Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szídd ki, ideért a hó, kár volt emlegetni.
nem pihent vagy , hanem h....
különben is, mi a faszt zavar téged egy kis hó
Latszik azert az elvonasi tunet, hetvegen pedig fasza ido lesz, ha idaig eljossz akkor mindenkepp kimegyek en is, Orbit is kirangatjuk
van téligumid
Én meg milyen faszságot álmodtam. Indultam Kakucsra, de félúton az autópályán ráeszméltem hogy a sötét plexi van a sisakomon és ilyenkor hamar sötétedik, úgyhogy visszafordultam a víztisztáért. Mire újra elindultam, megjött a havazás és idegbeteg lettem és nekiálltam egy lakótelepen a házak között racingolni... És még azon filozofáltam, hogy vajon ha havas a pálya, felengednek? Pihent vagyok...
igen-igen. várd a tavasz aztán indul
Ezen nem kell csodálkozni, -20fokban. Karburátoros motort nem egyszerű ilyen hidegben még szivatóval sem indítani. Nekem 10 fokban áll a gép, de már egy hónap állás után is megszenvedek az indítással, pedig vadiúj szelepeim vannak, tökéletes állapotú karburátorok stb. Ez nem injektor, hogy a szenzor adatai alapján annyi anyagot toljon bele, amennyire szüksége van.
mi legyen az olájjal?
nincs hideg faszikám
meg sok minden. de inkább ne kinozd várj +20 fokig
Gyertyat meg!
szevasztok.

Egy kérdésem lenne.Mi lehet a gond ha ilyen hideg időben nem indul a motor(nem fűtött garázsban van).Hiába pörgeti, még be sem röffen, pedig rá van húzva a szivató.2001-es zx6-ről beszélünk.
estét szeva kaloz
Nem csak a szot szaporitom!
Kell az utanpotlas
hát gondolom nem a lime party-ra
Attol fugg hova!?
Hali Fazi beindultál ám

1-2 szitunal az enyemben is elferne ,
,
Kedves ajandek 1 Kawas tarstol!
Mond hova menjek erte de akar postazhatod is! , ,
Szevasztok trogerek!
ok, várom
gondolom telefonáltam és azért sípolt, mondjuk mostanában érdekes dolgokat művel a céges voda hálózat
Vazzzeee hívtalak jan 30-án 15:52-kor, de csak sípoltál

Majd megyek haza hamarosan és csingilingi
ha lesz időd nyugodtan