis gondoskodást
tessék lássék
Szevasztok.
Meg tudná nekem mondani valaki a gyári kipufogón látható betű ill. szám kombinációt.
Köszönöm előre is.
nekem hozhatna benzint is, ez jó ötlet
Hi Urak!
Tavaly elakartam adni a pályaidomot, akkor meggondoltam magam. Most viszont tényleg eladó sorba került, érdekel esetleg valakit?
mit szeretnel, hozzon a kinti olcso benzinbol?
Hali Janav.
Csak gyertya van,valami más esetleg
hali!

Engem érdekel gyertya, ha komoly akkor dobj egy emilt nekem!

Köszi!
CR9Eix kell valakinek, most jon az ismerosom dubaibol
Gondoltam rá hogy viszek
MONEY
Kell valamit vinnem az olajon meg a szűrőn kívül?
no para te csak és megoldjuk
Én megyek el délben, Guro marad azt csináltok vele amit akartok. Estére jövök vissza. Addig betudtok vásáni.
Ki megy el délben? este benne vagyok a témában, kérdés,hogy mit csinálunk délután.
Tomika Szombaton ha netántán ideértek 8ra fél9re akkor gyors szétkapjuk Kampi motorját darabokra, azt visszaadjuk neki! Déltájt elkell húznunk Gárdonyba dolgozni addig megleszünk vele. És este ha visszaérünk és maradtok Guronál, akkor összehozhatnánk grill partit műheléy elött. ha van kedvetek Kicsi Gurot fűztem de a szokásos nemtudom válaszai!
Hátsó. Fent lemaradt egy méret félig, 470
Ez lemaradt az elsőről
Lemértem nagyjából, amit nem tartottam fontosnak az nincs rajt az ábrán, ja és kézzel rajzoltam, szóval nem leszólni
Én is mentem ma Elvileg kéne dobni olajat évente, de ezek a korszerű olajak szerintem kibírják.
Ma is sikerült gurulni
Látom a szelephézagról beszéltetek. Nekem 1 éve volt állítás,de nem mentem csak kb3000km-t. Akkor nem kell még ,ugye?
Az olajat dobjam le 3000km után!