Én meg milyen faszságot álmodtam. Indultam Kakucsra, de félúton az autópályán ráeszméltem hogy a sötét plexi van a sisakomon és ilyenkor hamar sötétedik, úgyhogy visszafordultam a víztisztáért. Mire újra elindultam, megjött a havazás és idegbeteg lettem és nekiálltam egy lakótelepen a házak között racingolni... És még azon filozofáltam, hogy vajon ha havas a pálya, felengednek? Pihent vagyok...
Ezen nem kell csodálkozni, -20fokban. Karburátoros motort nem egyszerű ilyen hidegben még szivatóval sem indítani. Nekem 10 fokban áll a gép, de már egy hónap állás után is megszenvedek az indítással, pedig vadiúj szelepeim vannak, tökéletes állapotú karburátorok stb. Ez nem injektor, hogy a szenzor adatai alapján annyi anyagot toljon bele, amennyire szüksége van.
Egy kérdésem lenne.Mi lehet a gond ha ilyen hideg időben nem indul a motor(nem fűtött garázsban van).Hiába pörgeti, még be sem röffen, pedig rá van húzva a szivató.2001-es zx6-ről beszélünk.
különben is, mi a faszt zavar téged egy kis hó
Egy kérdésem lenne.Mi lehet a gond ha ilyen hideg időben nem indul a motor(nem fűtött garázsban van).Hiába pörgeti, még be sem röffen, pedig rá van húzva a szivató.2001-es zx6-ről beszélünk.
Kell az utanpotlas
1-2 szitunal az enyemben is elferne ,
Mond hova menjek erte de akar postazhatod is! , ,
gondolom telefonáltam és azért sípolt, mondjuk mostanában érdekes dolgokat művel a céges voda hálózat
Majd megyek haza hamarosan és csingilingi